Жіночі штани – як підібрати до фігури?

Жіночі штани – як підібрати до фігури?

Іноді трапляються такі ситуації, коли нам важко правильно підібрати одяг, який якнайкраще підкреслить всі переваги нашої фігури. В таких випадках не обійтись без допомоги стиліста. Ви шукаєте жіночі штани? І Ваша мрія – побачити ідеальне відображення в дзеркалі та бездоганний образ? Стилісти eButik.com.ua знають усі секрети для вдалого вибору штанів! 

Базові жіночі штани: секрет успіху

Все, що не робиться – на краще. Усім відомий цей вислів. Тому зовсім не випадково жінка приміряла чоловічі штани та зробила їх базовим елементом жіночого гардеробу. За що ми так їх обожнюємо? Вся справа в універсальності штанів. Класичні жіночі штани здатні якнайкраще підкреслити всі переваги Вашої фігури. З ними Ви здатні створити не один стильний образ. Ми можемо носити їх щодня та за будь-яких життєвих обставин! Проте підібрати правильну модель та посадку – діло не з простих. Ця річ з‘явилась у жіночому гардеробі ще у далекому ХІХ столітті. Колись жінка у штанах викликала масові обурення. Людство не сприймало такої моди. Але з часом усе змінюється. І таке незвичне стає цілком звичною частиною нашого буденного життя. Ми переглянули своє ставлення до штанів та оцінили їх по-справжньому. Але по сьогоднішній день безліч жінок не здатні правильно підібрати собі штани. Тому багато хто помилково вважає, що йому не личать штани. Кожна жінка володіє неповторною красою та особливою фігурою. І сьогодні наша команда із радістю допоможе Вам підібрати найкращий варіант штанів! 

Штани класичного крою з тканини сливового кольору в поєднанні з коротким топом з довгим рукавом
Жіночі штани – актуальні фасони на eButik.com.ua!

Трендові жіночі штани для жінок: варіанти для низького зросту 

Як підібрати стильні жіночі штани красуням з короткими ногами? Давайте розберемось із цим питанням! Адже будь-яку ситуацію можна змінити у кращу сторону. І зараз ми Вас у цьому переконаємо! Ваш найкращий варіант – жіночі штани з високою посадкою. Вам варто надавати перевагу моделям з мінімалістичною кількістю деталей та простим кроєм. Лаконічність точно у Вашому пріоритеті! Штани зі стрілками завдяки додатковій вертикалі зроблять Ваші ноги візуально довшими. Щоб посилити ефект, наша команда рекомендує Вам підібрати штани в тон взуття. Також на Вас добре сидітимуть моделі кльош. Проте найкраще вибирати штани з легких матеріалів. Адже щільні матеріали здатні створити зворотний ефект. Уникайте заниженої посадки. А що робити, якщо талія погано виражена? Це точно не привід впадати у відчай! Штани з підвищеною або з заниженою лінією талії здатні виправити цю ситуацію! Краще уникати використання ременів. Або хоча б надавати перевагу мінімалістичним моделям. Ваше головне завдання – слідкувати за тим, щоб посадка штанів не розташовувалась на лінії Вашої талії. 

Зручні жіночі штани: маскуємо обсяг в стегнах та талії 

Красуні з пишними стегнами зовсім не повинні себе позбавляти можливості носити комфортні жіночі штани. Як вибрати найбільш оптимальний варіант? Краще уникати штанів з надто тонких матеріалів та облягаючі моделі. Зверніть увагу на варіанти з вільним кроєм від талії. У Вас є зайвий об’єм у зоні талії? Ми знаємо, як виправити цю ситуацію! Модель з блискавкою збоку та високою посадкою – ідеальне для Вас рішення. Забудьте про штани із заниженою талією. Фактурні та легкі тканини – також не Ваш пріоритет. Бажаєте приховати об‘єм в животі? Штани на гумці точно не допоможуть Вам у цій справі! Природа не наділила Вас красивими сідницям? Не потрібно засмучуватись! Не гайте час та швидше читайте наші поради. У Вас є можливість спробувати кілька варіантів. Наприклад, Ви можете приміряти моделі штанів з накладними кишенями чи декором. Такі декоративні елементи здатні додати бажаного обсягу сідницям. А ось штани скінні, навпаки, лише підкреслять плоскість. Отож, зробіть правильні висновки та відшукайте свій ідеальний варіант жіночих штанів на осінь! 

Елегантні жіночі штани: варіант для широких та повних стегон

У Вас широкі стегна? І Ви з усіх сил намагаєтесь це приховати? Ми допоможемо Вам відчути себе впевнено в штанах! Зверніть увагу на жіночі штани вільного крою. Також Вам личитимуть моделі прямого крою та напівприталені варіанти. Бажаєте придбати варіант з принтом? Вертикальне розташування швів та принта допоможуть Вам скоригувати стегна. Стає зрозумілою закономірність: широкі стегна не варто поєднувати з об‘ємними штанами. Які варіанти краще уникати? Штани з накладними кишенями, галіфе та штани-банани – це справжнє табу для Вас! Якщо ж ноги повні, то краще вибрати штани, які не сильно облягають ноги. Вільні та злегка розкльошені варіанти стануть найкращим вибором. Що  робити жінкам з повними ногами та тонкою талією? В цьому випадку краще підкреслити перевагу своєї фігури – тонку талію. Це допоможе Вам відволікти увагу від ніг. Тонкий та стильний пасок допоможуть Вам виділити лінію талії. Також при проблемі повних ніг важливо прослідкувати за наступним моментом: довжина штанів не повинна закінчуватись у найширшій частині ніг. Тобто укорочені моделі та капрі Вам точно не підійдуть!

Настав час для покупок!

Дешеві жіночі штани легко стануть основою для створення численних неперевершених образів! Досить гаяти час. Осінь вже на порозі! А це означає, що настав час оновити свій гардероб. І парою якісних штанів тут не обійтись! Швидше переглядайте асортимент інтернет-магазин жіночого одягу eButik.com.ua. Ми здатні задовольнити будь-які Ваші модні потреби. Наші стилісти щодня відслідковують усі модні тренди. Тому наш одяг завжди буде залишатись стильним! Ви будете приємно здивовані якістю наших речей. А наші ціни – це справжній шок! Більше не потрібно переплачувати у торгових центрах за неякісний одяг! Скористайтесь усіма перевагами онлайн-шопінгу в eButik.com.ua вже сьогодні! Досить обмежувати себе. Настав час реалізовувати найпотаємніші стильні бажання. Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент вишуканих жіночих вечірніх суконь. Будьте в тренді та залишайтесь собою разом із нашим інтернет-магазином! Бажаємо Вам вдалих покупок та приємного дня!

Перегляньте: Жіночі светри оверсайз – за чи проти?

Подивіться: Жіночі безрукавки – оновлюємо повсякденний гардероб