Жіночі штани з екошкіри — давай запалимо рок!

Жіночі штани з екошкіри — давай запалимо рок!

Жіночі штани faux leather останнім часом стали дуже популярними в повсякденних образах жінок. Вони походять від шкіряних штанів, які разом зі шкіряними куртками вважаються атрибутами рок-зірок, байкерів або непокірних душ. Жіночі штани з екошкіри набагато дешевші та простіші в догляді, ніж моделі з натуральної шкіри, й іноді їх дійсно важко відрізнити. Дізнайся, хто поширив моду на такі штани та перевір які фасони є наймоднішими та як їх носити.

Як виглядають жіночі штани з екошкіри?

Модні жіночі штани з екошкіри, безсумнівно, привертають увагу, красиво підкреслюють жіночу фігуру й притягують погляди. Вони є чудовою альтернативою широко відомим джинсовим штанам, тому жінки все охочіше обирають їх. Така модель змінить будь-який образ й прожене нудьгу з повсякденних комплектів. Шиють їх з популярних в швейній промисловості штучних матеріалів, найчастіше з поліестеру з додаванням спандекса. Сучасні технології роблять жіночі штани з екошкіри візуально дуже схожими на натуральні, тому помилитися неважко. Хоча й ці обидва види, безумовно, допоможе нам розрізнити їх ціна, яка в останньому випадку сягає декількох тисяч гривень. Такі жіночі штани відрізняються своєю унікальною фактурою матеріалу й, до речі, досить еластичною, щоб ідеально сісти по фігурі.

Ще однією перевагою штанів з екошкіри є їх довговічність й міцність — на відміну від моделей з натуральної шкіри Ви можете без проблем прати їх в пральній машині. Жіночі штани з екошкіри, як і сумки, виготовлені з цього матеріалу, відрізняються своєю високою стійкістю до пошкоджень. Ви обов’язково будете насолоджуватися ними, принаймні, кілька сезонів, й до того ж вони є дуже універсальними й ніколи не вийдуть з моди. Про штани з екошкіри ми також сміливо можемо сказати, що вони приязні до тварин, тому що жодна з них не постраждала під час їх виробництва. Цей зухвалий та брутальний одяг випливає з рок-н-рольного способу життя, тому з самого початку їх існування вони повинні були шокувати й виглядати по-іншому. З цієї причини ми часто знаходимо на них декоративні металеві блискавки, шпильки, кнопки й аналогічні аплікації.

Стильні штани з екошкіри з магазину ebutik.com.ua
Штани faux leather з високою посадкою та широкими штанинами — магазин ebutik.com.ua

Як жіночі штани з екошкіри вплинули на моду?

Не зважаючи на їх зовнішній вигляд, шкіряні штани не є вигадкою сучасної швейної промисловості. Вже давно в 60-80 роках XX століття їх засновували чоловіки й жінки, пов’язані з музичною та кіноіндустрією. Шкіряний костюм став відмінною рисою іноземних й наших груп, що грали рок, хеві-метал або панк-музику. Штани з цього матеріалу любили навіть члени надзвичайно популярної й водночас суперечливої групи KISS. Сценічна мода дуже швидко увійшла до порядку денного й проникла в повсякденні образи звичайних людей. Шанувальники рок-груп жадали виглядати так само як і їхні кумири, тому шкіряні штани дуже швидко увійшли в широке виробництво. На поширення шкіряних штанів серед простих людей величезний вплив зробила й кіноіндустрія. Якщо на екрані з’являлася зірка на кшталт Джеймса Діна, одягнена в шкіряні штани, то одразу багатьом хотілося мати таку ж модель. Такий образ асоціювався з повстанням проти системи й правил, що діяли, а також з ходінням власними стежками.

Сучасні жіночі штани з екошкіри ефективно переносять нас в атмосферу тих років й призначені для того, щоб додати нашим нарядам зухвалості й оригінальності. Тепер перевір, які  штани з екошкіри варто обрати на щодень, щоб відчувати себе модно та комфортно.

Які жіночі штани з екошкіри обрати?

Не можна заперечити, що нині найбільш популярними є чорні жіночі штани з екошкіри обтислого фасону skinny з дуже вузькими штанинами. Вони найкраще виглядають на струнких й підтягнутих жінках, тому що їх характерний матеріал оптично розширює й додає обсягу. Така модель візуально подовжує ноги, й, окрім того, красиво моделює силует й підкреслює округлі сіднички. Вони відмінно виглядають в поєднанні з чорними черевиками на високій підошві, футболкою з принтом, що облягає й курткою-косухою. Ви також без проблем поєднаєте їх з білою сорочкою, а в холодну погоду також одягнете з ними модний светр або толстовку. Матові жіночі штани з екошкіри чорного кольору є надзвичайно універсальними, тому ви легко надасте їм практично будь-якого характеру. Вони є відмінною базою для створення дуже модних наборів на щодень — для роботи, школи, або для зустрічей з друзями. До них підійдуть футболки, всілякі блузки, сорочки, а також джинсові куртки або куртки з екохутра.

Дуже цікавими й водночас елегантними жіночими штанами з екошкіри є також моделі із завищеною талією та широкими штанинами. Ці класичні фасони нагадують модні штани 70-х та 80-х років, коли панували штани кльош й максимально широкі фасони. Таку модель Ти успішно одягнеш сьогодні як наряд в офіс або коли хочеш показати себе в місті. Поєднай їх з класичною білою сорочкою або блузкою з високим коміром, зверху накинь бежеве пальто або хутряну куртку, а для завершення образу підбери чорні ботильйони на підборах. Не забудь про маленьку чорну сумочку через плече.

Модні штани з екошкіри доступні в асортименті магазину ebutik.com.ua
Чорні skinny з екошкіри у двох стильних варіаціях — магазин ebutik.com.ua

Штани з екошкіри це must have сьогодні

Тепер, коли Ти вже знаєш, як носити жіночі штани з екошкіри й знаєш які моделі наймодніші, прийшов час для остаточних висновків. Зверни увагу, що на ринку Ти знайдеш блискучі або матові моделі. На наш погляд, легше стилізувати штани з матовою обробкою, проте лаковані моделі теж мають свій шарм. Обидві пропозиції прекрасно вписуються в міський шик й дозволяють створювати зручні й водночас дуже оригінальні наряди. Якщо після прочитання цього посту у Тебе з’явилося бажання придбати штани з екошкіри до своєї колекції, то відвідай магазин ebutik.com.ua. Там Ти придбаєш наймодніші моделі онлайн за доступними цінами й відразу ж переглянеш готові ідеї образів.

Читай також: Що купити бабусі на подарунок – це останній момент!

Дивись також: Сукня-світшот в повсякденній укладанні