Жіночі штани-дудочки – ідеальні для особливого випадку

Жіночі штани-дудочки – ідеальні для особливого випадку

Ти в курсі останніх тенденцій та слідкуєш за модою? Тоді у Твоєму гардеробі точно мають бути вони – жіночі штани-дудочки! Цей гарячий хіт знову повернувся, аби закохати у себе модниць по всьому світі. За що їх так усі полюбили? Перш за те, що вони ефектно підкреслюють жіночу фігуру та допомагають в створенні неймовірно стильних образів. Ти вже зацікавилася? Тоді читай далі! 

Жіночі штани-дудочки – у чому їх секрет?

Напевно майже кожна жінка знайома з назвою – штани-дудочки. Але ж чи усі знають, що вони собою представляють? Цікаво, що на момент своєї грандіозної появи, це були тільки прямі штани в обтяжку, які закінчувалися на рівні щиколоток. До того ж характеризувалися вони стандартною лінією талії та кишенями по бокам. Сьогодні ж усе змінилося і дудочки відрізняються широким модельним рядом. Вибір можна зробити починаючи від лінії талії – вони може бути як завищеною, так і заниженою, або ж стандартною. Крім цього, кишені також можуть бути різними – приховані бічні або накладні спереду, або ж їх зовсім може не бути. Якщо говорити про історію створення цього неймовірно красивого виробу, то усе почалося в 50-х роках 20 століття. До цього часу, неймовірною популярністю користувалися широки штани зі стрілками. Вони ж в свою чергу з’явилися на початку 19 століття. 

Не менш цікавим є також той факт, що штани-дудочки мають також й інші назви. Дуже часто можна зустріти – сигаретки, трубочки. До того ж, відомо, що на появу цього надзвичайно стильного фасону мала вплив післявоєнна криза. У ті часи, дефіцит був майже у всьому, в тому числі і в одязі. Це й посприяло популяризації дудочок. Такі штани виглядали незвично і оригінально, а на їх пошиття використовувалося набагато меншу матеріалу. А ось на широкі штани зі стрілками його було необхідно набагато більше. 

Які дудочки вибрати?

Сьогодні існує чимало різних фасонів, проте штани-дудочки – це те, що завжди буде виглядати ефектно та з чим Ти точно не прогадаєш. Крім цього, однією із головних переваг цього виробу є широкий вибір різноманітних моделей. Давай познайомимося з ними: 

  • Класичні штани-дудочки зі стрілками. Така класична модель може бути виконана у самі різній кольоровій гамі. Проте, по-особливо стильно виглядають саме білі та бежеві відтінки. Безпрограшним варіантом на усі випадки життя стануть також пильно-рожеві та коричневі штани-дудочки. Їх найкраще поєднувати з короткими топами, кардиганами чи водолазками. 
  • Штани-дудочки з розрізом. Варто зауважити, що найчастіше така модель виготовляється зі стрейчевої тканини, шифона чи віскози. Крім цього дуже часто можна зустріти оригінальні моделі з додатком декором. Це можуть бути завязки, блискавки та заклепки, але найбільшою популярністю користуються штани-дудочки з ланцюжком
Жіночі штани-дудочки чорного кольору з декором у вигляді ланцюжка
Елегантні штани-дудочки підкреслять усі переваги фігури та допоможуть стильно виглядати! Магазин ebutik.com.ua.
  • Короткі штани-дудочки. Не можна несказати про те, що по-особливому красиво така модель виглядає на власницях розкішних та довгих ніг. Проте, жінкам з низьким ростом також не варто від них відмовлятися. Усе може вирішити підбори чи масивне взуття. 
  • Завужені штани-дудочки – ідеальний вибір для тих, хто ще більше прагне підкреслити свою красиву фігуру. А власниця красивих ніжок можуть також сміливо вибирати фасони зі стрейчу, деніму чи трикотажу. Не варто також проходити повз моделей з декором у вигляді ланцюжків, ажурних вставок чи прикрас на кишенях. Крім цього, з такими штанами ідеальну комбінацію допоможе створити об’ємний верх – светри крупної в’язки, світшоти, толстовки та кардигани. 
  • Штани-дудочки із завищеною талією – відмінним доповненням до них стануть коротки джемпери та топи. А осб інші речі варто заправляти всередину. Для створення класичного чи офісного образу Тобі точно знадобляться чорні штани-дудочки
  • Штани-дудочки з кишенями. Даний декоративний елемент може бути самим різніми. Кишеня можуть бути внутрішніми, накладними чи розташовуватися на сідницях. 

Жіночі штани-дудочки – ідеальні для особливого випадку і не тільки

Не можна не зауважити того, що елегантні штани-дудочки здатні підкреслити всі переваги переваги фігури. А їх прямий крій дозволяє виглядати візуально ще стрункішою та допомагає витягнути силует. Тому, вони стануть справжнім must have для власниць низького зросту. Крім цього, вони ідеально підходять для жінок з прямокутною фігурою, які мають вузькі стегна. Таким чином Ти можеш бути впевненою тому, що образ з дудочками точно буде вдалим та ефектним. Проте, важливо все ж таки дізнатися з чим їх найкраще поєднувати. Перш за все, варто сказати про те, що штани-дудочки в основному мають звужений крій. Тому їх найкраще поєднувати з вільним верхом. Так, наприклад, для сильного офісного чи ділового образу Тобі знадобиться лаконічна блузка чи сорочка. Завершити таке поєднання допоможе короткий піджак чи кардиган. 

З іншої сторони, на вечір Тобі точно стане у пригоді блузка з шифону, шовку чи іншого подібного матеріалу. А для органічного повсякденного образу Тобі знадобиться об’ємний светр, світшот чи сорочка. Якщо говорити про взуття, то завжди варто врахувати концепцію образу. Проте, найкращим варіантом до таких штанів завжди буде взуття на підборах. Крім цього, кросівки чи масивні чоботі будуть також вдалим рішенням.  З ішої сторони, якщо Ти прагнеш чогось яскравішого, то сміливо завертай увагу на штани в цікавих кольорових рішень. Так, наприклад, вдалим вибором можуть стати червоні штани-дудочки. Їх можна доповнити сорочкою, піджаком та взяттям на підборах. 

Топ актуальних кольорів

  • Чорний – штани цього кольору виглядають по-особливому елегантно та вишукано. А подвоїти цей ефект допоможуть також стрілки. У такому випадку ми отримуємо ідеальний варіант для створення ділового чи офісного образу. 
  • Сірий –  колір, який однознчно займає одну із лідируючих позицій. Штани такого кольору ідеально поєднуються з блідо-рожевими, блідо-блакитними чи бежевими сорочками. 
  • Білий такі вироби виглядають ефектно, оригінально та свіжо. Тому вони стануть ідеальним рішенням для жінок, які полюбляють виділятися з натовпу. 
  • Синій – відмінний вибір для тих, хто любить нестандартні рішення. Такий варіант стане відмінним рішенням як для образу в офіс, так і для прогулянки. 
  • Червоний – такі штани допоможуть у створенні елегантного та жіночного образу з вогником. Тому вони стануть ідеальним вибіром на вечір чи побачення. 
  • Коричневий – елегантний та стильний варіант, який буде вдалим рішенням для будь-якого випадку. 

Читай також: ЖІНОЧІ ШАПКИ НА ЗИМУ – НАЙПОПУЛЯРНІШІ МОДЕЛІ!

Тобі також може бути цікаво: ИДЕИ СТИЛЬНЫХ ПОДАРКОВ ДЛЯ ЖЕНЩИН — ПРОВЕРЬ ЧТО СТОИТ КУПИТЬ!