X

Жіночі шорти – найкращі фасони з тканини

Стильні жіночі шорти з тканини на eButik.com.ua

Ви обожнюєте відчувати свободу та комфорт? Легкість та невагомість – це Ваші головні пріоритети? Жіночі шорти – це необхідна база для Вашого гардеробу. З шортами легко створити неймовірні образи для будь-якої події та підкреслити всі переваги своєї фігури! Світові дизайнери цього року вирішили потішити нас широким різноманіттям фасонів на будь-який смак. Короткі, з потертостями, джинсові, яскраві та класичні – обирати лише Вам! Кожна красуня просто зобов’язана придбати цю річ! У Вас ще до сих пір не з’явилась улюблена пара? Настав час виправити це непорозуміння! І наша цікава стаття точно стане Вам у пригоді. 

Як вибрати жіночі шорти за типом фігури?

  • тип фігури “прямокутник”

Жінкам з такою фігурою варто звернути увагу на плісировані моделі з високою посадкою. Плісирована тканина та висока талія якнайкраще підкреслять красу Ваших ніг.

  • тип фігури “пісочний годинник”

Тут Ви отримуєте фактично повну свободу у виборі. Висока талія відмінно підкреслить Вашу витончену талію. Також ми рекомендуємо Вам надавати перевагу більш вільним моделям. Стильні жіночі шорти – це не лише про коротку довжину. Пам’ятайте про це! 

  • тип фігури “яблуко”

Широкі шорти вільного крою допоможуть Вам візуально приховати об’єм в стегнах. Краще уникати коротку довжину. Надайте перевагу подовженим шортам.

  • тип фігури “груша”

Ваш вибір – моделі з високою посадкою. Краще придбати шорти, які візуально нагадують спідницю-сонце. Вільна посадка вміло підкреслить всі переваги та приховає всі недоліки Вашої фігури. 

Жіночі шорти з тканини – актуальні фасони на eButik.com.ua

Тканини, кольори та принти

Комфортні шорти – це… Які у Вас виникають перші асоціації зі словом комфорт? Правильно, комфорт – це точно про денім! Шорти з деніму вважаються найпопулярнішим варіантом серед жінок. Ви прихильниця демократичних та сміливих образів? Ви завжди опиняєтесь у центрі уваги? Тоді шкіряні шорти точно стануть Вашою улюбленою річчю у гардеробі. І тут не варто зупинятись лише на чорному кольорі. Спробуйте варіативність у вигляді червоного, смарагдового та срібного. Для спекотної пори року краще розглянути варіанти з еко-шкіри. Еластична та дихаюча еко-шкіра подарує Вам справжній комфорт. Лляні та бавовняні моделі – також відмінний варіант.  Шорти з шовку або атласу здатні перетворити звичайний образ у святковий. Така річ додасть Вашому образу романтичності та витонченості. Також цього року користуватимуться популярністю моделі яскравих та соковитих кольорів. Жовтий, блакитний, ліловий, помаранчевий та салатовий здатні задати правильний настрій образу. Яскраві жіночі шорти – справжній маст хев для літа!  Серед принтів ми рекомендуємо Вам звернути увагу на геометричні та квіткові мотиви.

Актуальні жіночі шорти : огляд моделей 

Широке різноманіття моделей здатне задовольнити модні потреби будь-якої красуні: 

  • жіночі шорти-велосипедки

Ця річ несподівано увірвалась у світ моди та зайняла в ньому почесне місце! Раніше ця річ асоціювалась зі спортом. Проте мода – поняття нестабільне. Тому сьогодні вже нікого не здивуєш велосипедами у офісному образі. 

  • джинсові жіночі шорти

Це класика для прихильників будь-якого стилю. Адже така річ легко впишеться у будь-який образ. А ще джинс славится своєю довговічністю.

  • жіночі шорти з високою посадкою

Така модель якнайкраще підкреслить всі переваги Вашої фігури та стрункість Ваших ніг. Візуально Ви здаватиметесь набагато вище. 

  • жіночі шорти-комбінезон

Такий варіант точно приваблює своїм комфортом. Просто доповніть образ укороченим топом, футболкою або майкою та насолоджуйтесь ніжним та жіночним образом! Ідеальний варіант для теплої пори року!

  • жіночі шорти з принтами

Принт здатний перетворити будь-який образ у дещо особливе. Цього року актуальними принтами вважаються геометрія, флористичні та анімалістичні мотиви.

Як носити жіночі шорти? 

Красуні обожнюють носити трендові жіночі шорти їх за будь-яких погодних умов! І навіть холод не стане відчайдушним модницям на заваді! Взимку Вашим спасінням стане пара теплих щільних колготок.  Найуніверсальніший варіант – чорні колготи. Вони відмінно виглядатимуть фактично з будь-якими шортами. Завершити образ Вам допоможе улюблений в’язаний светр або зручна кофта. Збираєтесь у офіс? Тоді класична сорочка у базових відтінках стане найкращим компаньйоном для шортів. Щодо взуття? Тут у Вас також є можливість обирати. Зручні базові кросівки та кеди, а може стильні лофери чи броги – вирішувати лише Вам! Навесні одягніть улюблений кардиган. Така річ стане відмінною альтернативою куртці та чудово виглядатиме у тандемі з шортами. Лонгслів та гетри можуть зробити Ваш образ стильним та молодіжним. Проте такий стильний тандем може дозволити собі далеко не кожна жінка. А влітку можна дозволити собі і стильний кроп-топ або майку. Доповніть свій образ стильними мінімалістичними аксесуарами. Ми впевнені, що Ви вже точно встигли переконатись разом із нами в універсальності цієї річчі! 

Настав час для шопінгу!

Ви втомились від довжелезних черг та непристойно високих цінників на одяг у торгових центрах? Ми знаємо наскільки важко буває придбати якісні та стильні речі. Тому наш інтернет-магазин eButik.com.ua підготував для Вас багато каталогів з підбірками ідеальних речей. Ми бажаємо нашим клієнтам справжнього стилю та комфорту. Адже мода – це тренди адаптовані під наші бажання та можливості. Не витрачайте час на даремні пошуки! Все максимально просто. Лише кілька кліків і Ваш стильний образ на кожен день чи для особливої події готовий! Ви не вірите, що якісні речі можна придбати за помірною ціною? Ми розвінчуємо цей міф! В інтернет-магазині eButik.com.ua Ви здатні відшукати стильні та якісні речі за демократичними цінами. Мода повинна бути доступною для кожного! Ми хочемо бачити наших клієнтів стильними та щасливими. Дозвольте своїм стильним мріям здійснитись вже сьогодні! Дешеві жіночі шорти у eButik.com.ua приємно здивують Вас своєю якістю. Також ми рекомендуємо Вам ознайомитись з нашим асортиментом стильних жіночих топів. Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Перегляньте: Спортивний костюм в літньому образі

Дізнайтесь більше: Сукня максі – чи знову в моді?

tetiana: