Жіночі шкарпетки – ідеальний аксесуар для зимових образів!

Жіночі шкарпетки – ідеальний аксесуар для зимових образів!

З приходом холодів, жіночі шкарпетки – це модний аксесуар без якого ми точно не зможемо обійтися! До того ж їх можна назвати справжнім трендом, який навіть увійшов в список must have у цьому сезоні! В чому ж секрет їх успіху? Все дуже просто! Шкарпетки – це стильний та актуальний аксесуар, який здатен кардинально змінити образ. А крім цього вони нас огортають неймовірним комфортном та допомагають не замерзнути. І так, які обрати та з чим носити? 

Шкарпетки – чи завжди були у жіночому гардеробі?

Що ж ми називаємо шкарпетками? Це укорочені панчохи, які як правило, доходять лише до середини лидок. В наш час також виготовляють і більш короткі моделі до щиколотки або вище. Цікаво, що модні жіночі шкарпетки почали активно з’являтися на подіумах з 2009 року. До цього часу на цей аксесуар не звертали особливої уваги. Яка ж в них історія? Шкарпетки з’явилися ще в Стародавній Греції. Тоді їх виготовляли зі шкіри і вони більше нагадували мякі шльопанці. А ось жінки їх одягали тільки на ніч, чоловіки ж носити їх вдома. За допомогою них, грецькі коміки також почали робити сценки, які викликали у глядачів неймовірну бурю емоцій.

У Стародавньому Римі шкарпетки були частиною форменого одягу воїнів, які одягали їх під черевики. Таким чином вони запобігали появі мозолів. Трохи пізніше шкарпетки стали знову поширеним предметом чоловічого гардеробу в Греції, але тоді вони були довшими сучасних і нагадували гольфи. Разом зі зміною клімату шкарпетки виготовляли все більшої довжини, поки вони не стали закривати практично всю ногу. А ось у жіночому гардеробі шкарпетки з’явилися тільки разом зі штанами в XX столітті. До цього часу дами носили тільки панчохи. 

Які жіночі шкарпетки точно мають бути у Твоєму гардеробі?

  • Жіночі шкарпетки з візерунками – у цьому випадку варто звернути увагу на однотонні вироби з яскравими елементами. Це можуть бути кумедні малюнки, геометричні фігури чи абстрактні зображення. 
  • Жіночі шкарпетки з написами – варіант, який є сьогодні особливо актуальним. Сміливо обирай однотонні чи яскраві шкарпетки з цікавими написами. Особливо оригінально вигллядають шкарпетки з написами, які виглядують з під взуття. 
  • Різнокольорові жіночі шкарпетки користуються сьогодні неймовірною популярністю. Це можуть бути самі сміливі варіанти – кольорові, або ж навіть такі, які нагадують веселку. Кольори на які варто звернути увагу – яскраво-зелений і смарагдовий, насичений жовтий, ультра-помаранчеві та глибокі сині відтінки. 
  • Тематичні жіночі шкарпетки – те, що точно має бути у Твоєму гардеробі на зиму. Ідеальний варіант для зимових свят стануть шкарпетки з сніжинками, ялинками, оленями та іншим. Головне обрати той візерунок, який буде більше до душі! 
Темно-рожеві високі жіночі шкарпетки
Неймовірно теплі та комфортні шкарпетки – це саме те, що потрібно для затишних зимових вечорів! Магазин ebutik.com.ua.
  • Теплі жіночі шкарпетки – подарують Тобі почуття затишку та огорнуть своїм комфортном та теплом. І це саме те, що потрібно на холодні зимові дні! Варто звернути увагу як на тонкі шерстяні моделі нейтральних відтінків, так і на варіанти грубої вязки насичених кольорів. 
  • Спортивні жіночі шкарпетки – ідеальний варіант для тих, хто обожнює мінімалізм. У цьому сезоні найкращим вибором стануть модні класичні шкарпетки в рубчик. Вони особливо стануть у пригоді і образах зі спортивними штанами та толстовкою. Окрім цього, з джинсами вони також відмінно виглядають. 
  • Блискучі жіночі шкарпетки – вибір для тих, хто хоче додати своїм образам стильної родзинки та святкового настрою. Окрім цього вони також можуть мати декор у вигляді мережева, рюш, бісера і т.д. 

З чим поєднувати яскраві шкарпетки?

Можна з упевненістю сказати те, що жіночі шкарпетки вже давно перестали бути лише предметом нижньої білизни. Сьогодні ж цей стильний аксесуар є невід’ємною частиною повсякденних образів. І якщо раніше усі з насторогою відносилися до яскравих та оригінальних шкарпеток, то сьогодні вони є показником відмінного смаку та стилю. До того ж, такий аксесуар є достатньо бюджетним, а здатен кардинально змінити наряд на краще. Якщо говорити про взуття, то такі шкарпетки можна комбінувати з чим завгодно. Це можуть бути лофери, босоніжки, ботфорти та ботильйони. Ну і звичайно ж не обійтися без кросівок і кедів. 

Таким чином, якщо Ти ще побоююєшся яскравих образів, то варто розпочати з базових речей. Тобі знадобиться чорна джинсову спідниця чи штани, яскраві шкарпетки, базова футболка, сорочка та кеди. Найкраще, щоб шкарпетки та сорочка були схожого кольору. Аби не переборщити, головне чого варто дотримуватися при створенні образу є те, щоб шкарпетки перекликалися за кольором з якимось із елементів. Крім цього, образи з жіночими шкарпетками це не тільки про спортивний одяг. Сміливо також комбінуй їх з різними сукнями – міні, міді чи максі. Проте, у цьому випадку, варто сукню підібрати за відтінком до взуття. Особливо гармонічно виглядатимуть яскраві шкарпетки у монохромному образі. 

Оригінальні жіночі шкарпетки – чи можна одягнути в офіс?

Чоловіки вже давно навчилися цікаво доповнювати образи у класичному стилі. Чому ж і нам не спробувати? Для офісного образу Тобі знадобиться темний брючний костюм, який Ти вміло доповниш оригінальними шкарпетками. Можна обрати будь-який принт, напис та колір. Головне про що варто пам’ятати це те, що у такому образі усі елементи костюму мають бути нейтральних кольорів. Це також відноситься і до блузки чи сорочки. Крім цього, для офісу однозначну більше підійдуть жіночі шкарпетки класичними чи геометричними візерунками. З іншої сторони, не менш ефектним стане образ з класичною сукнею чи спідницею. Для цього варто обрати чорну сукню чи спідницю довжиною вище коліна та сорочку в дрібну смужку з довгим рукавом. Шкарпетки у цьому випадку краще обрати високі, вони ідеально поєднуються з класичним взуттям. 

Образи з жіночими шкарпетками у спортивному стилі

Як створювати образи з жіночими шкарпетками у спортивному стилі? Ідеальним рішенням у цьому випадку стане стильний тотал лук в одному кольорі. Для його створення Тобі знадобиться базову футболка чи толстовка, спортивні штани і кросівки. У такому образі доречними будуть також аксесуари у вигляді поясної сумки та окулярів. Головне про що варто пам’ятати – яскравий акцент в образі має бути одним. Тому Тобі обирати що ним буде – шкарпетки чи щось інше!

 

Читай також: КАРДИГАНИ – ГЕНІАЛЬНА ІДЕЯ ДЛЯ ЗИМОВОГО ОБРАЗУ!

Тебе також може зацікавити: ЖЕНСКИЕ ПИЖАМЫ — ОБЗОР ЛУЧШИХ МОДЕЛЕЙ!