Жіночі шарфи, димоходи і хустки: цікаві моделі

Жіночі шарфи, димоходи і хустки: цікаві моделі

В осінньо-зимовий сезон дуже легко мати холод, а правильне вбрання може стати викликом. На наш погляд, вкрай важливо захистити гриф від прокручування, холоду і погодних умов. Ми підготували для вас огляд кращих аксесуарів, завдяки яким ви убезпечите шию — відкрийте для себе цікаві жіночі хустки, димарі та хустки.

Які зимові аксесуари вибрати?

Перш ніж зважитися на покупку варто задуматися про те, зимові аксесуари вони будуть найкращими для вас. Колись кожен з нас носив шарф, і вибір обмежувався лише вибором конкретної моделі. Сьогодні великою популярністю користуються димоходи, тобто шарфи надіти голову, які відразу ж забезпечать нам хороший захист. Крім класичних шарфів, хорошим вибором є також тепла хустка чи шарфи. Аксесуари можуть прикривати шию, а також носити їх на плечах або в якості альтернативи шапочці. Все залежить від наших уподобань і зручності. Класичні шарфи потрібно вміти укладати і пов’язувати відповідно, димоходів укладають самі, перебуваючи самостійно. З іншого боку, однак, носити димохід набагато простіше, щоб зруйнувати вашу зачіску. У свою чергу шарфи є, на наш погляд, ідеальними для вічної мерзлоти, тому що якщо нам дуже холодно, ви завжди можете накритися ними як ковдру. Що стосується кольору, то завжди хорошим вибором є приглучені відтінки, які відмінно складуть з усіма кольорами. Варто вибирати білий, сірий, чорний, коричневий, бежевий або темно-синій зимові аксесуари. Хорошим вибором стануть також пастельні тони і відтінки синього, рожевого, червоного і зеленого.

Класичні жіночі шарфи

Іноді класика є найкращим виходом з положення. Що жіночі шарфи є модними? Що стосується одноколірних моделей, то добре робити ставку на меланжеві тканини. Хороший вибір шарфи з прошивкою глянцевими нитками або прикрашеної косою тасьми.Ефектною прикрасою стануть блискітки і стрази — укладання нерегулярно або в конкретний візерунок, наприклад, зірка. Варто також зробити ставку на модний в цьому сезоні хутро зимові аксесуари, czyli szalik baranek lub model z długim włosiem. Dobrą ozdobą szalików są frędzle. Jeśli chcesz przyciągnąć uwagę swoim dodatkiem, postaw na odcienie fluorescencyjne. Świetnym wyborem będzie lekko rażący, zielony szalik.

szaliki damskie
Szaliki damskie – sklep ebutik.pl

Комфортні димоходи

Жіночі димоходи можна носити як на шиї, так і промокати на голові. Деякі моделі досить широкі, що дозволяють одне і інше за один раз. На наш погляд, кращими є димоходів з товстої пряжі. Чудово представлені класичні моделі, а також фасади, прикрашені модними перлами або декоративними каменями цього року. Варто також зробити ставку на димоходів у шаблони. Завжди добре виглядають моделі, прикрашені геометричними візерунками (зигзагами, гратами). Оригінальним доповненням є димохід у ведмедів. Пострілом на джек-пот є надзвичайно м’які моделі хутра, які забезпечують тепловий комфорт і максимальну зручність. Деякі моделі збагачені сніговою пластиром і виглядають бездоганно. Пухнасті димоходи відмінно показують, коли прикрашені візерунками. Хороший вибір – смужки або малюнок пантери. Відмінним вибором для тих, хто не визначився, є двосторонні жіночі димоходи — спортивний костюм з одного боку і пухнастий з іншого. На наш смак в першу чергу сіро-рожева модель.

Тепла хустка

Альтернативою димоходів і шарфів є тепла хустка. Їх велика поверхня дозволяє кілька разів повернути шию або шию і голову. Хустки Вони також зарекомендували себе як аксесуари для повсякденного укладання, їм можна замінити, наприклад, піджак в елегантному вбранні. Хороший вибір – рівномірний шарфи, однак, я радий зробити ставку на тепла хустка у шаблони. Для осінньо-зимового сезону ідеально підійдуть пледові моделі. Варто також надіти смужки або інші геометричні прикраси — трапеції, трикутники, ялинку та інші. Ефектно виглядають фасади в орнаментальних візерунках, пантера або моро візерунком. Нам дуже подобається різнобарвна шаль у графічних візерунках.