Жіночі шапки – стильний аксесуар на холодні дні!

Жіночі шапки – стильний аксесуар на холодні дні!

З приходом осені варто потурбуватись про власний комфорт. Жіночі шапки – справжній must have для холодних сезонів! З ними Ви відчуєте тепло та затишок. Ви ще до сих пір у пошуку своєї ідеальної шапки? Ви опинились у правильному місці в правильний час! Наша команда із задоволенням розповість Вам про актуальні тренди. З нами Ваш шопінг буде швидким та продуктивним!

Стильні жіночі шапки: вибираємо за формою обличчя

Як вибрати трендові жіночі шапки? Найголовніший критерій при виборі – форма Вашого обличчя. Ми підготували для Вас кілька корисних порад, які зроблять вибір шапки значно простішим. У Вас овальна форма обличчя? Вам надзвичайно пощастило! Адже Ви можете купувати будь-яку шапку. Вам личитиме абсолютно будь-який тип цього головного убору. Тому сміливо експериментуйте! Якщо Ваше обличчя за формою більше нагадує коло, то краще уникати облягаючих моделей. Жінкам з такою формою обличчя рекомендовано відкривати лоб та носити жіночі шапки з великими помпонами. Також на Вас добре виглядатимуть принти вертикального напрямку. А ось обличчя форми «прямокутник» вимагає зробити кути більш гладкими. Вушанки та кашкети – ось ідеальний для Вас вибір! Квадратній формі личитимуть класичні моделі – біні та кепі з коротким козирком. Жінкам з трикутною формою обличчя рекомендується прикрити лоб. Проте краще уникати надто обтягуючі моделі. Ось такі прості секрети допоможуть Вам легко придбати стильний головний убір. Будьте впевнені у своїй красі. Головні убори – вдале завершення будь-якого образу.

В'язана шапка синього кольору в поєднанні зі шкіряною курткою та білою майкою
Жіноча шапка – модні фасони на eButik.com.ua!

Теплі жіночі шапки: підбираємо під одяг

Надзвичайно важливо під час покупки головного убору врахувати свій асортимент верхнього одягу. Адже шапка повинна добре поєднуватись з Вашою курткою чи пальто за кольором, фасоном та стилем. Бажаєте придбати шапку, яка ідеально буде поєднуватись з пальто? Ми із задоволенням у цьому Вам допоможемо. Колір Вашого пальто повинен бути на тон світліше або темніше, ніж відтінок головного убору. Ваше пальто має кілька кольорів? Тоді варто врахувати той колір, який присутній у найменшій кількості. А ось до унісекс пальта ми рекомендуєм підібрати шапку у чоловічому стилі. До пухової куртки найкраще будуть підходити спортивні жіночі шапки або моделі з традиційними скандинавськими візерунками. Шукаєте ідеальний варіант до шуби? Тут підійде хутряна модель жіночої шапки. Як вибрати хутряну шапку? Чудовим доповненням образу буде шапка з аналогічного шубі хутра. Або можна придбати модель з менш пухнастого хутра. Це допоможе Вам вберегтись від перевантаження образу. Хоча шапки з норки та видри вирізняються неймовірною зносостійкістю. Тому таким головним убором Ви зможете насолоджуватись довго!

Актуальні жіночі шапки: вибираємо колір

Жінки мають досить прискіпливе ставлення до головних уборів. Адже вгодити красуням не так легко! Підібрати хорошу шапку – непросте завдання. У широкому різноманітті легко втратити голову. Проте ми знаємо ще кілька слушних порад. З нами Вам точно під силу підібрати правильний головний убір! Красивим шатенкам ми рекомендуємо вибирати чорні жіночі шапки або варіанти у синьому, коричневому відтінку. Світловолосим красуням личитимуть шапки у червоному, рожевому та коричневому кольорах. На Вашому волоссі класно виглядатимуть контрастні шапки. Тому ні в якому випадку не відмовляйтесь хоча б приміряти їх! До того ж, яскраві та насичені кольори – тренд року! А пастельні шапки ми рекомендуємо Вам уникати. Така ніжна гамма зробить Ваше обличчя блідим та невиразним. Брюнеткам ми рекомендуємо звернути увагу на синій та червоний. Хоча і Вам ми рекомендуємо спробувати щось нове! А ось палким рудим жінкам краще придивитись до жовтого, коричневого та зеленого. Але намагайтесь уникати червоний колір. Тепер Ви точно знаєте, який колір шапки личитиме саме Вам! 

Однотонні жіночі шапки: додаткові поради для вдалого вибору 

Перш за все потрібно відкрити свою шафу та оцінити стан власного гардеробу. Ви вже придбали верхній одяг? Якщо так, тоді сміливо починайте пошуки ідеального головного убору! Завжди повинна бути присутня гармонія між матеріалом куртки чи пальта та шапкою. Намагайтесь підібрати схожі текстури. А Ви вже придбали рукавички? Якщо то парний комплект виглядатиме ідеально. Ваш шарф також може бути в одному відтінку з головним убором та рукавичками. Не варто забувати про те, що кольорові жіночі шапки не лише подарують Вам тепло. Вони здатні стильно доповнити будь-який Ваш лук та допомогти Вам продемонструвати свою індивідуальність. Вдало підібраний головний убір допоможе Вам бути впевненою у власній красі. В’язані шапки покращують Ваш зовнішній вигляд та допомагають впоратись з однією проблемою. Про що це ми? Невже у Вас ніколи не трапилась така ситуація, коли Ви не встигли помити голову? Таке переживала кожна жінка! В таких випадках саме шапка врятує Вас від відчуття дискомфорту. Тому це ще один привід придбати модний головний убір! 

Настав час для шопінгу!

Усі ми цінуємо час понад усе. Жінки обожнюють шопінг. Проте у сучасному світі жінка повинна встигати все і одразу! Як це зробити? Знаємо ми – інтернет-магазин eButik.com.ua! З нами легко оновити свій гардероб та заощадити купу часу для приємних речей! Ми щодня оновлюємо наш асортимент. Наша місія – щасливі та стильні клієнти! Більше не потрібно стояти у довгих чергах у торгових центрах! Настала нова ера – ера онлайн-шопінгу! Ви шукаєте дешеві жіночі шапки? Вам точно з нами! На просторах eButik.com.ua Ви знайдете все необхідне для створення ідеального образу! Жіночий одяг, аксесуари та взуття – все в одному місці. Оцініть усі переваги онлайн-шопінгу у eButik.com.ua! З нами виглядати щодня неперевершено – це більше не мрія! Продемонструйте свою індивідуальність за допомогою одягу! А наша команда із задоволенням допоможе Вам у цьому! Також запрошуємо Вас переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих джинсових курток. Якісна джинсовка – хороше доповнення до будь-якого образу! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу! 

Подивіться: Популярні фасони пальт – на які моделі варто звернути увагу?

Перегляньте: Базові сукні – незамінна річ у кожному сезоні!