Жіночі шапки на зиму – найпопулярніші моделі!

Жіночі шапки на зиму – найпопулярніші моделі!

З кожним днем температура повітря стає все нижчою і нижкою, а довге перебування на вулиці без додаткового утеплення стає вже неможливим. Але як же ш добре, що є вони – жіночі шапки на зиму! Цей стильний аксесуар здатен не тільки зігріти, але й кардинально змінити образ. Не знаєш яку обрати на цей сезон? Зустрічай топ найпопулярніших моделей!  

Жіночі шапки на зиму – чи були завжди в наших гардеробах?

Можна з впевненістю сказати те, що жіночі шапки на зиму – це незамінна річ у наших гардеробах, яка завжди залишатиметься актуальною. Але, що ми про них знаємо? Напевно варто розпочати з назви. Цікавим є той факт, що schlappe з німецького означає головний убір, який зберігає стійку форму. Крім цього, жіноча шапка завжди були у центрі увани. А все тому, що чоловічий погляд завжди мимоволі зупинявся на цьому оригінальному виробі. Якщо говорити про походження даного аксесуару, то вважається, що історія його починається саме з Давнього Єгипту. Ще в ті часи, в Фівах, на стінах гробниць були намальовані люди в головних уборах із соломи. З іншої сторони, греки покривали голову тільки під час подорожей, що і послужило початком створення шляп та шапок. 

Сьогодні ж, найбільшою популярністю однозначно користуються в’язані жіночі шапки на зиму. І з’явилися вони відносно зовсім недавно, одразу ж після винайдення техніки в’язання. Не можна також не зауважати те, що дуже часто невід’ємним атрибутом таких шапок є помпони. А колись, у 18-19 століттях, даний елемент свідчив про військовий чин його власника та ряд військ, до яких він належить. До того ж помпон завжди був присутній на шапках французьких моряків. А ось, якщо говорити про берет, то прообраз сучасного виробу сягає ще кельтських племен, адже у них він був традиційним головним убором. Якщо говорити про французький берет, то він набув популярності у 15-16 століттях. І тоді майже кожна француженка мала його у своєму гардеробі. Його часто прикрашали блискучими камінцями та шився він з коштовних тканин. 

Яку шапку обрати на зиму?

З приходом холодних днів, жіночі шапки на зиму стають незамінним елементом наших повсякденних образів. Тому дуже важливо обрати такий головний убір, який буде не тільки зігрівати, але й радувати око. І так, які моделі є найкращими для зими? Ось наш список:

  • Шапки на зиму з помпоном – неймовірно милий, стильний та оригінальний головний убір. Раніше такі шапки сприймали виключно як атрибут дитячого гардеробу. Але сьогодні усе кардинально змінилося. У наші дні такі шапки закохали у себе як жінок, так і чоловіків. Якщо говорити про помпон, то він може бути виготовлений як з хутра, так з контрастної або в тон до виробу пряжі.
  • Шапки на зиму біні – одна із самих універсальних та практичних моделей. Крім цього, широкий вибір різноманітних варіацій робить її неймовірно популярною. Обравши таку шапку можна бути впевненою в тому, що вона пасуватиме практично до усього. 
  • Шапки на зиму грубої вязки – їх можна назвати однією із варіацій на шапки біні. Тільки цьому варіанту характерна ефектна грубна вязка, яка сьогодні користується шаленою популярністю. Розповсюдженні візерунки, які використовуються при їх виготовленні це – коси і джгути.
Темно-бежева зимова жіноча шапка біні
Стильні шапки в рубчик – ідеальне доповнення до кожного образу! Актуальні моделі сезону доступні в ebutik.com.ua.
  • Шапки на зиму в рубчик – модель, яку по праву можна назвати одним із гарячих трендів сезону. Такі шапки можна знайти у самих різних кольорах. Крім цього вони стануть ідеальним доповненням до образів у спортивному та повсякденному стилі. 
  • Шапки на зиму у комплекті з шарфом – ідеальний варіант для тих, хто бажає утеплитися по максимуму. До того ж такі комплекти звільняють від того, щоб добирати окремо шапку до шарфа. 
  • Шапки-берети на зиму – ідеальний вибір для тих, хто обожнює класику та максимально жіночі образи. До того ж він дарує можливість постійних експериментів. Саме берети можна знайти у самих різних кольорах та принтах. Пасуватимуть вони найкраще до пальта

Чи шапки на зиму пасують усім?

Серед жінок дуже часто зустрічається думка, що жіночі шапки на зиму їм не пасують, або ж не до лиця. А чи дійсно це так? Ми вважаємо, що для кожної існує та ідеальна шапка, яка здатна підкреслити усі переваги. Варто лише перед вибором врахувати такі нюанси як – форма обличчя та переважаючий стиль в одязі. Не забувай також і про свій тип зовнішності за кольором. Відіграє це також велику роль. І так, давай дізнаємося для якого типу обличчя, що найкраще обрати: 

  • Овальна форма обличчя –  можна з впевненістю сказати те, що власницями цієї форми дуже сильно пощастило. А все тому, що у цьому випадку можна обирати будь-яку шапку. 
  • Трикутна форма обличчя – якщо Ти відносишся до цього типу, то пам’ятай про те, що для Тебе ідеально підходять облягаючі шапки без об’ємного декору. 
  • Кругла форма обличчя – найкращим вибором у цьому випадку стануть жіночі шапки на зиму з помпоном, що трохи звісають. Крім цього, варто звернути увагу на берети з асиметричною посадкою. 
  • Прямокутна форма обличчя – для цього типу ідеально пасуватимуть обємні вязані шапки та шапки-вушанки.

Жіночі шапки у зимових образах

З кожним днем погода все меньше радує, тому настав час для того, щоб утеплюватися. Тому не дивно, що у цей період багато хто віддає перевагу теплим вязаним виробом. Але й ті, які люблять, щоб шапка було легкою, тонкую та не відчутною на голові. Якщо Ти не впевнена у тому, який колір обрати, то сміливо обирай чорні шапки на зиму. Вони як ніщо найкраще зможуть вписатися у будь-який образ.  До того ж пам’ятай про те, що шапку не обов’язково повністю натягувати на лоба. З нею також можна експериментувати і спробувати одягнути на бік, наприклад. Тому не тільки берети можна так носити. 

З іншої сторони, якщо Ти полюбляєш ніжні та романтичні образи, то у Твоєму гардеробі точно мають бути білі шапки на зиму. Вони виглядають дуже стильно, яскраво і допоможуть виділятися з натовпу. Не можна також не сказати й про те, що жінкам дуже повезло у тому плані, що нам не потрібно знімати головний убір в приміщенні. Тому шапку можна сміливо комбінувати з сукнями, костюмами та іншим одягом. 

 

Читай також: РУКАВИЧКИ – ІДЕАЛЬНІ ДЛЯ ЗИМИ!

Тема для Тебе: ЖЕНСКИЕ ДЖЕГГИНСЫ С ЗАВЫШЕННОЙ ТАЛИЕЙ — СТОИТ ЛИ ИХ ИМЕТЬ?