Жіночі хустки – розповідаємо як їх носити

Жіночі хустки – розповідаємо як їх носити

Жіночі хустки вже давно стали обов’язковим доповненням базового гардеробу. Вони допомагають створити лаконічний та довершений образ. Хибно вважати: хустка – це щось про минуле століття, за часів наших бабусь. Цей аксесуар вже давно опинився на олімпі модної індустрії. За рахунок хустки Ви здатні легко додати образу динамічності. Щоб довершити образ правильно, важливо знати кілька важливих моментів. Проте Вам точно немає про що перейматись. Адже наша команда із задоволенням поділиться разом із Вами всіма необхідними знаннями для створення неперевершеного образу! Отож, поїхали! 

Стильні жіночі хустки: як правильно обирати

Наша команда із задоволенням поділиться з Вами корисними секретами. Найголовніша порада – це надавати перевагу якісним натуральним матеріалам. Важливо дотримуватись колірної гамми. Хустка повинна добре поєднуватись з кольоровою палітрою образу. Аксесуар – це доповнення, пам‘ятайте про це. Не забудьте врахувати період року. Для літа ми розглядаємо легкі моделі. А ось для зими можна переглянути асортимент в‘язаних шерстяних хусток та об’ємних варіантів. Адже взимку так хочеться закутатись у щось тепле. Строкаті та різнокольорові цікаві моделі хусток краще доповнять спокійний образ у стриманих відтінках. Елегантні жіночі хустки у однотонних рішеннях стануть ідеальним варіантом для нестандартних образів. Також варто врахувати особливості фігури. Так, і тут діє це правило. Струнким красуням найкраще підійдуть ніжні аксесуари з дрібними принтами. А ось пишнотілим жінкам краще зупинити свій вибір на хустках з великими та помітними принтами. 

Жіночі хустки на голову: кілька порад

Найкраще мати в своєму арсеналі кілька різноманітних хусток. Ми рекомендуємо Вам надавати перевагу нейтральним кольорам хусток. Адже з базовими відтінками найлегше створювати різноманітні образи. До основних кольорів ми відносимо чорний, білий, синій та бежевий. Брюнеткам ми рекомендуємо переглянути асортимент яскравих та насичених відтінків. А ось блондинкам більше личитимуть спокійні пастельні варіанти. Бажаєте підкреслити свої очі? Весняні відтінки якнайкраще підкреслюють красу Ваших очей. Обирайте хустку під тон очей. А ось омолодитися на кілька років Вам допоможуть пастельні жіночі хустки рожевого та молочного відтінків. Бажаєте придбати щось універсальне? Тоді червоний, бузковий, блакитний та зелений стануть найкращими варіантами. Для літньої пори року краще обирати вироби з шовку або бавовни. Ці матеріали ідеально підходять для жаркої погоди. А для зими краще переглянути жіночі шарфи та хустинки з вовни. 

Бежево-помаранчева та м'ятно-біла хустка в поєднанні з однотонною футболкою
Жіноча хустка – перегляд актуальних моделей на eButik.com.ua

Як носити жіночі хустки на голову?

При створенні образів важливо врахувати розмір аксесуара. Великі жіночі хустки будуть недоречно виглядати разом із легкою літньою сукнею. До літнього образу краще взяти невагомий палантин. Лаконічні моделі хусток найкраще виглядають у класичних образах. Для створення образу з брюками та сорочками такі хустки стануть незамінними аксесуарами. Ви любите створювати яскраві та неповторні образи? Тоді спробуйте не зав‘язувати на шиї хустку, а закріпити її масивною брошкою. Також не варто забувати про колір хустки. Він повинен бути в одному тоні з іншими речима. Інакше хустка буде сильно виділятись з образу. Прихильникам легких образів ми рекомендуємо уникати складних геометричних мотивів. А ось тим, хто обожнює діловий стиль, варто буде добре попрацювати над довершенням образу. Найкраще взяти однотонні жіночі хустки. Базові кольори завжди легко впишуться у класику. Яскраві моделі можна сміливо можна використовувати у якості акцента!

Актуальні тенденції року

  • оверсайз

Тепер мода на об‘єм зачепила не лише одяг. Аксесуари великого розміру – ось нова модна забаганка. У прохолодну пору року об‘ємні хустки стануть найкращим доповненням образу. 

  • клітинка

Жіночі хустки в клітинку – це справжній маст хев року! Залишатись в тренді легко! У цьому році дизайнери вирішили нас потішити широким різноманіттям кольорів та цікавими поєднаннями! Яскрава або пастельна клітинка – вирішувати Вам! 

  • шовк 

Від шовкової хустинки віє історією. Сама ця річ асоціюється у нас із бабусиним гардеробом. Що ж, настав час позичити у бабусі цю стильну річ. Адже у цьому році ця річ – справжній маст хев!

  • в‘язані речі

У прохолодний день такий аксесуар якнайкраще доповнить Ваш образ. Та і у літній день не варто відмовляти собі у задоволені носити стильну річ. Адже дизайнери створили тендітні моделі з шифону та шовку. 

  • однотонність

Мова йде не лише про total white лук. У цьому сезоні актуально носити образ, який Ви створили на основі одного кольору. Різні відтінки одного кольору якнайкраще доповнюють один одного для створення неперевершеного образу. 

Настав час для шопінгу! 

Ви цінуєте свій час понад усе? Ви бажаєте оновити свій гардероб, проте Вам геть не вистачає часу на довгі та безрезультативні пошуки якісних речей у торгових центрах? Ми знаємо вирішення Вашої проблеми! Наша команда з обережністю слідкує за головними трендами та із задоволенням приділяє час якісному пошиттю одягу. З нами Ви можете забути про попередні негативні покупки. Онлайн-шопінг у eButik.com.ua – це справжнє задоволення для кожної красуні! Жінки обожнюють якісні речі, тому завжди з обережністю купують нові. Ми усвідомлюємо щоденну боротьбу покупців з неякісним мас-маркетом. Саме тому ми довго та детально працюємо над справді хорошим одягом. Мода новина бути доступною для кожного! Тому не витрачайте сили та гроші на безрезультатні пошуки светрів в магазинах. Дешеві жіночі хустки у eButik.com.ua стануть найкращим доповненням Вашого образу! В наших каталогах Ви зустрінете широкий вибір якісних речей на будь-який смак. Не забудьте також переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих сумок! Виглядайте неперевершено щодня разом із eButik.com.ua! Адже Ви заслуговуєте лише на найкраще! Демонструйте свою індивідуальність за допомогою одягу та стильних аксесуарів! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу! 

Перегляньте: Стилізації на пляж – що потрібно мати для відпочинку біля води

Прочитайте: Жіночі комплекти для сну – візерунки та кольори