Жіночі футболки – чи повинні бути у осінньому гардеробі?

Жіночі футболки – чи повинні бути у осінньому гардеробі?

Жіночі футболки – невід‘ємна частина літнього гардеробу. Ми не уявляємо свого життя без них! Ця стильна річ дарує нам максимальні відчуття комфорту протягом цілого дня! Але літо ж вже закінчилось. Йому на зміну прийшла красива осінь. І це означає, що час ховати на далеку полку улюблені футболки? Ні, ми можемо не розлучатись з ними цілий рік! І зараз ми доведемо цю думку!

Зручні жіночі футболки: універсальність та комфорт

Раніше футболки асоціювались в нас лише з літнім гардеробом. Але час від часу в моді відбуваються деякі зміни. Тепер, стильна жіноча футболка – це невід‘ємна частина базового гардеробу для будь-якого сезону. Ви сміливо можете носити її навіть у осінньому та зимовому образі! В теплих образах футболки чудово поєднуються з кардиганами та сорочками. Більше ми не асоціюємо футболки лише з повсякденним або спортивним стилем. Цю річ сміливо можна назвати універсальною. Важко навіть уявити одяг, з яким вона б не поєднувалась. Здається, такого просто не існує! Навіть у витончений та елегантний стиль ми вміло можемо вписати нашу улюблену футболку. І вона там виглядатиме просто неперевершено. У цьому сезоні дизайнери вирішили потішити нас широким різноманіттям яскравих варіантів. Тому цієї осені ми точно не сумуватимемо! Багаті колірні рішення та цікаві матеріали зроблять цю універсальну річ незамінною у Вашому осінньому гардеробі! Тому кожна жінка повинна мати у своїй шафі щонайменше одну футболку. Інакше Ваш базовий гардероб буде важко назвати довершеним! 

Футболка з принтом білого кольору в поєднанні з легінсами чорного кольору
Жіноча футболка – трендові фасони на eButik.com.ua!

Актуальні жіночі футболки 

Дизайнери у цьому році вирішили зробити акцент на трендові жіночі футболки. Ця комфортна та універсальна річ отримала багато цікавих дизайнерських рішень. Базові жіночі футболки в одноколірному варіанті – це те, що точно має місце у Вашому гардеробі! Класика завжди залишатиметься актуальною. Проте дещо змінився фасон. Він став більш вільним та схожим на крій oversize. Вас не приваблює вільний фасон? Вам до вподоби приталені моделі? Тоді зверніть увагу на трикотажні футболки в рубчик. Найголовніший тренд у світі футболок – модель з м‘якими підплечниками. Так, така річ додає Вам об‘єму в плечах. Проте саме таке вбрання допомагає Вам виглядати стрункою та стильною.Теніска та футболка-поло – це також безсмертна класика. Але навіть класика іноді піддається деяким змінам! Сьогодні такі футболки мають маскулінний характер та крій oversize. Також може варіюватись довжина рукава та загальна довжина. Незвичайні кольори додають моделі ще більшої унікальності. Короткі футболки – також один з трендів сезону. Тепер ми можемо не обмежуватись лише короткими топами. В нас є футболки! 

Як носити жіночі футболки? 

Багатошаровий образ – один з найкращих варіантів стилізації Вашого осіннього луку. І перша та незамінна річ для створення такого образу – біла жіноча футболка. Просто додайте до образу сорочку в клітинку та стильну джинсовку – і Ваш неперевершений лук готовий! У прохолодний день у Вас буде можливість замінити джинсовку на пальто. Ви збираєтесь одягнути яскраву футболку? Тоді найкращим варіантом доповнення буде стильна сорочка в принт! Найпростіше рішення створити стильний осінній образ – одягнути стильний oversize костюм та футболку. Але тут варто бути уважним. Уникайте варіантів з принтами та надто яскравих кольорів. Футболка повинна бути базовою, без малюнків та декоративних елементів. Чорний, сірий, білий, синій – ідеальні кольори. Ви завжди в курсі усіх трендів? Та не уявляєте свого життя без моди? Тоді Ви вже точно чули про трендові образи з гольфом. Поєднання футболки з гольфом дають цікавий та стильний образ в стилі гранж. Також у цьому сезоні популярністю користуються жилети з V-подібним вирізом. Спробуйте і Ви створити свій стильний осінній образ! 

Якісні жіночі футболки: як обрати розмір?

На жаль, не існує єдиного стандарту розмірів. Адже розмірна сітка в деяких брендів може суттєво відрізнятись. Ми із задоволенням розповімо Вам кілька секретів, які допоможуть Вам вибрати правильний розмір! Правильний розмір не повинен Вас сильно облягати. Ви повинні почувати себе комфортно в футболці. Ніщо не повинно обмежувати Ваші рухи. Обираєте модель oversize? Будьте обережні, щоб така футболка не висіла на Вас безрозмірно! Оверсайз також повинен бути правильного розміру. Наступний момент – плечові шви. Саме вони слугують ідентифікатором правильного розміру. Шви повинні доходити до кінця плеча верхньої частини руки. Вони витягуються вниз по плечу? Це означає, що на Вас не правильний розмір! Шви не сягають кінця Вашого плеча? Футболка на Вас мала! Тепер поговоримо про кольори. В найкращому варіанті рукава повинні сягати середини плеча. Звісно, є виключення. Деякі дизайнери представили у своїх колекціях цього року жіночі футболки з довгими рукавами. Проте це швидше виключення, ніж правило. Щодо довжини? Нижній край не повинен бути довшим рівня стегон. 

Настав час для шопінгу! 

Бажаєте придбати дешеві жіночі футболки? Не варто стримувати свої бажання! Отож, настав час створити неперевершений осінній образ! А де можна швидко та якісно придбати необхідні речі? Наш інтернет-магазин eButik.com.ua зможе Вам допомогти! Ми надаємо перевагу демократичним цінам. Адже кожна людина варта лише найкращого. Тому ми вкладаємо всі наші сили в здорове поєднання високої якості та низької ціни. З нами Ви можете забути про приголомшливі ціни та черги. Наша команда активно слідкує за тенденціями зі світу моди. Ми обожнюємо дарувати жінкам щастя шляхом якісних матеріалів та низьких цін. Більше не потрібно шукати стильні речі у торгових центрах. А про черги на касах Ви можете з полегшенням забути! З нашим інтернет-магазином eButik.com.ua Ви придбаєте ідеальний одяг лише за декілька простих кліків. Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих комплектів в стилі casual. Будьте неперевершеними щодня! Адже кожен заслуговує одягатись стильно! Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Читайте також: Шкіряні штани – знову повертаються, щоб підкорювати!

Дізнайтесь більше: Домашній одяг plus size