Жіночі толстовки: цікаві моделі

Жіночі толстовки: цікаві моделі

Незалежно від того, в яку пору року саме в нашій гардеробній повинні бути жіночі толстовки. Тепла і зручна одяг працює в багатьох стайлінгу щодня. Сьогодні разом з нашим стилістом ми підготували для вас огляд найцікавіших моделей.

Толстовки жіночі – Класичні мода

Найбільш класичними і позачасовим є толстовки жіночі з простим зрізом надягають на голову. Ми раді зробити ставку на однорідні моделі, які легко можуть бути підібрані з укладанням. Сірий, чорний, темно-синій, коричневий, бежевий або білий Толстовки відмінно поєднуються з іншими відтінками. Добре робіть ставку також на толстовки в пастельних тонах — блакитний або світло-рожевий. Варто також зробити вибір на невеликі прикраси. На наш погляд, він відмінно представляє себе чорним Гуді з V-подібним вирізом. Вишукана триколірна стрічка на рукавах додає їй характер і робить одяг вписується в вічну тенденцію матроського стилю. Постріл в джек-пот також сірий спортивний светр z modnym obecnie wiązaniem na dekolcie. Dobrym zdobieniem są nadruki – dzięki nim ubranie może mieć naprawdę oryginalny wzór.

damskie bluzy z kapturem
Damskie bluzy z kapturem – sklep ebutik.pl

Джемпер світшоти

Крім моделей, що надягають головою, варто також надіти кардигани. Джемпер світшоти більше натякають на спортивний стиль одягання і працюють виключно в повсякденній укладанні. Більшість з них мають кишені, багато моделей також мають прошарки на кінці рукавів і в нижній частині одягу. Добре виглядає, наприклад, бордовий Гуді, Цілком виготовлені з меланжевого матеріалу. Також відмінно підійде темно-синя модель з рожевими написами. Послання робить одяг ідеально впишеться в популярну тенденцію персоналізації. Крім класичних моделей, варто зацікавити і інші гарнітури шрифтів. У вашій передбаннику варто мати кардигани у формі покривала. Такі моделі можуть впевнено замінити куртки. Ви можете зробити ставку на рівномірні моделі або вибрати візерунок — смужки, квіти, живопис або візерунок моро. На наш смак сіра Гуді довгий крій – одяг добре вписується в силует завдяки тязі талії. Виглядає теж добре спортивний светр моро з довгим замком і написами.

ТОП-5 за версією нашого стиліста

Наш стиліст вибрав для вас п’ять моделей світшотів, які ідеально вписуються в нинішній тренд — варто мати їх у своєму гардеробі в цьому сезоні. З одягнутих головою формених моделей стиліст вибрав чорний світшот з капюшоном. Відмінним одягом є також сірий фасон з більш довгим кроєм, виконаним з комбінації бавовни і велюру. З кардиганів наш стиліст рекомендує толстовку у вигляді лежання, добре презентує яскраву модель в візерунку моро. З однорідних фасадів експерт вибрав толстовку червоного кольору. В якості останньої моделі ми вибрали не толстовку, а комплект одягу. Комплект Спортивний костюм складається з толстовки і спортивний костюм штани. Наш стиліст вибрав сірий комплект одягу з нашатками і білими смужками, які підкреслюють спортивний вигляд одягу. Для набору досить вибрати взуття та аксесуари і укладання готова.