Жіночі сумки – наймодніші моделі

Жіночі сумки – наймодніші моделі

Модні жіночі сумки – це те, без чого дійсно важко уявити гардероб кожної сучасної жінки. До того ж, їх ніколи не буває багато! Одні стануть ідеальним варіантом на кожен день, а  інші допоможуть доповнити святковий образ. Проте є й ті універсальні, які виручають в усі випадки життя. Давай дізнаємося разом, які жіночі сумки вибрати у цьому сезоні!

Чи завжди сумки були у жіночому гардеробі?

Можна з впевненістю сказати, що стильні жіночі сумки – це не тільки аксессуар, але й необхідність. У наш час, з собою доведеться брати доволі багато речей, тому одними кишенями точно не обійтися. Цікаво, що психологи стверджують, що за стилем та фасоном сумки можна навіть зробити висновки про характер її власниці. Хтось віддає перевагу стриманим та універсальним сумкам, а хтось збирає цілі колекції оригінальних та незвичних моделей. Проте, як ж вони з’явилися? Відомо, що колись, великою популярністю серед жінок та чоловіків користувалися мішечки для монет. Їх привязували, або ж одразу пришивали до одягу. Пізніше з’явилися кишені і потреби в таких мішечках більше не було. Чоловік це цілком влаштовувало, проте жінки хотіли, щоб такі кишені були також і красивими. 

Цікавим є також той факт, що тоді активно використовувалися великі накладні кишені на жіночі сукні. Жінки завжди знаходили, що туди покласти. Згодом жінки пішли далі, і так з’явилася ридикюль. Представляє вона собою м’яку тканину чи в’язану сумочку на шнурку. Використовуючи фантазію усі прикрашали її по-різному. В хід шло усе – починаючі від бісеру та завершуючи вишуканою вишивкою та дорогоцінними каменями. Відбувалося це у 18 столітті. Тоді ж почали з’являтися схожі сумочки з мережева та шовку, які отримали назву на честь відомої мадам Помпадур.  

Сумки-шопери – ідеальний варіант на щодень

Колись, жіночі сумкишопери були створенні як екологічна заміна поліетиленовим пакетом. А сьогодні це річ, без якої не можуть уявити свій гардероб багато жінок. Та це й не дивно, адже вони можуть стати у пригоді у багатьох випадках. З такой універсальною та практичною сумкою можна піти куди-завгодно – на роботу, навчання, шопінг чи прогулянку. Для ділових жінок, такі сумки дають змогу взяти з собою всі необхідні документи та ноутбук. А повертаючись додому, можна зайти в магазин щось купити і в ній буде ще достатньо місця. Головною їх перевагою переш за все є місткість, про яку ми все згадали. Окрім цього, такі вироби відрізняються своєю міцністю і витримують значні навантаження. Тому, Ти точно можеш бути впевненою у тому, що така сумка прослужить Тобі не один сезон! Варто також зауважити те, що якщо Ти в пошуках сумки з якою Ти ходитимеш на роботу чи навчання, то варто звернути увагу на вироби з шкіри, або ж екошкіри. Такі моделі будуть ідеально поєднуватися з будь-якою річчю. А ось яскраві кольори та принти ідеально підходять для прогулянок. 

Чорна стьобана сумка
Стильна стьобана сумка – гарячий тренд сезону, який точно має бути в тебе! Цю та ініші моделі знайдеш в https://ebutik.com.ua!

Стьобані сумки – головний тренд сезону

Здавалося б, що жіночі стьобані сумки це річ,  яка з’явилася зовсім недавно. Проте це не так. Засновницею моди на стьобані вироби стала відома Коко Шанель, яка створила в 1955 році невелику сумочку на ланцюжку зі стьобаною фактурою. Вона й до сьогодні вважається справжнім еталоном стилю. До того ж, така модель є досить універсальною. Стьобана сумка відмінно пасуватиме як до повсякденного, так і до вечірнього образу. Крім цього, можна сказати, що по-особливому оригінально такі сумки поєднуються з об’ємними пальто з такого ж матеріалу. Їх перевагою є також й те, що вони ідеально підходять для сніжної та дощової погоди. Якщо Ти не знаєш, який колір обрати, то завжди вдалим рішенням буде чорний, сірий чм бежевий. Такі кольори ідеально поєднуються з різними джинсами, штанами та сукнями. 

Сумки з імітацією шкіри крокодила – зроблять кожен образ стильним

Не можна не зауважити те, що чорні жіночі сумки з імітацією шкіри крокодила – це один із самих головних модних орієнтирів цього сезону. Сьогодні вони вже пересатали асоціюватися з чимось старим та вінтажним. Такі вироби навпаки можна назвати гостомодними. А завдяки старанням дизайнерів, такі вони придбали яскравого окрасу та привабливого лакового блиску. До того ж, такі шкіряні сумки під крокодила, це спосіб показати всім, що Ти знаєшся на трендах та тенденціях. Вони стануть ідеальним вибором для елегантних та ділових жінок. Ми рекомендуємо звернути увагу на функціональний тоут, або ж поясний варіант. Обидві ці моделі неймовірно популярні сьогодні. 

Сумки на ланцюжку повернулися!

Добра новина для всіх любительок сумок на ланцюжку! Сьогодні ця річ знову повернулася, щоб увійти в топ самих популярних аксесуарів цього сезону. Варто зауважити, що в моді не тільки маленькі та вузькі ланцюжки, але й також масивні. Таким чином, відомі дизайнери переосмисливши зовнішний вигляд таких сумок, вирішили їх доповнити також й такими масивними золотими ланцюгами. Вибір великий – срібні або золоті, гігантські або класичні, віддай перевагу тому, що більше до душі. Окрім цього, це стосується не тільки ручок. Ланцюжки можуть бути скрізь – на замку, кишені і прикрашати сумку з боку. До того ж, сумка з ланцюгом успішно доповнить стриманий офісний образ.

Не знаєш де купити якісні, модні та дешеві жіночі сумки? В нашому інтернет-магазині https://ebutik.com.ua на Тебе чекають самі актуальні моделі сезону! Доповни свої образи стильним аксесуаром! 

 

Читай также: ЖІНОЧІ ДЖИНСИ – ЯКІ МОДЕЛІ ПОВИННА МАТИ КОЖНА ЖІНКА?

Тебе також може зацікавити: ВЯЗАННЫЕ ОДНОТОННЫЕ ПЛАТЬЯ — ПРОВЕРЬ ЧТО СЕЙЧАС НОСЯТ!