Жіночі сукні з візерунками – вибери наймодніші!

Жіночі сукні з візерунками – вибери наймодніші!

У жіночому гардеробі є багато речей. Одні з них допомагають в створенні базових образів, а інші допомогають виглядати оригінально та незвично. І до останніх однозначно можна віднести неймовірної краси жіночі сукні з візерунками! Давай дізнаємося разом як вони допоможуть нам виглядати жіночно та ніжно навіть взимку!

Візерунки на одязі – як з’явилися?

Сьогодні жіночі сукні з візерунками для нас звична справа. Але колись люди не просто прикрашали візерунками свій одяг, а й вкладали в нього сакральний сенс. Ще в Стародавньому Єгипті люди прикрашали свій одяг квітами лотоса, а в Стародавній Греції це був візерунок пальметта, що нагадував пальмове листя. У китайському та японському живописі рослинний декор придбав свою мову: стебла бамбука уособлювали стійкість і мудрість, дика слива – дружбу, квіти півонії – багатство, квітка і метелик – любов. Таким чином візерунок міг проходити тільки по краях одягу або ж покривати всю тканину дрібним візерунком.

Так, наприклад, квітковий принт не прижився і увійшов в моду тільки в 18 столітті. Популярність йому подарувала епоха рококо, коли в моду увійшли сукні з тонкого шовку. А рослинний принт був на вершині популярності ще в 70-х роках 20 століття. У моду увійшли м’які візерунки з дрібним відбитком. Ця тенденція уособлювала в собі повернення до спокою, природи і сільського життя. З 80-років, інтерес до візерунків поступово зменшувався і актуальність повернулася тільки на початку цього століття. Сьогодні ж складно уявити гардероб будь-якої жінки без одягу у візерунки. 

Топ популярних візерунків на сукнях

  • Геометричні візерунки.
  • Східні мотиви.
  • Квіткові візерунки – садові квіти, польові квіти, акварельний квітковий візерунок. 
  • Анімалістичні візерунки – леопард, зебра та інші.
  • Абстрактні візерунки.
  • Мозаїка. 

Жіночі сукні з візерунками у квіти – з чим поєднувати?

Головне про що варто пам’ятати, жіночі сукні з візерунками у квіти – це те, що не вимагає особливих доповнень. Таким чином, візерунок повинен залишатися головим акцентом у образі. Поганою ідеєю буде також поєднання різних квіткових візерунків разом. Наприклад, якщо Твій вибір зупинився на сукні з трояндами, то сумочка з ромашками тут вже буде недоречною. Проте, сукні з ніжними квітами відмінно поєднуються з куртками-косухами, класичними пальто та плащами. Альтернативою може також стати піджак чи кардиган пастельних відтінків. Хочеться чого незвичайного та оригінального? У цьому випадку Тобі знадобляться високі підбори, або ж масивне взуття на високій підошві. Доповнити образ допоможе аксесуар у вигляді капелюха. При виборі аксесуарів також не забувай врахувати матеріал сукні. До легкої шифонової сукні ідеальним доповнення стане тонкий пояс.  

Сукня на запах з анімалістичним візерунком
Сукня у візерунки довжини максі – це те, що допоможе Тобі в створенні ефектних образів! Найкращі моделі шукай на https://ebutik.com.ua!

Сукні з анімалістичними візерунками – як носити, щоб не виглядати вульгарно?

Можна однозначно сказати те, що анімалістичні сукні максі з візерунками б’ють сьогодні усі рекорди популярності. І це не дивно, адже вони як ніщо краще допомагають в створенні по-справжньому ефектних образів. Проте, багато жінок все ж таки побоюються цих візерунків та вважають, що вони достатньо складні. Нічого подібного! Потрібно лише дотримуватися деяких принципів в створенні образів. Таким чином, класичним вважається поєднанням цього візерунку з бежевими, коричневими, чорними та винними відтінками. І це те з чим Ти точно не прогадаєш! Варто також зауважити те, що анімалістичний принт сьогодні може бути виконаний у самих різних кольорах. У такому випадку, найкращим рішенням буде підібрати доповнення до образу, які будуть такого відтінку, який буде присутній на візерунку. З чим носити таку сукню узимку? Тобі знадобиться пальто у стилі оверсайз, щільні колготки та масивні чоботі. Образ допоможе завершити сумка та довгий і об’ємний шарф.

Сукні з геометричними візерунками – що підходить для них?

Сукні з візерунками на зиму – це те, чого точно не варто боятися. А тим паче неймовірного трендового сьогодні геометричного візерунку. З чим ж поєднувати такі сукні? Перед тим як відповісти на це питання, потрібно добре роздивитися сукню . Які відтінки на ній переважають? Обравши потрібний, можна сміливо підбирати доповнення у схожому кольорі. Головне, щоб це були однотонні речі. Проте, варто зауважати, що в деяких випадках доречними можуть стати аксесуари, які повторюватимуть принт. Так, наприклад, сукня з візерунком трикутник ідеально поєднується зі сережками чи кулоном, виконаними у формі цієї геометричні фігури. Окрім цього, це може бути також сумка чи взуття, які будуть повторювати візерунок на Твоїй сукні. Але пам’ятай про те, зо краще не використовувати різні геометричні фігури у одному образі. 

Як носити сукні у холодні дні та не замерзнути?

Холодні дні – це зовсім не привід для того, щоб відмовлятися від улюблених суконь з візерунками! Важливо лише придержуватися одного принципу  – багатошаровість. Так, наприклад, одним з безпрограшних варіантів є поєднання легкої сукні зі светром, джемпером чи кардиганом. До того ж, найкраще, щоб такий верх в образі був достатньо об’ємним та підкреслював легкість та повітряність сукні. А якщо все ж таки хочеться виділити талію, то завжди можна зробити акцент за допомогою пояса. Завершити образ допоможуть лаконічні чоботі на підборах, а бо ж козаки. Не забувай також й про те, що сукню можна одягнути поверх водолазки. У такому випадку в Тебе вийде дуже стильний та трендовий образ у стилі 70-х років!  

 

Читай також: СВЯТКОВІ СТИЛІЗАЦІЇ З БЛУЗКОЮ – ПЕРЕГЛЯНЬ З ЧИМ ЇЇ ПОЄДНУВАТИ!

Тебе також може зацікавити: ВЯЗАННЫЕ ОДНОТОННЫЕ ПЛАТЬЯ — ПРОВЕРЬ ЧТО СЕЙЧАС НОСЯТ!