Жіночі спортивні штани — Твій комфорт понад усе!

Жіночі спортивні штани — Твій комфорт понад усе!

Тепер, коли популярність дистанційної роботи та навчання зростає, збільшується також й попит на жіночі спортивні штани. Жінки обирають для дому перш за все комфорт, тому що навіщо наряджатися, щоб сидіти на дивані. Але спортивні штани давно порвали з безславним іміджем й тепер знаходяться нарівні з джинсами. Сьогодні, ми розповімо Вам, які жіночі спортивні штани зараз в топі та як їх носити не тільки в дому!

Жіночі спортивні штани — від невдачі до великої слави

Деякий час тому ми вже писали про спортивні костюми й порушили там цікаву історію про жіночі спортивні штани та перипетії з ними зв’язані. Нагадаємо, що вони виникли в 30-і роки та їх розробив француз Еміль Камюсе для марки Le Coq Sportif. Протягом багатьох років у нас спортивні штани асоціювалися скоріше з чоловічим предметом гардеробу. Ніхто навіть не думав, що жінки коли-небудь будуть гордо проходжуватися в спортивних штанах вулицями міста. Цей вид штанів також асоціювався скоріше з нарядом виключно для спортсменів, й ніхто не міг уявити, що вони потраплять на подіуми до найвідоміших модельєрів. Річ у тім, що, наприклад, в 90-і роки XX століття були популярними широкі сірі чоловічі спортивні костюми, що надавало їм ще неохайнішого вигляду. Сьогодні ж, вони є справжнім писком моди й абсолютно обов’язковими у будь-якому гардеробі, а також вони є універсальною класикою, яка підходить до усього. Жіночі спортивні штани нині мають сенсаційні крої, які підкреслюють силует!

Бавовняні жіночі спортивні штани з магазину ebutik.com.ua
Модні спортивні штани з вільнішими штанинами це ідеальний варіант для міських образів — доступні в магазині ebutik.com.ua

Модні жіночі спортивні штани вже проникли в наші повсякденні образи назавжди, й одягання їх до міста вже нікого не шокує. Навпаки це викликає захоплення, тому ми гаряче переконуємо Вас полюбити жіночі спортивні штани! За м’якими штанами ми із задоволенням тягнемося й після повернення додому. Цей фасон ми асоціюємо сьогодні більше як повсякденний одяг, а не спортивний костюм, хоча деякі люблять бігати в спортивних костюмах. Любителям модних жіночих спортивних штанів сьогодні є що обрати. Дизайнери помітили хвилю популярності цього одягу й миттєво адаптувалися до тенденцій, що переважають. Щось для себе знайдуть як шанувальниці вільних та широких штанин, так і жінки, які віддають перевагу елегантнішому вбранню. Жіночі спортивні штани купиш сьогодні як окремий елемент гардеробу або як частину комплекту, найчастіше з толстовкою  в парі. Такі згуртовані комплекти одягу є справжнім хітом, й жінки виставляючи свої образи в інтернет змагаються між собою, в кого краще вийшло.

Які жіночі спортивні штани в моді?

Тепер розпочнімо огляд останніх тенденцій, які в цей час правлять жіночими спортивними штанами. В першу чергу в моді зараз спортивні штани, що підкреслюють силует, тобто моделі зі звуженими штанинами, до яких ми одягаємо підбори або спортивне взуття. Якщо дуже хочеться підкреслити свою фігуру, то обирайте жіночі спортивні штани з високою посадкою, які додатково підкреслять талію, моделюючи силует. Одягни з ними укорочений топ, коротку толстовку або светр або ж топ без бретелей. Ще одним мега хітом серед модниць є жіночі велюрові спортивні штани, які колись старанно популяризувала спадкоємиця фортуни Періс Хілтон. Її знаменитий яскраво-рожевий велюровий спортивний костюм від Juicy Couture вже бачили, напевно, всі. Ти можеш обрати дешевший та не менш стильний варіант велюрових спортивних штанів, які доступні у багатьох модних кольорах в інтернет-магазині ebutik.com.ua. Велюровий матеріал виділить Тебе з натовпу, а підбори, підібрані до образу, додадуть усьому вигляду мега жіночності та шику.

Якщо Тобі потрібні спортивні штани, що візуально зроблять Тебе стрункішою, то зроби ставку на моделі морквяного крою, тобто вільно прилеглі в стегнах, але не з обтислими штанинами. Зверни увагу на модель з поодинокими або подвійними лампасами по бокам, тоді додатково  візуально подовжиш ноги та зробиш їх стрункішими.

Cпортивні штани з асортименту магазину ebutik.com.ua
Велюрові штани з лампасами як елемент елегантного та зручного образу — магазин ebutik.com.ua

Особливо в холодні місяці жінок цікавлять теплі жіночі спортивні штани, які дуже приємні та краще захищають від холоду. Такі моделі ідеально підійдуть для зимових прогулянок, але для дому їх охоче обирають мерзлячки. Будь обережна, тому що утеплені спортивні штани об’ємні й додають обсягу Твоїй фігурі, тому ми рекомендуємо їх більше струнким жінкам. Деякі жінки також вважають, що найкращі це жіночі флісові спортивні штани, але ми рекомендуємо Тобі моделі з велюру й бавовняного трикотажу. Модні спортивні штани зазвичай мають гумку на талії, гумки на кінцях штанин й шнурки на талії для регулювання обсягу. Такий вигляд є їх відмінною рисою, а деякі моделі також оснащені практичними кишенями для дрібничок.

З чим носити жіночі спортивні штани?

Напевно багато хто з Вас замислювався над тим, з чим носити  спортивні штани, щоб виглядати цікаво й стильно. Попри те, що спортивні штани відносяться до спортивного повсякденного одягу, Ви також можете легко їх стилізувати елегантним способом. Поєднайте однотонні спортивні штани basic з відповідною водолазкою з довгим рукавом, до цього одягни шпильки, й все готово. Чудовим варіантом буде модель з декоративною емблемою й блискучими лампасами в поєднанні з білими черевиками та модним светром. Якщо Ти віддаєш перевагу спортивному одягу, то обирай вільні спортивні штани й поєднуй їх з коротким світшотом та зручними кросівками. Спортивні штани також відмінно виглядатимуть в поєднанні з джинсовими куртками й бомберами. Однотонні спортивні костюми в приглушених тонах також сміливо поєднуй з фланелевими картатими сорочками в стилі оверсайз. Модні й дешеві моделі шукай в інтернет-магазині ebutik.com.ua, де Ти знайдеш широкий вибір кольорів та розмірів.

 

Читай також: Сукні в укладанні на зиму 

Дивись також: Хутряні жилети – дивіться топ 5 укладок