Жіночі спортивні костюми – стиль і зручність в одному!

Жіночі спортивні костюми – стиль і зручність в одному!

Про максимальний комфорт і легкість мріє чи не кожна красуня під час активного дня. На допомогу з радістю прийдуть жіночі спортивні костюми, які сьогодні з легкістю стилізуються у повсякденному гардеробі. Спортивний стиль з кожним днем набирає обертів і приваблює чималу кількість жінок. Звичайно, повністю відмовлятися від високих підборів і елегантних суконь не варто, проте хоча б одна пара спортивного костюму повинна бути у кожної жінки. Давайте переглянемо, які моделі лідирують у цьому сезоні. Отож, розпочинаймо!

Жіночі спортивні костюми – новий тренд на зручність!

Ще досі вважаєте, що спортивний стиль доречний лише для тренувань чи активних фізичних навантажень? Ми вирішили розвіяти Ваші сумніви і представити базові жіночі спортивні костюми у зовсім іншому стилі. Звичайно, спортивні форми нікуди не зникли і подібні моделі можна з великим задоволенням використовувати під час тренувань, але погляньмо на це з іншого боку. Коли кожного дня наш осінній образ складається з джинсів різного фасону, базового верху та демісезонної куртки – це починає набридати. Дозволити сукні не завжди можливо, зважаючи на погодні умови, доречність фасону для роботи чи навчання, а також дизайну і складу тканини. Тому, для зміни і максимального комфорту дизайнери випустили колекції спортивних костюмів у повсякденному стилі. Вони складаються з толстовки, худі чи кофти на замок і спортивних штанів: з широкими штанками, джогерами та манжетами. Виготовляються з найрізноманітніших тканин від бавовни до велюру. Стильні жіночі спортивні костюми представлені у цікавому та зручному пошитті, яке не обмежує свободу рухів, легко комбінується з іншими елементами гардеробу і чудово впливає на наше самопочуття.

Адже комфорт і легкість – на першому місці. Різноманіття кольорів і дизайнів гарантовано не залишить нікого байдужим. Якщо Ви прагнете виділитись з натовпу і запалювати барвами цієї осені, зверніть увагу на яскраві фасони. Класичні відтінки створені для любителів стриманих і простих комбінацій, а моделі в принт ідеально пасуватимуть сміливим і впевненим у собі жінкам.

Спортивний костюм з капюшоном сірого кольору
Жіночий спортивний костюм – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Різноманіття моделей костюмів у спортивному стилі

Кожного сезону на нас чекають стильні новинки, які створені згідно останніх модних тенденцій. Адже мода є надзвичайно мінливою, часто змушує повертатись нас у минуле або ж дивує оригінальними фасонами майбутнього. Універсальні жіночі спортивні костюми також підпадають під вплив змін і гарантовано сподобаються навіть найвибагливішим модницям. Давайте переглянемо, які моделі на вершині популярності у цьому осінньому сезоні:

  • жіночі спортивні костюми оверсайз

Про вільне пошиття сьогодні неможливо не згадати. Адже цей крій заполонив серця багатьох модниць своєю практичністю та багатофункціональністю. Спортивні костюми оверсайз найкраще приховають делікатні недоліки фігури, а також стануть доречними під час тривалих подорожей чи відпочинку. Оскільки не обмежують свободу рухів, у несприятливу погоду забезпечують тіло затишком і теплом.

  • жіночі спортивні костюми з худі

Худі – найкраще рішення для любителів максимального комфорту, адже воно передбачене для неочікуваного дощу чи сильного вітру. Такий спортивний костюм можна з легкістю поєднувати з класичними пальтами, шкіряними косухами та масивним взуттям. Пам’ятайте, що у цьому сезонні стиль спорт шик є надзвичайно популярним. Тому не варто хвилюватись про думку оточуючих, адже такі поєднання виглядають надзвичайно стильно.

  • жіночі спортивні костюми з толстовкою

Такі моделі відрізняються стриманим дизайном, який найкраще використовувати для неформальних зустрічей, улюблених прогулянок або ж посиденьок з подругами. Не забувайте, що кожен елемент костюма з легкістю можна носити окремо. Таким чином Ваш гардероб збагатиться стильною толстовкою та спортивними джогерами.

  • велюрові жіночі спортивні костюми 

У цьому сезоні Ви неодмінно зустрінете моделі з велюру. Саме вони підкорили серця жінок м’якими тканинами, насиченим кольором і гламурним зовнішнім виглядом. Такі костюми створені для неординарних поєднань і яскравих жінок. Ви навіть можете спробувати поєднати їх з чобітками на каблуку або ж масивними кедами.

Жіночі спортивні костюми: як носити у цьому сезоні?

У перехідний сезон не завжди хочеться експериментувати з базовим вбранням. Адже погодні умови у більшій мірі впливають на наш емоційний стан. Проте модні стилісти наголошують, одяг здатен кардинально змінити настрій на цілий день. Варто боротися з впливом похмурої погоди за допомогою кольору та стильних комбінацій. Жіночі спортивні костюми на осінь стильно виглядають з довгими тренчами та улюбленими козаками. Для створення образу з нотками брутальності, оберіть шкіряну косуху. Короткий чи подовжений крій неодмінно змінить характер майбутнього поєднання. Кашемірові пальта з високими підборами також стануть доречними у образі спорт шик. Вони додадуть елегантності та без особливих зусиль підкреслять жіночність, не втрачаючи відчуття максимального комфорту. Для простих і повсякденних поєднань варто звернутись до стьобаних курток і жилетів. А ще стильні бомберки з нашивками стануть хітом цієї осені. Як бачите ідей безліч, тому неодмінно обирайте щось для себе!

Час для покупок!

Стильні речі за доступними цінами Ви гарантовано знайдете на сторінках модного інтернет-магазину одягу eButik.com.ua. Саме у нас Ви забудете про марну трату часу та довгі черги у торгових центрах. Лише кілька нитисків відділяють Вас від омріяного вбрання. Щоденні знижки та акції приємно здивують Вас, а дешеві жіночі спортивні костюми підкорять високою якістю. Ми працюємо, щоб мода була доступною для кожної, а покупки у нашому онланй-магазині eButik.com.ua приносили колосальне задоволення та щасливі посмішки. Тому не зволікайте, а замовляйте осіннє вбрання вже сьогодні!

Подивіться: Білий колір – чи варто стилізувати його у осінніх образах?

Прочитайте більше: Жіночі комбінезони – джинс або бавовна?