Жіночі сорочки – вбрання без якого важко обійтись цієї осені!

Жіночі сорочки – вбрання без якого важко обійтись цієї осені!

Важко уявити гардероб сучасної жінки без одного важливого елементу. Ви здогадались, про що це ми говоримо? Звісно! Жіночі сорочки вже кілька десятків поспіль допомагають нам створювати неперевершені та святкові образи. Ця річ є незамінною. Ми обожнюємо носити їх всюди: у офіс, на прогулянку, на урочистий захід. Сорочки підкорюють нас своєю універсальністю та зручністю. Ви бажаєте придбати щось новеньке? Наша команда із задоволенням допоможе Вам зробити шопінг легким та якісним!

Актуальні жіночі сорочки: популярні моделі

  • жіночі сорочки з відкритими плечима

Оголені плечі перетворюються у Вашу таємну зброю. Така сорочка допоможе Вам створити особливий образ та акцент на ключицях. Така річ надасть образу елегантності та витонченості. Ця сорочка добре поєднується з джинсами та шортами. 

  • укорочені сорочки-топ

У цьому році ми оголюємо наші животики та демонструємо красивий прес. Короткі сорочки часто роблять з об‘ємними рукавами у вигляді ліхтарика. Ця сорочка додасть образу легкого кокетства. 

  • жіночі сорочки з принтами

Анімалістичні, флористичні мотиви та смужки. Серед широкого різноманіття Ви точно знайдете свою ідеальну сорочку! Така річ легко стане головним акцентом в образі! Тому обов’язково придбайте собі одну таку сорочку!

  • сорочки з глибоким вирізом 

Такий варіант ідеально підійде для особливих випадків. Бувають варіанти з запахом, замочком та застібками. Особливо стильно та елегантно виглядає модель з атласу або шовку

  • сорочки з бантом

У цьому сезоні головним трендом будуть речі з бантиками. Ними дизайнери вирішили прикрасити і сорочки. Ми рекомендуємо Вам придбати одну таку!

Асиметрична сорочка чорного кольору з довгим рукавом у поєднанні з чорними велосипедками
Жіночі сорочки – трендові фасони знайдете на eButik.com.ua!

Якісні жіночі сорочки: найкращі матеріали

  • денім

Жіночі сорочки з деніму приваблюють з першого погляду! Денім завжди цінувався за міцність та надійність. Також важко не згадати про його практичність. 

  • атлас

Сорочка з цього матеріалу здатна підкреслити бездоганний смак та відчуття стилю жінки. Така річ ідеально підійде для створення вишуканих образів. 

  • бамбук

Цей теплий матеріал нагадує по тактильним відчуттям бавовну. Він приваблює своєю м‘якістю та приємністю. 

  • віскоза

Сорочки з віскози стійкі до вицвітання. Віскоза приємна на дотик та легка в драпіровці. 

  • шовк

Він може похвалитись своєю зносостійкістю та властивістю добре поглинати вологу. Проте жіночі шовкові сорочки легко мнуться та потребують делікатного догляду. 

  • льон

Лляне вбрання найкраще пропускає повітря та дозволяє підтримувати комфортну температуру тіла. А ще цей матеріал може похвалитись своєю зносостійкістю та антисептичними властивостями. 

  • бавовна

Найпопулярніший варіант матеріалу для виготовлення речей. Бавовна чудово поглинає вологу, добре пропускає повітря . В такій сорочці Ви відчуватимете себе максимально комфортно протягом усього дня!

Яскраві жіночі сорочки: огляд принтів

У цьому році речі з принтами користуються шаленою популярністю. Жіночі сорочки з принтами – абсолютний хіт осені! Клітинка, смужка та квіткові мотиви – перед цим не встоїть жодна красуня. В клітинку найпопулярнішими варіантами залишаються біло-блакитні, червоно-білі, чорно-білі та бежево-коричневі сорочки. Такі кольорові рішення буде зовсім не складно вписати в будь-який образ. Поєднуйте жіночі сорочки в клітинку з джинсами та брюками. Сорочки в смужку також можуть Вам приглянутись. Яскрава червоно-біла смужка додасть пікантності Вашому образу. А класична чорно-біла врятує у будь-який момент! В цьому сезоні квіткові мотиви також користуються популярністю. Сорочки в такий принт додадуть ніжності та жіночності Вашому образу. Також важко не згадати про принт в горох. Він вже кілька років поспіль не втрачає своєї актуальності. Він личить жінкам будь-якого віку. Тому така сорочка точно повинна з‘явитись у Вашому гардеробі. Анімалістичні принти у цьому сезоні викликали справжній захват! Леопардовий та зміїний – фаворити багатьох світових дизайнерів. Спробуйте і Ви! 

Як носити жіночі сорочки?

Стильні жіночі сорочки доречні у будь-якому стилі! І зараз Ви переконаєтесь у цьому на власному досвіді! Базові жіночі сорочки відміно поєднуються з класичними спідницями-олівець та брюками. Такий образ чудово підійде для створення вишуканого образу. А ось моделі оверсайз нестандартного дизайну краще одягати з джинсами. Бажаєте створити романтичний образ? Тоді Вам знадобиться блуза з об‘ємними рукавами або воланами. До неї додайте джинси-кльош або брюки-кльош. Таке вбрання додасть Вам шарму та ніжності. А ось моделі з відкритими плечима можна носити зі спідницями. Такий елемент додасть Вашому образу легкої ігривості. Ви можете носити сорочки на випуск так і в середину. Все залежить від Ваших бажань. Носіть брюки з завищеною талією. Вони якнайкраще підкреслять Вашу струнку талію. Також Ви можете доповнити образ паском. Не забудьте про аксесуари. Мінімалістична підвіска чи лаконічні сережки ідеально доповнять Ваш образ! Щодо взуття? Тут у Вас буде повна свобода вибору: елегантні туфлі-лодочки, балетки, лофери, босоніжки чи кеди. Вирішувати лише Вам! 

Настав час для шопінгу! 

Ви терпіти не можете шопінг у торгових центрах? Тоді Вам на допомогу прийде онлайн-шопінг. У цього різновиду шопінгу є низка переваг: економія часу та грошей, легкість та швидкість здійснення покупок. Наш інтернет-магазин eButik.com.ua до Ваших послуг! Наша команда – це творці якісного та незабутнього одягу! В ньому Ви відчуєте себе стильною та зможете підкреслити свою особистість якнайкраще. Ми бажаємо бачити наших покупців задоволеними та щасливими. Саме тому ми постійно оновлюємо наші каталоги та незмінно слідкуємо за актуальними трендами. Якісні речі та аксесуари тепер стали ще доступнішими! З нашим інтернет-магазином eButik.com.ua Ви придбаєте ідеальний одяг лише за декілька простих кліків. Щодня у нашому інтернет-магазині знижки та сезонні розпродажі! Якість за помірною ціною – це синонім до eButik.com.ua. Мода повинна бути доступною для кожного. Наші дешеві жіночі сорочки приємно здивують Вас своєю відмінною якістю! Також рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент базових жіночих футболок! Будьте у тренді разом із eButik.com.ua! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Читайте більше: Брючні костюми – поєднання стилю та елегантності

Перегляньте ще: Сатинові спідниці-міді в щоденних стилізаціях – з чим їх поєднувати