Жіночі светри в пастельних кольорах – почувайся модно та жіночно!

Жіночі светри в пастельних кольорах – почувайся модно та жіночно!

Ви ніжна та тендітна натура? Тоді у Вашому гардеробі точно повинні з‘явитись вони – жіночі светри в пастельних кольорах! Ніжні відтінки – абсолютний тренд сезону. Вони лише зроблять Ваші осінні образи затишними та милими. Отож, не гайте час дарма та вже сьогодні купуйте стильний светр! А ми із задоволенням допоможемо Вам зробити правильний вибір! 

Ніжні жіночі светри в пастельних кольорах: актуальні кольори

Теплі жіночі светри в пастельних кольорах – справжня есенція Вашої осені. Пастельні кольори нагадують нам цукерочки та повітряну вату, ніжне сонячне світло та квітучі півонії. Вони надихають нас на ніжність. Такі кольори однозначно повинні бути у Вашому гардеробі. Давайте розглянемо найпопулярніші варіанти. 

  • пастельний жовтий

Невагомий відтінок сонячних променів. Він приваблює з першого погляду. Взагалі, жовтий у будь-яких його проявах вважається стильним. Він чудово поєднується з іншими пастельними кольорами. 

  • блідо-рожевий

Такий відтінок обирають романтичні натури. Колір півонії та рожевої петунії став одним з улюблених у жіночій колекції. 

  • лавандовий 

Один з наймодніших пастельних відтінків. Він чудово виглядає у монохромних образах. Його легко можна використати у якості головного відтінку. Найкраще створювати поєднання з жовтим. 

  • небесно-блакитний

Цей відтінок завжди освіжає образ. Він личить фактично будь-якій жінці. Тому спробуйте додати його у свій гардероб!

  • ніжно-салатовий

Молодість, зелень, весна та оновлення – усе це асоціації з цим відтінком. У цьому сезоні ми захопились ним на повну! 

Светр з V-подібним вирізом ніжно-рожевого кольору в поєднанні з чорними штанами
Жіночі светри в пастельних кольорах – трендові фасони на eButik.com.ua!

Актуальні жіночі светри в пастельних кольорах

  • жіночі светри в пастельних кольорах з широкою горловиною

Моделі з широкою горловиною – абсолютний тренд цього сезону! Особливо варіанти в стилі оверсайз. З таким светром найкраще носити приталені джинси або пряму спідницю короткої довжини. 

  • светри з прорізами на плечах

Вас завжди приваблювала оригінальність? Тоді саме такі светри точно повинні опинитись у Вашому гардеробі! Прорізи додають Вашому образу чарівності. Виглядайте спокусливо!

  • светри з великою в’язкою

Груба в‘язка вже кілька сезонів поспіль не втрачає своєї популярності. Зустрічаються найрізноманітніші візерунки: косички, ромбики, хвильки – обрати є з чого! 

  • светри з асиметрією

Асиметрія – абсолютний хіт цієї осені. Светри з оголеним плечем допоможуть Вам створити в міру стильний та ніжний образ – спробуйте! Серед моделей також зустрічаються варіанти з різноманітною довжиною. 

  • моделі з оригінальними рукавами

Об‘ємні та розкльошені рукава допоможуть виділитись з натовпу! З такою моделлю Ви можете легко створити шикарний образ! Додайте ніжну спідницю-олівець та насолоджуйтесь неповторним образом! 

Як носити жіночі светри в пастельних кольорах?

Стильні жіночі светри в пастельних кольорах відмінно поєднуються з будь-якими речами Вашого гардеробу. Розглянемо це на практиці. Створіть неймовірний образ з улюбленими джинсами. Для довершення образу додайте шарф грубої в‘язки. У Вас стрункі ніжки? Тоді Ви можете дозволити собі одягнути джегінси. Вони як найкраще підкреслять красу Ваших ніг!  Якщо светр виготовлений з досить тонкої тканини, то Ви можете навіть заправити його у джинси. Светр грубої в‘язки? В такому випадку краще заправити светр лише спереду. У осінній образ доповніть свій образ тканинним стьобаним жилетом. Під низ Ви можете одягнути яскраву сорочку. Вона додасть потрібної родзинки образу. Одягайте вишукані жіночі светри в пастельних кольорах разом із брюками. Така річ легко стане основою для створення численних офісних образів. Поєднайте спідницю-олівець та теплий светр – ідеальний образ готовий! Замшеві ботильйони, пальто та сумка – відмінне завершення Вашого неперевершеного образу. Також Ви можете носити такий светр зі шкіряними легінсами. Спробуйте додати трішки мінімалістичних аксесуарів. 

Трендові жіночі светри в пастельних тонах: огляд матеріалів 

Одним з найкращих варіантів вважаються кашемірові жіночі светри в пастельних тонах. Вони надзвичайно теплі та м‘які. Так і манять своїм затишком та комфортом. Такі светри виглядають дорого, проте і заплатити за них доведеться не мало. Вони потребують делікатного догляду. Тому будьте готові на додаткові витрати на хімчистку. Непоганою альтернативою можуть бути моделі з невеликим відсотком кашеміру в складі светру. 

Вовна вважається найтеплішим матеріалом серед усіх. Шерстяні светри не такі вибагливі у догляді. Проте існує один момент – вони можуть колотись. Тому ми не рекомендуємо Вам обирати 100% шерсть. Якщо бажаєте все таки светр з шерсті, то зупиніть свій вибір на шерсті мериноса або альпаки. Зверніть увагу на мохерові моделі. Об’ємні та фактурні – вони потішать Вас своєю м‘якістю та теплом. В цього матеріалу є один недолік – на ньому утворюються катишки та він линяє. Розгляньте варіанти з акрилу. Светри з такого матеріалу непогано виглядають та володіють хорошими тепловими властивостями. Такі моделі вирізняються доступною ціною та широким асортиментом. 

Настав час для шопінгу!

Ви втомились від довгих черг у торгових центрах?! Тоді наш інтернет-магазин eButik.com.ua точно допоможе Вам у пошуках! Наша команада невпинно слідкує за тижнями моди та завжди створює одяг за найголовнішими трендами світу. Для вдалих покупок Вам не потрібно виходити з дому! Ми віримо в справжню якісну моду. Вам більше не доведеться витрачати багато грошей на неякісні речі. За декілька кліків Ви зможете знайти ідеальні речі та придбати їх за низькою ціною. Забудьте про довгі пошуки, черги та високі ціни! Нас надихають стильні та щасливі люди! Тому ми прагнемо робити наших покупців саме такими. Адже мода – це щастя нашого буденного життя. Наші дешеві жіночі светри в пастельних тонах здивують Вас своєю неймовірною якістю. Дайте своїй фантазії зелене світло та створюйте неймовірні образи за власним бажанням. Не вагайтеся та збагачуйте свій гардероб модними новинками! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих сорочок з принтами! Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Читайте також: Брюки з високою талією знову в моді!

Подивіться більше: Спортивні штани – максимально комфортні моделі для осінніх стилізацій