Жіночі светри в кольорах природи – пропозиції від eButik.com.ua

Жіночі светри в кольорах природи – пропозиції від eButik.com.ua

Настав один з найчарівніших сезонів року – осінь. А це означає, що час подбати про свій гардероб! Адже холодний сезон – не привід виглядати погано. Ви здатні за будь-якої погоди виглядати неперевершено. Для створення стильних осінніх образів Вам точно знадобляться жіночі светри в кольорах природи. М‘які, теплі, з коміром та хутром – серед широкого різноманіття Ви точно здатні знайти свій ідеальний варіант! А ми із задоволенням зробимо Ваш шопінг приємнішим!

Стильні жіночі светри в кольорах природи

Поговоримо про кольорову палітру для жіночих светрів. Сьогодні у моді натуральність. Натуральний зовнішній вигляд та натуральні кольори вбрання. Знову актуальні відтінки з 80-их. В‘язані жіночі светри в кольорах природи у коричневому та бежевому кольорі. Об‘ємні моделі у бордовому та зеленому кольорах. Все, що ми можемо спостерігати у нашій чудовій природі, опинилось у цьому сезоні на подіумі. Настали найкращі часи для тих жінок, які обожнюють мінімалізм та стримані кольори. Так, саме зараз Ваш зірковий час! Також у моді двоколірні поєднання. Наприклад, такий відомий для нас варіант – чорно-білий або чорно-сірий. Сірий взагалі вважається одним з найтрендовіших варіантів у цьому сезоні. Його можна цікаво обіграти з яскравими акцентами. Темні пастельні та пудрові відтінки у цьому році також опинились на модному п’єдесталі. 

Ніжна та приємна осіння палітра Вам точно буде до душі! Ми впевнені! Кожна красуня здатна обрати серед широкого різноманіття свій ідеальний варіант! Отож, худчіш обирайте свій улюблений колір.

Светер з ґудзиками з довгим рукавом коричневого кольору в поєднанні з чорними штанами
Светри в кольорах природи – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Жіночі светри в кольорах природи oversize 

В чому секрет популярності цієї моделі? Об‘ємні светри в кольорах природи з‘явились не так давно. Проте ми встигли їх полюбити раз і назавжди! Ви обожнюєте свободу в русі? Тоді цей варіант точно стане Вашим улюбленим! З ним Ви завжди відчуватимете комфорт протягом цілого дня! Oversize вирізняється своєю практичністю. Це чудовий варіант для дівчат, які незадоволені своєю фігурою. Об‘єм завжди допомагає приховати всі недоліки фігури та підкреслити переваги. Сміливо купуйте светри на кілька розмірів більше, аніж Ви звикли носити. І не варто перейматись, що Ви будете смішно виглядати. Oversize у моді! Як правильно підібрати такий светр? Він повинен мати вільний фасон. Ми рекомендуємо Вам надавати перевагу моделям з шерсті, ангори та кашеміру. Ексклюзивні моделі виготовляють з пряжі вівці чи альпаки. Светри можуть бути з горловиною або без неї. Не знаєте, який колір обрати? Оберіть чорний – безпрограшний варіант. Хоча у цьому сезоні можна знайти значно цікавіші варіанти базових кольорів. Oversize легко поєднується з одягом в іншому стилі. Тому створити образ Вам буде максимально легко!

Светри грубої в‘язки в кольорах природи 

У цьому році ми всі були приємно вражені широким різноманіттям в‘язаних светрів. Вони знову здобули шалену популярність. Але у цьому сезоні відбулись деякі зміни. Наприклад, теплі светри в кольорах осені можуть бути прикрашені косичками та квітами з пряжі або шкіри. Ми рекомендуємо Вам звернути увагу на коричневий, бежевий та молочний відтінки. У моді светри з блискавкою посередині. Рукава також зазнали змін. Явно будуть у цьому сезоні по лікоть. Ви зможете також обрати серед варіантів горловини. Горловина може бути з піднятим коміром або пряма. У варіанті з прямою Ви отримаєте глибоке декольте. Також цікаво виглядатимуть светри в рожевому, жовтому, бордовому кольорі. Бажаєте створити в міру сексуальний та яскравий образ? Надайте перевагу моделям з великою в‘язкою. Такий варіант ідеально підходить для жінок будь-якого віку. Тому носіть із задоволенням стильний светр! Цей предмет жіночого гардеробу легко поєднується з іншими. Наприклад, джинси стануть ідеальним компаньйоном для светра! А для створення ніжного образу ми рекомендуємо Вам зупинитись на спідниці-олівець. 

Хутряні светри в кольорах природи 

Зручні светри в кольорах природи можуть бути і предметом вишуканого гардеробу. Як на рахунок варіантів з хутром? Усі знають, що цей матеріал – беззаперечний символ багатства. Хутро ніколи не покидає модного п’єдесталу. Воно завжди залишається актуальним. І з кожним роком хутряні вироби набирають все більшої популярності. Хутряні светри у цьому сезоні – новинка. Проте вона вже встигла полюбитись багатьом! Такі моделі мають прямий крій. Вони виготовляються зі штучного хутра. Що робить їх досить доступними для багатьох красунь. Звісно, вироби з натурального хутра користуються ще більшою популярністю. Проте натуральне хутро – не є дешевим задоволенням. Та і мода потрохи відходить від натуральності на користь захисту тварин. Светр може бути не повністю хутряним. Допускається навіть наявність лише декоративних хутряних деталей. Комір, кишені, рукава. Зазвичай, в таких светрах горловина зшита низько. Дизайнери уникають глибоких вирізів та об’ємних комірів. І це правильно. Адже сам матеріал робить светр цілком самодостатнім. Отож, ми впевнені, що Ви вже точно забажали собі один такий! 

Настав час для вдалого шопінгу!

Ви до сих пір ніяк не можете знайти дешеві светри в кольорах природи? Тоді наші каталоги полегшать Ваші модні страждання!  Ми віримо в моду для кожного. Ми невпинно слідкуємо за трендами та постійно оновлюємо наші каталоги. Ідеальний комплект зустрічається лише декілька разів в житті. Проте наш інтернет-магазин eButik.com.ua пропонує Вам широкий вибір стильних жіночих комплектів. Ви досі ходите по магазинах та відстоюєте шалені черги? Забудьте про торгові центри та довгі пошуки хорошого одягу. Адже eButik.com.ua створює одяг з найкращих матеріалів за доступною ціною. Ми обожнюємо бачити наших покупців щасливим, стильними та задоволеними.Тому ми проводимо багато часу за створенням ідеальних колекцій на будь-який смак та гаманець. Не вагайтесь та мерщій розглядайте наші каталоги! Вашому образу не вистачає стильного жіночого кардигану? Саме час придбати новий у eButik.com.ua! Бажаємо Вам вдалого шопінгу та хорошого дня!

Подивіться: Жіночий кардиган – що це і з чим його поєднувати?

Прочитайте також: Жіночі комбінезони – джинс або бавовна?