Жіночі пуховики для осінньо-зимового сезону

Жіночі пуховики для осінньо-зимового сезону

Для холодних днів найкраще підійдуть пуховики. Сьогодні разом з нашим стилістом ми підготували для вас огляд надійних моделей — як класичних, так і останніх трендів. Відкрийте для себе найцікавіші фасади і знайдіть куртку для осінньо-зимового сезону ідеально підходить для себе!

Які жіночі пуховики варто вибрати?

Пуховики відмінно виконують в сезон осінь-зима, Тому що вони забезпечують захист від погодних умов і холоду. Цікаво, яку фразу вибрати? Практично всі моделі стьобані (квадрати) або поділені на пояси — така прикраса додає їм додаткових естетичних якостей. Перед покупкою куртки варто розглянути кілька питань. Ми хочемо, щоб наша верхня кришка мав капюшон? Чи потрібно нам куртки з більш ніж двома кількостями кишень? Варто також подумати про форму застібки — кнопки, замок. Можливо, ми віддамо перевагу вибирати модель з коміром-коміром, який ще краще захищає шию. Що стосується зрізу дуже популярними є асиметричні верхній чохол, Тобто довше ззаду і коротше спереду. У свою чергу, моделі з коробчатой формою, що доходить до стегна, вважаються класичними. Ми також можемо зробити ставку на фасади з подовженими кроями, які ще краще захистять нас від холоду. На хвилі популярності рамонешек також випускаються жіночі пуховики o takim kroju – z zamkiem zapinanym na bok.

damskie kurtki puchowe
Damskie kurtki puchowe – sklep ebutik.pl

Модні прикраси

Багато куртки контрастні по відношенню до іншої частини вставки одягу. Такі елементи відмінно підкреслюють форму зовнішніх покриттів і зміцнюють найважливіші конструктивно елементи. Як завжди в осінньо-зимовому сезоні, модні також вставки з хутра навколо капюшона або коміра. Оригінальною прикрасою є, в свою чергу, жіночі пуховики з субтитрами. Написи можуть зустрічатися на довжині замка, вшитого в одяг, на латку або у вигляді вишивки. Цього року дуже модними виявилися рюші. Сукні та блузи іспанки або прикрашені такими аксесуарами роблять одяг додатковим. Незважаючи на набагато більш прохолодну ауру, в сезон осінь-зима рюші як і раніше модні, і ми рекомендуємо вам пуховик з таким орнаментом внизу одягу. Він представлений дуже гламурно і стильно. Патчі та кольорова вишивка також є популярним трендом цього року. Обидва прикраси відмінно підходять на зовнішніх покритті.

ТОП-5 за версією нашого стиліста

Наш стиліст любить поєднання простих фасадів з модними прикрасами. Вона першою вибрала м’ятний пуховик з великою накладкою зліва. Одяг буде відмінно працювати в наборах на щоденній основі. Друга цікава модель – стьобана жіноча куртка в кінному стилі. Зовнішня кришка також була прикрашена квітковими скобами. Справжнім хітом стали двосторонні жіночі куртки. З одного боку, це здута, з іншого – хутряна куртка. Наш стиліст вибрав модель в сірому кольорі. четвертий верхня кришка цей жіноча куртка кольору хакі з замками з написами. Оригінальний одяг відмінно підійде для осінньо-зимової аури. Він також відмінно представляє себе жіноча куртка з хутряним капюшоном і поясом на талії.