Жіночі пальто на зиму – останні тенденції

Жіночі пальто на зиму – останні тенденції

За вікном стає прохолодніше? Це ідеальний час, щоб вибрати нове пальто! У чому, як не в ній, дами незалежно від віку підносять себе найкраще? Ознайомтеся з нашим оглядом тенденцій і дізнайтеся, які жіночі пальта на зиму є найбільш трендовими.

Як впоратися, коли за вікном потрапляє кулер? Якщо переїзд в тепле місце ще не варіант, варто зробити все, щоб цей зимовий час був приємним. Найкращий спосіб? Покупки! У новому пальто ви не тільки відчуєте себе краще, але і подбаєте про захист від зимових холодів.

Пальто з хутром

У цьому сезоні однозначно належить топкове покриття, прикрашене теплим хутром. Ми вже знаємо цю тенденцію з попередніх років, коли взимку на вулицях панували комфортні утеплені парки з великими хутряними комірами. Тепер цей тип пальто все ще знаходиться на вершині, що більше повертається в нову партію. Модні тедді або фліс, модні пальто відтінку хакі набувають великі хутряні коміри в цьому сезоні в самих різних часто дивних відтінків, таких як флуо-рожевий, зелений або кобальтовий. Кольоровий широкий пух комір також набувають дуже популярні в цьому сезоні моделі у військовому дизайні.

Фантазія щось більш елегантне? Ставка на тренд, скочений знаменитостями і модними блогерами, тобто довша шубка повністю зроблена з штучного хутра. Такий топове покриття буде корисно для всіх офіційних випадків, але можна успішно носити їх в компанії джинсів і рок пінетки. Для святкової вечері або весілля вибирайте пухнасте пальто чорного або графітового відтінку, яке красиво підкреслить ультра-обний вигляд сукнею і шпильками. Незвичайні щось зовсім оригінальне? Ставка на двосторонні мантія, Які одного разу порадують пухнаною теплотою, а наступним стане комфортна стьобана куртка. Особливо цікаві представлені в такому вигляді моделі в рожевому і чорному кольорі.

płaszcze damskie na zimę

Пальто

Ще недавно стали асоціюватися з кітчем і бабусиним гардеробом, сьогодні вони повертаються як елемент модного гардеробу. Модна жіноча овчина вийде завжди, коли ви дбаєте, щоб не замерзнути і в той же час бути надзвичайно модною. На ринку дублянки як і раніше доступні, але якщо ви любитель екологічних рішень, ви можете зробити ставку на екошкіра, яка не схожа на оригінальний варіант. У цьому сезоні особливою популярністю користуються самі дублянки класичних відтінків – чорні, коричневі або бежеві, що мають баранячу підкладку в світлому відтінку. Якщо ви віддаєте перевагу більш альтернативний вигляд, надіньте жіночу овчини, пофарбовані в дивовижний колір. Любителі останніх тенденцій часто роблять ставку на моделі в рожевому або зеленому кольорі. Такий варіант пальто буде перевірений на вечірні виходи або зустрічі з друзями.

Довгі стьобані жіночі пальто на зиму

На щоденній основі ви найбільше цінуєте комфорт і не є шанувальником офіційного коде-сукні? Перейти в пуховик, який буде огортати вас в найхолодніші дні. У цьому сезоні ми будемо ходити в ньому всюди – на роботу, в школу, але і до вечірнього виходу. Не дивно, адже стьобані пальто сьогодні є синонімом міської елегантності.
При виборі стьобаного пальто варто перевірити, чи обов’язково воно захистить нас від холоду в прохолодні дні.Тому варто звернути увагу на тип і якість наповнення куртки і тип матеріалу, з якого виготовляється наше верхнє покриття. Великою перевагою пухів є той факт, що вони, як правило, легкі, і ми можемо відчувати себе в них невимушено. Дуже істотним плюсом пушника є також об’ємний капюшон, часто має пухнасту обробку для захисту від вітру і заклинювання снігу. Стьобані жіночі пальто на зиму ми носимо не тільки для прогулянок або шопінгу, але і для більш офіційних випадків. Вони будуть стильно представлені в компанії casual джинси і толстовки, але також вдало їх можна поєднувати зі спідницями міді і високим козаком.

Дублянка, стьобана шуба або елегантна шуба – незалежно від того, що ви виберете, це було б того варте, верхнє покриття представляє себе виключно в будь-якій ситуації. Вивчіть останні тенденції і ознайомтеся з жіночими пальтами на зиму, які допоможуть вам побудувати модний зимовий образ.