Жіночі лорди – що вибрати?

Жіночі лорди – що вибрати?

Вони привезли назад в наші гардеробні прямо з аристократичних особняків і влаштували назавжди. Модні жіночі лорди – основа весняної укладання. У вас ще немає їх у вашій колекції? Це про час, щоб змінити його Перевірте пропозиції наших стилістів і вибрати свій ідеал.

Такий вид взуття ідеально вписується в тренд по зручності використання і в той же час додає своїй вишуканості. Лорди, ношені англійськими лордами в побутовому комфорті, вперше прийшли до уваги фахівців моди через пресованого магната Х’ю Хефнера, який часто з’являвся в них на людях. Тоді взуття полюбили топові дизайнери, які стали поєднувати їх не тільки з чоловічою, але і жіночною укладанням. Раніше вони були прикрашені гербами дворянських родин, сьогодні ми можемо вибирати між різноманітними моделями. Деякі з них зачаровує строгий мінімалізм, позбавлений прикрас, однак, на вершині є і привабливі доповнення, такі як помпоніка, банти, ажурні або навіть шпильки.

Ідеально підходить для кожного дня

Хоча вони мають аристократичну лінійку, вам не доведеться носити їх тільки для вечора або для дуже офіційних випадків. Жіночі лорди сьогодні носять дуже часто кожен день, завжди коли ми дбаємо про зручний і в той же час модний вигляд. Для роботи, на прогулянку або похід по магазинах надіньте ці зручні туфлі і змішайте їх в різноманітні модні комплекти. Нам дуже сподобалося поєднання елегантних замшевих лордів з шкіряними легінсами, білою футболкою і рок-рамоніск. У цьому наборі ви точно не залишитеся непоміченими! Не менш цікавий ефект буде досягнутий, якщо ви носите лордси в інтенсивній кольоровій версії (наприклад, фуксії або кобальту) до приталеного джинси, А все ви підкреслите светром пастельних накладних. Це чудова пропозиція для весняних днів для всіх груп свіжості дівчат в стилізації. У спекотні дні, lordsy носити повітряні мереживні сукні в бохо клімату. Додати урбаністичний шик всій укладанні можна, вибравши пастельні моделі, наприклад, екру або світло-блакитний. Не варто забувати і про модну м’яку бахрому сумці і етнічних прикрасах.

lordsy damskie

Дамські лорди для елегантної укладання

Перед вами важлива зустріч на роботі або офіційна вечеря і хочете представити себе виключно елегантним? Якщо вам погано в туфлі на високих підборах і ви дбаєте про повний комфорт, надягайте модних лордів. Всупереч видимості, вони не зарезервовані лише для випадкового looku. Правильно підібрана пожвавить офіційну укладку, не підібравши при цьому свій професійний стиль. Виконані в темній колірній гамі, темно-сині, чорні або графітові лорди надягають простий матеріал штани, світлу сорочку і костюм блейзера. Доповніть все місткою сумкою для покупця і ніжними прикрасами. Інша наша пропозиція плісе спідниця максі в комплекті з чорними лордами і шифоновою блузкою. Вибирайте цей набір, якщо ви хочете підкреслити офіційний характер зустрічі, і в той же час вам байдуже підкреслити жіночий обертон всього образу.

Для особливих випадків

Такий вид зручного взуття також буде відмінним, коли ви збираєтеся на офіційну вечерю або збираєтеся в театр. Якщо ви любите грати з модою, вибирайте замшу бордових лордів, яку ви будете поєднувати зі стильною розкльошені спідницею і класичним тренчем. Все підкреслюють виразним макіяжем і ретельною зачіскою. Ви б віддали перевагу версії з брюками? Ніяких проблем! Одягніть гладкий графітовий або чорний комбінезон, для якого ви будете носити зручне взуття на плоскій підошві. Елегантний характер цілого додасть гаманець на тонкому ланцюжку і багато прикрашений (наприклад, блискітками) блейзер чоловічого крою. Взуття на плоскій підошві також цікаво поєднується з сигаретами (наприклад, прикрашеними модними лампами), блузкою з сорочкою і виразними прикрасами.

Шукаєте зручне взуття, яка також буде працювати в більш елегантному стилі? Потягнутися до модних жіночих лордів, які дозволять вам відчувати себе не тільки комфортно, але і дуже комфортно. Змішайте їх з різноманітними зіставками з брюками, спідницями та сукнями і насолоджуйтеся модним поглядом, який виділить вас з натовпу. У нашому магазині тренди взуття чекають вас за привабливо низькими цінами. Ознайомтеся з нашою акційною пропозицією і сяйте оновленим гардеробом навесні!