Жіночі легінси – універсальні та спортивні моделі!

Жіночі легінси – універсальні та спортивні моделі!

Жіночі легінси знову опинились на піку своєї популярності! Вони підкорили наші серця завдяки своїй зручності, практичності та універсальності. І так, сьогодні ми можемо носити їх не лише у спортивний зал! Ми можемо дозволити собі одягнути цей предмет гардеробу навіть на роботу! Все змінюється. І мода тому не виключення. Легінси легко впишуться фактично у будь-який образ. І зараз ми із задоволенням Вам це доведемо! 

Як обрати базові жіночі легінси та спортивні моделі? 

Спортивні жіночі легінси повинні бути яскравими та привабливими. У красивому вбранні приємніше досягати результатів! Вони повинні добре облягати Ваше тіло. Ми рекомендуємо Вам надавати перевагу синтетичним моделям, які добре виводять піт. Проте у складі обов’язково повинна бути присутня бавовна. Відсоток синтетики повинен бути маленьким. Чому ми акцентуємо Вашу увагу на натуральних матеріалах? Все тому, що вони вважаються найбезпечнішим варіантом для нашого тіла. Натуральні тканини надзвичайно приємні на дотик та не викликатимуть алергічних реакцій. Нормальне співвідношення – 40% синтетики та 60% натуральних матеріалів. Обираєте базову модель на кожен день! Надавайте перевагу однотонним варіантам у спокійних кольорах. Синій, чорний, сірий, бордовий, молочний або білий – серед цього різноманіття Ви точно знайдете свій ідеальний варіант. Один з найкращих варіантів – моделі зі шкіри. Вони виглядають надзвичайно стильно та вишукано. І Ви зможете без проблем одягнути їх навіть у офіс! Завжди купуйте свій розмір. Ніщо не повинно сильно Вас облягати чи обмежувати Ваші рухи. 

Базові легінси з білими вставками та написом чорного кольору в поєднанні з коротким чорним топом
Жіночі легінси – модні фасони на eButik.com.ua!

Як носити жіночі легінси: що не потрібно робити?

Ми не рекомендуємо Вам поєднувати легінси з короткими та відвертими топами. Варто зрозуміти одну річ: стильні жіночі легінси – доволі відверта річ. Вони чудово підкреслюють всі переваги Вашої фігури. Річ-компаньйон повинна бути стриманою. Так Вам вдасться створити гармонійний образ. Краще уникати поєднання з взуттям на високих підборах. Хочете виглядати вищою? В цьому Вам допоможе масивне взуття: снікерси та грубі черевики. Краще не комбінувати легінси з вбранням з яскравими принтами. Легінси з активними принтами можуть дозволити собі жінки лише з стрункими та довгими ногами. Вам потрібно приховати кілька зайвих кілограм? Ми знаємо, як це зробити! Довгі туніки та кардигани – найкраще доповнення Вашого образу. Надавайте перевагу спокійними кольорам. Наприклад, чорний або бордовий стануть непоганим вибором. Трикотажні жіночі легінси залишають лише для занять спортом. Вони найкраще будуть виглядати у поєднанні з кедами та кросівками. Легінси сміливо можна назвати елементом базового жіночого гардеробу. Не бійтесь їх комбінувати з речами свого гардеробу. 

Як носити шкіряні жіночі легінси?

Цю модель легінсів можна назвати другими джинсами. Адже це найуніверсальніший варіант. Ці зручні жіночі легінси допоможуть Вам створити не один стильний образ! Вони бувають не лише у чорному кольорі. Класно виглядають варіанти у коричневому, вишневому та смарагдовому кольорах. А також легінси з трикотажними вставками. Ідеальне доповнення до таких легінсів – светр або світшот. Надавайте перевагу об‘ємним моделям светрів. Актуально виглядатимуть подовжені светри. Вони допоможуть Вам створити елегантний образ. На вулиці тепла весняна погода? Тоді сміливо можна одягати туніку або блузку. З такими речами Ви легко створите ніжний образ. Для прохолодного дня можна доповнити образ косухою або бомбером. 

Навесні можна дозволити собі поексперементувати з кольорами та спробувати щось світле. Наприклад, білий або рожевий. А чому б і ні? Ця палітра лише додасть Вашому образу м’якості. Проте зі світлими кольорами важливо бути обережним. Їх собі можуть дозволити лише стрункі жінки. Адже, як ми знаємо, світлі кольори мають тенденцію додавати об‘єм. 

Трендові жіночі легінси під сукні: як стилізувати

Найголовніше правило – це зберігати спокій та простоту. Не варто перевантажувати образ. Однотонні жіночі легінси стануть найкращою основою. Таке поєднання з сукнею – доволі сміливий виклик. Він сучасний та нестандартний. Тому зрозуміло, що з вінтажною сукнею Ви точно не зможете носити легінси. Адже це буде неправильна суміш стилів. Обирайте сукні простого крою та без зайвих деталей. Також важливо уникати короткі та сукні середньої довжини. Взимку Ви навіть можете собі дозволити додатково одягати максі-спідницю. Так Ви відчуватимете себе максимально комфортно та затишно навіть у найпрохолодніший день. Міні-спідниці також можуть допомогти Вам урізноманітнити Ваш образ та зробити його більш стриманим. 

Однотонні сукні А-силуету будуть класно виглядати у поєднанні з кольоровими легінсами. Таке контрастне поєднання виглядатиме дуже цікаво. Наприклад, синя сукня та малинові легінси. У такому вбранні Вас неможливо буде не помітити! Тому ніколи не бійтесь пробувати щось нове! Будьте відкритими до експериментів! 

Настав час для шопінгу!

Ви шукаєте дешеві жіночі легінси? Більше Вам не потрібно блукати по магазинах та відстоювати шалені черги. Шопінг майбутнього вже чекає на Вас. Наша команда приділяє багато уваги бажанням покупців та моді в цілому. Тому на сторінках наших каталогів Ви здатні знайти широкий вибір якісного одягу за доступними цінами. Не витрачайте гроші на погані речі – тепер якісний одяг став більш доступним. Хороший матеріал та приємна ціна – справжня мрія клієнтів. Наш інтернет-магазин вірить в доступну моду. Тому ми пропонуємо Вам вибір яскравих моделей за найкращими цінами. Наші речі подарують Вам тепло та комфорт на цілий день! З нами Ви можете не переживати про сумнівну якість. Адже ми виготовляємо одяг лише з найкращих матеріалів! А якщо Ви бажаєте придбати стильну жіночу біжутерію – наші каталоги готові втілити Ваші модні бажання в реальність! Будьте неперевершені щодня разом із  eButik.com.ua! Бажаємо Вам вдалого шопінгу та хорошого дня!

Читайте також: Жіночі піжами – стильні набори для сну

Дізнайтесь більше: Білий колір – чи варто стилізувати його у осінніх образах?