Жіночі кофти оверсайз – надихайся стилем знаменитостей!

Жіночі кофти оверсайз – надихайся стилем знаменитостей!

Ще не так давно про стиль оверсайз знали лише палкі шанувальники модної індустрії. Більшість жінок не уявляли свого гардеробу без приталених моделей одягу, які в найкращий спосіб виділяють головні достоїнства жіночої фігури. Проте мода є непередбачуваною та надзвичайно мінливою. Тому жіночі кофти оверсайз – це стильний вибір любительок свободи, легкості та максимального комфорту. Хочете долучитись до групи прихильниць розслаблених поєднань? Тоді, ця стаття саме для Вас!

Жіночі кофти оверсайз – чим підкорили жіночі серця?

Одяг у стилі оверсайз обожнює чи не кожна модниця. Адже це про простоту, комфорт і максимальну універсальність не лише у повсякденних образах. Сьогодні оверсайз активно витісняє приталені моделі одягу та ще більше завойовує серця світових зірок. У активний та непередбачуваний час так хочеться сховатись від зовнішніх проблем. Весь негатив значно впливає не лише на наш емоційний стан, але й на зовнішній вигляд. Більшість безглуздо вважають, що у об’ємному одязі можуть сховатися або ж уникнути проблем. Проте це не так! Оверсайз – це не просто одяг більший на два розміри, це насамперед відчуття свободи та розслабленості.

Жіночі кофти оверсайз – ідеальне підтвердження. Їх особливий крій допомагає багатьом жінкам почуватися впевнено та вільно навіть під час насиченого робочого дня. Такі кофти не облягають тіло, не спричиняють зайвого дискомфорту та не виділяють певні недоліки фігури. Звичайно, це не означає, що можна їсти все та носити кофти оверсайз. Стильні жіночі кофти оверсайз обожнюють асиметричний крій, оригінальний дизайн і насичений колір. Як Вам відомо у цьому сезоні лідирує яскрава кольорова палітра, яка завоювала серця багатьох. Щодо дизайну та пошиття, різноманітність моделей Вас приємно здивує. Йдеться не лише про повсякденні фасони, але й спортивні кофти, які так обожнює кожна з нас. Тому не зволікайте, а перегляньте стильні новинки на нашому сайті вже сьогодні! 

Кофта оверсайз в горловиною та написом бежевого кольору в поєднанні з чорними легінсами
Жіноча кофта оверсайз – актуальні моделі лише на eButik.com.ua!

Правила вибору та фасони, які допоможуть приховати недоліки фігури

З одягом оверсайз варто бути обережними. Не всім личить додатковий об’єм або ж не правильне поєднання з легкістю зіпсує Ваш загальний вигляд. Навіть базові жіночі кофти оверсайз не так просто обрати для щоденного образу. Якщо ж Ви страждаєте від надмірної худорлявості, речі в стилі оверсайз допоможуть в делікатний спосіб підкреслити потрібний об’єм у верхній частині тіла. Для власниць масивного верху слід звернути увагу на кофти, які більші лише на один розмір. А ще краще оверсайз застосовувати для нижньої частини тіла.

Мішкуваті кофти також ідеально приховають дрібні недоліки фігури. Але тут йдеться лише про кілька зайвих сантиметрів або ж про відсутність лінії талії, яку завжди можна підкреслити за допомогою ременя чи корсету. Щоб у кофтах оверсайз виглядати стильно, варто відкривати певні ділянки тіла. Наприклад, підкочувати рукава, оголювати плече. Жінкам плюс сайз варто відмовитись від оверсайзу або ж поекспериментувати над аксесуарами. При виборі варто пам’ятати про баланс майбутнього образу. Нівякому разі не стилізуйте верх і низ в стилі оверсайз одночасно. Стильно та красиво це може зробити лише досвідчений стиліст. Давайте переглянемо актуальні жіночі кофти оверсайз цього сезону:

  • худі

Дана модель славиться своїм комфортом і спортивним стилем. Проте сьогодні – це стильний елемент одягу без якого важко обійтись у створенні вуличного та повсякденного образу. Жіночі худі оверсайз у холодний сезон одягайте з джинсами чи спортивними штанами, доповнюйте кедами чи кросівками і Ваш розслаблений образ готовий! Для жіночних образів сміливо відмовляйтесь від штанів, а вибирайте ботфорти. Не забувайте про пальта, пуховики та жилети.

  • толстовки

Про толстовки знає чи не кожна жінка. Їх можна з легкістю стилізувати у будь-якому образі, проте варто пам’ятати, що оверсайзу не повинно бути багато. Завужені джинси, легінси чи спідниця-олівець стануть ідеальними компаньйонами у щоденному образі.

  • бомбери

Гаряча новинка цього сезону. Бомбери у стилі оверсайз обожнюють носити в якості верхнього вбрання. Вони ідеально підкреслять волелюбний образ, а цікаві аксесуари допоможуть виділити їх оригінальність.

Жіночі кофти оверсайз: однотонні чи принтовані моделі?

Якщо звернути увагу на гарячі тренди цього сезону, то яскраві та неординарні моделі з написами б’ють усі рекорди продажу. Однотонні жіночі кофти оверсайз обирають жінки, які люблять прості, проте стильні образи. Такий вибір дозволить експериментувати з низом, доповнювати майбутній образ цікавими аксесуарами та навчить правильно розставляти акценти, які гарантовано привернуть увагу оточуючих. Стильні образи це не лише про принтовані та цікаві елементи одягу, але й про лаконічність і стильну простоту. Якщо ж Ви хочете наважитись на сміливі зміни, розпочніть зі знайомства з яскравими моделями жіночих кофт. Вони у свою чергу урізноманітнять повсякденний образ і додадуть сміливості. Жіночі кофти оверсайз в принт це інша сторона медалі. Вони захоплюють неординарністю і без зайвих зусиль стильно поєднуватимуться з будь-якими елементами гардеробу. Це моделі, які за кілька хвилин створять стильний та неординарний образ. Не вірите, переконайтесь у цьому самі!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua створений для любителів покупок просто, не виходячи з дому. Це чудове рішення для тих, кого виснажують довгі черги та намарні походи до торгового центру. Ми прагнемо робити моду доступною для кожного. Широкий асортимент трендового вбрання доступний на нашому сайті. У нас Ви гарантовано знайдете дешеві жіночі кофти оверсайз, які з легкістю доповнять Ваші стильні образи для холодного сезону. Якщо Ви в пошуку святкових суконь, тоді перегляньте нашу нову колекцію, яка сподобається навіть найвибагливішим модницям. Запрошуємо в eButik.com.ua!

Прочитайте: Колекція домашнього одягу – ідеальні стилізації для довгих вечорів!

Перегляньте: Бавовняна жіноча піжама – чи може бути модною?