Жіночі кофти на осінь — що обирають польські жінки?

Жіночі кофти на осінь — що обирають польські жінки?

Польські жінки не уявляють собі осінь без теплого светра — вони повинні мати для холодних днів. Сьогодні ми підкажемо вам, на які моделі із задоволенням ставлять жінок в нашій країні, які фасади особливо популярні. Ознайомтеся, які жіночі светри на осінь вибрати і знайти модель ідеально підходить для себе.

Жіночі кофти на осінь:

Почнемо з модних шрифтів. Як і щороку великою популярністю користуються светри з тасьмою. Волокнисті моделі зазвичай досягають лінії стегон, часто мають V-подібний виріз. Вони теплі, приємні на дотик і доводять до розуму кофти колись зроблені нашими бабусями. Польський народ все ще прагне дотягнутися до водолазка — як суміжні, так і ширші (фланці). Гольфи відмінно захищають шию, так що для укладання частина жінок не вибирає шарф. Останні тенденції набирають в Джемпера жіночі з розкритими руками. Це фасади з вирізами, вирізаними плечима на плечах, або асиметричні, на одному плечі. Все більше жінок роблять ставку на светри в спортивному стилі — з наплавленням внизу і на лінії декольте. Також хорошим вибором є хутряні і волохаті моделі, надзвичайно м’які на дотик. Ми також хотіли б вибрати кардигани і розстебнуті жіночі кофти на осінь. Деякі з них застібаються на гудзики, а деталь залишається відкритою і нагадує накладні за своїм зовнішнім виглядом.

Найкрасивіші кольори

Багато Полек ставить восени на приглушені кольори, такі як чорний, гранатовий або сірий. Також популярні білі, бордові або хакі. Нічого страшного в цьому немає, але на наш погляд, варто додати укладанні трохи кольору і вибрати ще й барвисті светри. На перших порах можна зупинити свій вибір на світлих акцентах — синьому або яскраво-рожевому, а з часом переходити до інтенсивних кольорів. Вони прекрасно себе представляють жіночі кофти на осінь w kolorze czerwonym, pomarańczowym, żółtym, kobaltowym, zielonym czy różowym. Warto stawiać także na modele dwu, trój czy wielokolorowe.

swetry damskie na jesień
Swetry damskie na jesień – sklep ebutik.pl

Конструкції та конструкції

Жіночі кофти на осінь можуть бути прикрашені зав’язками на шиї, вирізами або вставками з іншого матеріалу (мереживо, тюль). Хорошими прикрасами є кольорові скоби, вишивка або написи з назвами міст в спортивному стилі. В останніх тенденціях представлені металеві прикраси, такі як намиста, стрази, металеві кола. Жіночі кофти на осінь можуть мати волохаті, пухнасті рукава або кишені. Гарячим трендом є светри зі стрічкою (на спині) або зі стрічками по всьому одягу. Варто звернути увагу на тип тканини — красиво презентує меланж Джемпера жіночі. Польські жінки вже не обмежуються єдиними светрами і із задоволенням надягають моделі в візерунки. В осінній період популярні різнокольорові смужки, шпалери або горох. Також перевіреними прикрасами є ацтекські візерунки, геометричні і квіткові мотиви. Оригінальний вигляд светри в абстрактних візерунках або живописний дизайн.

Всі описані вище светри є в продажу ebutik.pl магазин. Ви знайдете масу цікавих моделей з різноманітністю різних розмірів в багатьох кольорах і розмірах (є також светри негабариту).