Жіночі капці — відмінне взуття на зиму

Жіночі капці — відмінне взуття на зиму

Вона стає прохолодніше і починає з’являтися перший сніг. Настав час вкластися в правильне взуття на зиму. Жіночі капці – відмінний вибір. Ознайомтеся, які моделі зараз наймодніші і на які фасади варто робити ставки.

Навіщо робити ставку на траперів?

Ви напевно задаєтеся питанням, чому, на наш погляд, найкраща взуття на зиму є жіночі капці. Ми поспішаємо з відповіддю. Трапери Їх відрізняє перш за все товста підошва, яка не ковзає і відмінно кріпиться до будь-якої підкладці. Прив’язка спереду робить його ідеально підходить взуття. Трекінгові туфлі надзвичайно теплі і захищають від опадів. Високий зріз забезпечує жорсткість гомілковостопного суглоба. Трапери, które można zaliczyć do butów trekkingowych sprawdzają się doskonale na co dzień, ale także w trakcie spacerów zarówno po równej powierzchni jak i po górach. Popularność modeli traperów wzrasta z roku na rok i coraz więcej z nas decyduje się na ich zakup.

trapery damskie buty na zimę
Trapery damskie – sklep ebutik.pl

Які кольори вибрати?

Трапери мають досить рівний зріз, тому зупинятися на чому. Варто задуматися довше за кольором взуття. Найкраще, якщо взуття на зиму буде темною — на них не видно бруду. Хороший вибір – чорний, сірий і коричневий жіночі капці. Також відмінно підходять темно-сині і червоні моделі. З іншого боку, на яскравому взутті не видно непривабливих затискачів з солі, якими взимку посипають доріжки. У цьому році особливою популярністю користуються пастельні відтінки, тому рекомендую світло-рожевий і блакитний ловушки. Світло-сірі моделі теж добре виглядають. Якщо згадуються прикраси, хітом цього року є мережива з мережива. Замість ажурних моделей ви також можете зробити ставку на ловушки на блискавці. Також модно виглядають вставки в металевих відтінках і контрастують з іншими квітами взуття. Ефектно представлена обробка з трикотажним малюнком. Крім уніфікованих моделей, варто вибрати ще й ловушки в візерунках, наприклад, моро.

Найкрасивіші жіночі капці

Разом з нашим стилістом ми вибрали для вас п’ять моделей треперів, які справили на нас найбільше враження. До вподоби нам самий чорний ловушки зі вставкою в сріблястий відтінок. Мерехтливий елемент додає взуття естетичного значення. Другі чудові моделі – сині жіночі капці з класичним вирізом. Ще сподобалися світло-коричневі (верблюжі) трекінгові туфлі, прикрашені трикотажним візерунком вгорі. Барвиста вставок дуже відроджує взуття на зиму. Дуже жіночна взуття – це, на наш погляд, капці на підборах. Тракторіальна підошва і товстий каблук забезпечують стійкість, а крій взуття і ці кілька сантиметрів, додані нашому зросту візуально Slims силует. Масивні туфлі на зиму добре виглядають прикрашеними візерунками моро, вони відмінно вписуються в стиль мілітарі. Ми робимо ставку на взуття Moro трекінгу з чорною підошвою і вставкою вгорі.

УВАГУ! Поспішайте з покупкою траперів на зиму. У магазині ebutik.pl тепер діє акція на осіннє та зимове взуття до -73%! Знайдіть ідеальний fason для себе сьогодні і збережіть:)