Жіночі зимові шапки: цікаві моделі

Жіночі зимові шапки: цікаві моделі

Скоро настане справжня зима. Температури стають нижчими, а погода не сприяє світлим дрес-кодам. На щастя, зимові аксесуари – це дуже модні аксесуари. Сьогодні разом з нашим стилістом ми підібрали для вас жіночі зимові шапки, і сподіваємося, що в цьому записі ви знайдете свою модель ідеальною.

Капелюхи на зиму

Сезон осінь-зима регулюється його законами, модним аксесуаром тоді є шарфи, шапки і рукавички. Це просто на зимові аксесуари ми звертаємо увагу поза взуттям і верхнім покриттям. Наша зовнішня укладка кожен день виглядає однаково, тому варто надіти шапки, Які змусять вас сміятися, поліпшити настрій або додати колір в укладку. З інтенсивних відтінків модні кольори зеленого і червоного, в цьому році також варто зробити ставку на синій і троянди. Хорошим вибором для холодів є також шапки в глибоких відтінках, таких як бордовий, кобальтовий або фіолетовий. Найбільш універсальними вважаються такі кольори, як чорний, білий, сірий, бежевий, коричневий і гранатовий. Купівля зимові шапки damskie warto stawiać na komplety – czapkę z szalikiem lub kompleksowe zestawy z nakryciem głowy, szalikiem i rękawiczkami.

czapki zimowe damskie zima
Czapki zimowe damskie – sklep ebutik.pl

Модні тенденції

Навіть такі аксесуар як капелюхи підкоряються тенденціям. Що жіночі зимові шапки модні в цьому сезоні? Як завжди добре представлені моделі з пряжі, прикрашені малюнком джгута або помпонами. Для дуже великих морозів відмінним вибором є дуже теплі вухаті капелюхи. До числа наймодніших моделей можна віднести шапки. Вони мають простий крій — вони пухкі, але подвійний шар матеріалу робить аксесуар приклеїтися на наш лоб. Такі моделі найчастіше прикрашаються написами, які відмінно вписуються в модну нині тенденцію персоналізації. Досить популярними є також зимові шапки з козирком або моделями, що нагадують пухкий берет своїм розрізом. шапки Жіночі також можуть бути прикрашені шпильками, шипами або стразами. Відповідні останнім тенденціям зимові аксесуари з кольоровими скобами і вишивкою. У цьому сезоні джек-пот постріл – це капелюхи з мерехтливими перлами невеликого розміру. Крім рівномірних моделей, ви також можете робити ставки на фасади в візерунках або моделях з модним відтінком (ефект омбре). Добре виглядають зараз модні горошки, смужки, тваринні візерунки, такі як пантера або етнічні мотиви.

Найкрасивіші жіночі зимові шапки

Наш стиліст вибрав для вас п’ять красивих моделей. Номер один є класичним капелюх з простим зрізом, збагаченим великим помпоном. Сірий аксесуар відмінно підійде з різноманітними комплектами. Друга відмінна модель – це шапочка в інтенсивному кобальтового відтінку, прикрашеному написом англійською мовою. Такий аксесуар обов’язково пожвавить укладку. Наш стиліст також бордовий зимова шапка з декоративним нанесенням каменів. Бежева шапочка з пантерним малюнком теж чудово — оригінально і дуже тепло. Також варто звернути увагу чорно-біле зимова шапка в етнічному візерунку чимось нагадує норвезькі мотиви. Ця модель також має двоколірний помпон.


Жіночі зимові шапки: цікаві моделі

Жіночі зимові шапки: цікаві моделі

У міру того, як стає прохолодніше, пора задуматися про те, як правильно захистити свою голову. Сьогодні у нас є цікаві зимові шапки для вас. Ми впевнені, що кожен з вас знайде для себе ідеальну модель. Перевірте, які класичні або відповідають останнім тенденціям моделі, які ми рекомендуємо.

Навіщо носити головні убори в осінньо-зимовий сезон?

У холодну погоду добре носити головні убори, щоб забезпечити тепловий комфорт або уникнути холоду в мороз. Жіночі зимові шапки відмінно підкреслить будь-який наряд і може змінити його обличчя. При їх виборі найкраще орієнтуватися на зовнішній вигляд пальто або куртки, які ми носимо кожен день — саме разом з ними ми створюємо укладання. шапки також створюють чудові комплекти з рукавичками і шарфами або димоходами.

Жіночі зимові шапки — класичні моделі

Вибір Жіночі зимові шапки dobrze stawiać na uniwersalne odcienie, które będą doskonale pasować do wszystkich kolorów. Świetnie prezentują się modele czarne, białe, szare, beżowe czy brązowe. W sezonie jesień-zima popularne są także barwy czerwone i zielone, a w szczególności bordowy i khaki. W tym roku bardzo modne są również odcienie różowego oraz niebieskiego w różnym natężeniu – błękitne, granatowe, w kolorze fuksji czy jasnego różu. Jeśli chodzi o ozdoby, do klasycznych zdobień należą pompony, kokardki czy wzór warkocza. Przy wyborze kroju najlepiej stawiać na proste modele, mogą mieć one odkładaną część przy samym czole – podwójna warstwa materiału zabezpieczy naszą głowę jeszcze lepiej.

damskie czapki zimowe
Damskie czapki zimowe – sklep ebutik.pl

Зимові аксесуари у відповідності з останніми тенденціями

Модні тенденції стосуються всіх елементів гардероба, також жіночих шапок. Надзвичайно популярними жіночими шапками є шапочка моделей відносно простого крою. Великим вибором є також моделі з козирком чимось нагадують своїм зовнішнім виглядом кашель. Крім класичних орнаментів, варто вибрати Жіночі зимові шапки з оригінальними прикрасами. Модним трендом цього року є персоналізація, тобто зимові аксесуари і одяг з написами. Написи на кепці можуть бути вишиті або надруковані на кольорових клаптах. Також відмінно підходять моделі з кумедними принтами, наприклад, очима або діамантами. Вони також добре виглядають зимові шапки з плойками в модних металевих відтінках. Оригінальними аксесуарами є також зимові шапки прикрашаються шпильками, шипами або стразами.

Жіночі зимові шапки топ 5

Наш стиліст вибрав для вас п’ять найкрасивіших капелюхів. Перша модель – сіра зимова шапка з блискучою ниткою, яку можна придбати в комплекті з шарфом з того ж матеріалу. Зимовий комплект відмінно представлений і неодмінно підійде до всіх укладок. Другий чудовий фасад – синій капелюх шапочка з написом. Нинішні тренди також добре вписуються в бордові моделі з золотими стразами. На думку нашого стиліста, вдалим вибором є білий зимові шапки, Наприклад, моделі з візерунком тасьми. У свою чергу, при великих морозах фахівець рекомендує коричневе заземлення цоколя з помпонами і вушками.