Жіночі зимові аксесуари – огляд останніх тенденцій

Жіночі зимові аксесуари – огляд останніх тенденцій

Шапка, шарф і рукавички – без цього набору важко уявити зимовий вигляд. Перевірте, на що звернути увагу при покупці і виберіть модні жіночі зимові аксесуари, які змусять вас почувати себе особливим.

Тепла шапочка – основа

Мабуть, саме через голову ми втрачаємо найбільше тепла, тому в зимову пору року захищаємо себе від охолодження, носячи головні убори. Боїтеся, що в шапці ви будете виглядати несприятливо? Зайве! Власне обрана шапочка підкреслить овал обличчя і додасть дівочу витонченість. Хітом сезону є шапки з помпонами – тепер не тільки з одним, але і з двома меншими помпонами. Поєднуйте їх з барвистими зимовими куртками і гірськолижним одягом. Ще великою популярністю користуються шапки шапки самих різних кольорів. Такий тип головних уборів буде ідеальним для створення міських укладок, таких як в поєднанні з чоловічим кроєм пальто, ботильйони і тюбики з натиранням. Справжня вічна мерзлота неодмінно сподобається шапки додатково утеплена шаром флісу і виконана з товстої пряжі з плетіннями тасьми. Відповідним доповненням до зимового клімату також стануть хатини в гірському стилі, прикрашені норвезькими мотивами.

Жіночі зимові аксесуари – модні шарфи

У холодну погоду ми не забуваємо огорнути себе модним шарфом! Це кращий захист від холоду і лютого снігу. Власне, обраний шарф стане гармонійним доповненням до укладання як повсякденному, так і більш офіційної. Для пальто чоловічого крою або класичного тренча найкраще підійдуть тонкі шарф в приглушаній колірній гамі, наприклад, чорному, бежевому або коричневому. У випадку з пуховиком можна йти разом з колірною гамою і дизайном. Любителі інтенсивних кольорів можуть надіти шарф флуо, такий як зелений, рожевий або жовтий. Ви б віддали перевагу більш щадну версію? Вибирайте модель з чергуванням кольоровою ниткою або об’ємною картатою хусткою або ацтекськими візерунками.

А може, димохід?

Вам не подобається, коли шарф продовжує розкручувати і бахроми лоскотати або подряпати? У нас є ідеальне рішення для вас! У цьому сезоні надягають зручний і горловину огортає жіночий димохід. Завдяки їй ви не тільки відчуєте себе комфортно в будь-якій ситуації, але і підкреслите свій модний зимовий вигляд. Ми носимо димоходи як повсякденні зі стьобаними куртками, так і для урочистих випадків в супроводі пальто. Цьогорічна зима належить моделям з широким плетінням з меланжевими мотивами, однак, ви не зробите моди faux pas, якщо ви зробите ставку на моделі, прикрашені скобами і гладкими. Для нас однаково популярні моделі в пастельних тонах – сині, рожеві або екру, але чорні, темно-зелені або темно-морські димоходи. При виборі власного ідеалу вас обмежує тільки ваша фантазія!

akcesoria zimowe damskie

Всепогодні рукавички

Найбільша вічна мерзлота обов’язково порадує від моди повернення цього сезону на однопаклі рукавички як в трикотажних, так і в шкіряних варіантах. Нашу увагу особливо привертають чарівні моделі з широким плетінням, які найкраще представлені в пастельному варіанті. Особливо чарівно буде піднесено в супроводі асиметричного набряку, сумки листоноші і чоботи на підборах.

Хочете презентувати себе класично? Ви цінуєте ультра-круглий погляд? Одягніть шкіряні рукавички або виготовлені з натуральної натуральної екошкіри, які підкреслять стрункість руки і додадуть вам позачасовий шик. Для нас в цьому сезоні швидше за все до смаку моделі в відтінку шоколадно-коричневого, чорного і графітового з ніжними бантиками. Вони відмінно підійдуть з пальто в вінтажному кліматі і спідницями кльош.

За вікном температура трохи підвищується? Залиште товсту, шкіру або волокно в шафі рукавичкаі надіньте більш легкий варіант з легкої трикотажної тканини. Така модель подарує вам приємне тепло, коли ви йдете на роботу або школу, і в той же час вона буде шикарною в поєднанні зі стьобаним жакетом, але і матеріальним пальто.

Якщо ви дбаєте про те, щоб зробити неповторне враження і цінуєте гламурні аксесуари, вибирайте в цьому сезоні дуже модні жіночі зимові аксесуари у вигляді рукавичок, прикрашених гламурними аксесуарами. Інтернет-магазини пропонують як шкіряні, так і трикотажні варіанти з бантиками, контрастними вставками або стразами. Такі рукавички вдало доповнять зимові комплекти в приглухих тонах. Вони також відмінно підійдуть як доповнення до зимових прикрас. Глянцеві рукавички підійдуть як до класичного тренча, так і до стьобаним куртці.

Жіночі зимові аксесуари – обов’язковий елемент зимового спорядження. Варто, щоб цієї зими вони були правильно підібрані під наш стиль і обставини. Ознайомтеся з сезонними розпродажами і поверніть свій погляд на холодну погоду.