Жіночі дутики — не страшний їм не сніг не холод!

Жіночі дутики — не страшний їм не сніг не холод!

Чи знаєш, що прототип сьогоднішніх дутиків був розроблений як взуття для серферів? Відкрий для себе секрети цієї супер модної моделі взуття разом з нами вже сьогодні! У сьогоднішньому пості ми познайомимо Вас з жіночими дутиками та покажемо з чим їх носити й де дешево купити. Запрошуємо до прочитання!

Дутики ідеальні для … серферів?

Модні жіночі дутики, які Ти знаєш, натхненні взуттям марки Emu, що виготовляються в Австралії та Новій Зеландії з 1948 року. Спочатку вони не повинні були бути навіть зимовим взуттям. Вони також не мали нічого спільного зі снігом або морозом. Навпаки – чоботи emu спочатку служили серферам, які зігрівали в них замерзлі ноги після багатьох годин, проведених у воді. Їх шиють з вовни та шкіри овець породи меринос, що характеризуються дуже щільною, але тонкою щетиною. Ці тварини здатні вижити в самих екстремальних умовах, тому що вони можуть витримати величезні перепади температур. Тому не дивно, що ними миттєво зацікавилася швейна й взуттєва промисловість. Оригінальні черевики emu (також відомі як ugg) вивернуті навиворіт, так що щетина знаходиться зсередини. Питанням часу був факт, що незабаром більшість виробників жіночого взуття почали масово випускати жіночі зимові дутики emu, тобто набагато дешевшу версію оригінальних чобіт з антиподами. І так утворилися дутики, такі якими ми їх знаємо.

Утеплене жіноче взуття з магазину ebutik.com.ua
Теплі зимові дутики BIG STAR ідеально підійдуть для повсякденних образів – магазин ebutik.com.ua

Модні жіночі дутики які ми знаємо сьогодні

Заповзятливі творці взуття швидко підхопили нову тенденцію, й сьогодні ми маємо безліч типів жіночих дутиків на вибір. Ці черевики дуже швидко адаптувалися до зимових умов у багатьох країнах світу, переробляючи їх так, аби вони захищали від холоду та морозу. Моделі, натхненні оригінальними emu, виготовляються, звичайно, зі штучних матеріалів. Овеча шкіра імітується шкіряними матеріалами, що нагадують за фактурою екологічну замшу, а шерсть замінюється штучним хутром, який приємно гріє ноги в мороз. Таким чином, дешеві жіночі дутики забезпечать Вам комфорт на належному рівні, хоча, звичайно, не такий високий, як мериносова шерсть. Купівля такого взуття, безумовно, є ідеальним компромісом між якістю, зручністю та ціною, яка в разі оригінальних emu може викликати запаморочення. Не дивно, що жінок жваво зацікавила дешевша версія дутиків, адже їх можна купити вже за кілька сотень гривень. Від оригінальних чобіт emu сьогоднішні жіночі дутики також запозичили характерний вигляд —  схожі вони на чоботи від скафандра космонавта.

Що стосується зовнішнього вигляду жіночих дутиків, то це також спірне питання у світі моди, але смаки не заведено обговорювати. Одним жінкам їх зовнішній вигляд дуже подобається, інші вважають їх найпотворнішим взуттям у світі. На наш погляд, добре продумані й правильно допасовані до ноги дутики виглядають на ногах мило й можуть подобатися. Моделі низької й середньої висоти сенсаційно виглядають в поєднанні зі штанами з вузькими штанинами, особливо джинсами skinny. З жіночими дутиками відмінний дует також створюють модні зимові куртки, тому з ними дуже легко побудувати привабливий образ. Варто відзначити також, що популярним різновидом дутиків є також moon boot, тобто” місячні черевики “, натхненні космічним костюмом космонавта. Але це вже тема для окремої статті.

Які дутики варто обрати взимку?

Оскільки Ти вже знаєш про походження та історію стильних жіночих дутиків, а також знаєш, як вони виглядають, прийшов час познайомитися з конкретними моделями. Останнім часом в Україні досить часто випадає сніг, а температура сильно опускається нижче нуля, тому варто озброїтися цими чобітьми. Адже невідомо, скільки ще триватиме “справжня” зима в нашій країні, тому найкраще підготуватися до різних сценаріїв. Жіночі зимові дутики з хутром всередині значно полегшують одягання, оскільки ці черевики із зав’язками та найчастіше не мають блискавки. Утеплені таким чином зимові чоботи відмінно захистять Твої ноги від морозу, тому рекомендуємо носити їх саме зараз.

Якщо Ти тільки починаєш свою пригоду з жіночими дутиками, то варто зробити ставку на класику, тобто однотонне взуття без прикрас. Така модель є шалено універсальною й підходить практично до усіх комплектів одягу. Пам’ятай, що будь-які зимові черевики це — повсякденне взуття, яке ідеально підходить для міського стилю, тому вони найбільше поєднуються з повсякденним спортивним одягом. Не варто одягати з ними елегантні штани чи пальто й не одягай їх для офіційних виходів! Зроби ставку на дутики в приглушеній колірній гамі, класика це — верблюже, сіре та чорне взуття.

Зимові чоботи bunny з магазину ebutik.com.ua
Зимові чоботи з кролячими вушками та хвостиком урізноманітнять будь-який образ — магазин ebutik.com.ua

Якщо Ти ветеранка в питанні носіння модних жіночих дутиків або любиш виділятися з натовпу, то сміливо можеш шаленіти. Нам дуже подобаються пастельні дутики в порошкоподібних й брудно-рожевих тонах, а також моделі кольору екрю. Це ультра дівчача пропозиція, яка відмінно підійде до будь-якого міського образу. Обери цікаву модель з відкладним трикотажним коміром, декоративними бантами ззаду, збоку або верху чи з помпонами. Такі жіночі дутики обов’язково привернуть до себе увагу оточення й, до речі, привнесуть у Твої наряди масу радості. Підліткам точно сподобаються жіночі дутики з вухами та хвостиком як у зайчика! Вони ефективно привертають до себе погляди і є мега оригінальними чобітьми для зими.

Де купити модні та не дорогі жіночі дутики?

Задумаєшся власне над крутими дутиками? Ми сподіваємося, що ми надихнули Тебе діяти, й завдяки цьому запису Ти обереш для себе найкращі зимові черевики. Якщо Ти в пошуках магазину для покупки взуття, то ми рекомендуємо інтернет-магазин ebutik.com.ua, щоб уникнути натовпу та черг. Там Ти знайдеш стильні жіночі дутики на зиму за дуже доступними цінами й в варіантах, які були описані у цьому пості!

 

Читай також: Помади в осіннніх фарбах – у нас їх все тут! 

Дивись також: Жіноча толстовка кенгуру – комфорт і модний вигляд в одному