Жіночі джинси – які моделі повинна мати кожна жінка?

Жіночі джинси – які моделі повинна мати кожна жінка?

Бажаєте швидко створити стильний та базовий образ? Тоді жіночі джинси стануть Вам у нагоді! Саме вони ідеально доповнять будь-яку стилізацію лише за кілька хвилин. Якщо ж у Вашому гардеробі ще досі немає джинсів, це означає одне – Ви живете на іншій планеті. Адже вже кілька десятиліть цей елемент одягу вважається найпрактичнішим і наймоднішим серед іншого вбрання. Їх з легкістю можуть носити власниці будь-якого типу фігури, найголовніше підібрати правильну модель. У цьому наші стилісти з радістю Вам допоможуть! 

Жіночі джинси – чому користуються такою популярністю?

З робітничого одягу вони швидко перетворились на улюблене вбрання мільйонів жінок і не тільки. Саме джинси приваблюють своєю універсальністю та практичністю. З легкістю комбінуються у різних стилях і дозволяють виглядати стильно не лише у повсякденних образах, але й у вечірніх стилізаціях. Маючи навіть одну пару джинсів у власному гардеробі, Ви створите привабливі образи без зайвих зусиль. Адже стильні жіночі джинси наше все! Для любителів мінімалізму створені однотонні фасони, що відзеркалюють любов до простоти. Для шанувальниць неординарних рішень модні дизайнери пропонують моделі з різноманітним оздобленням. А для прихильниць класики – широкі фасони. Звичайно, у цьому сезоні лідирують базові жіночі джинси, проте фасони з нашивками чи написами гарантовано знайдуться у магазинах вбрання. 

Завужені, прямі, широкі, кльош або ж кюлоти – різноманіття фасонів просто вражає! Навіть найвибагливіші модниці гарантовано знайдуть щось для себе. Цієї осені стилісти радять звернути увагу на прямі та широкі моделі джинсів з високою талією. Адже саме вони створять ідеальні розслаблені образи, які сьогодні користуються надзвичайною популярністю. Шалений ритм життя впливає на наш вибір. Тому кожен обирає вбрання не лише до типу фігури, але й практичного застосування. Також слід звертати увагу на матеріал з якого виготовляються джинси. Стрейчеві та легкі моделі варто залишити на літній період, а щільні та утеплені варіанти – ідеальні для холодного сезону.

Короткі широкі джинси темно-синього кольору в поєднанні з в'язаним светром
Жіночі джинси – актуальні фасони на eButik.com.ua!

Які моделі джинсів повинні бути у Вашому гардеробі?

Найголовніше ті, які ідеально пасуватимуть до Вашого типу фігури. Адже підібрати правильну модель, завдання не з простих. Джинси повинні підкреслювати сильні сторони Вашої фігури та бути надзвичайно зручними. Оскільки саме їх ми часто поєднуємо у повсякденних образах. Щодо зовнішнього вигляду, варто надавати перевагу улюбленим кольорам і дизайну. Тоді все буде подобатись! Давайте переглянемо, які трендові жіночі джинси варто придбати у цьому сезоні:

  • жіночі джинси моми

Одні з найпопулярніших моделей у цьому сезоні. Їх обирають за зручність і практичність. Вони відрізняються високою талією, прямим пошиттям і укороченою довжиною. Джинси моми – це класика жіночого гардеробу! Також варто пам‘ятати, що дана модель штанів додає об‘єму в області бедер, тому високі підбори стануть Вам у нагоді.

  • жіночі джинси-кльош

Не втрачають своєї популярності вже кілька сезонів поспіль. Розкльошені фасони віддзеркалюють ретро-стиль і надзвичайно пасують високим жінкам. Вони чудово балансують фігуру. Кльош від бедра делікатно приховує повноту стегон, а від коліна – компенсує широкі плечі та відсутність талії.

  • завужені жіночі джинси

Дані джинси чудово підкреслюють красу жіночих ніг. Вони щільно облягають фігуру, виділяючи її головні достоїнства. Такі моделі ідеально виглядають у осінньо-зимових комбінаціях. З ними Ви з легкістю поєднаєте об‘ємні светри та в‘язані кардигани, а також улюблені дуті куртки чи пальта зі штучного хутра.

  • жіночі джинси прямого крою

Ми обожнюємо їх за універсальність! Вони стильно виглядають у класичному стилі з високими підборами та стриманими блузками. Але й не поступаються спортивним образам з яскравими худі чи толстовками оверсайз. Лише Вам вирішувати, що обрати сьогодні!

  • широкі жіночі джинси

У цьому сезоні вони б‘ють усі рекорди продажу. Такого фурору вже давно не було в індустрії моди. Вони максимально комфортні та найголовніше – не приховують жіночності. Ми радимо вибирати фасони з високою талією, щоб зберігати правильні пропорції силуету.

Жіночі джинси – поради, щодо вибору

Наші стилісти завжди наголошують про одне надзвичайно важливе правило: будь-яке вбрання має відповідати Вашому розміру та типу фігури. Джинси не є виключенням. Саме вони найчастіше з‘являються у нашому гардеробі та щоденних образах. Малі моделі створюватимуть дискомфорт під час носіння, а великі у свою чергу – зіпсують загальний вигляд. Якщо ж у Вас ідеальна фігура боятись нічого. Практично будь-який фасон джинсів виглядатиме чудово! Проте жінкам з пишними формами чи делікатними недоліками або ж низьким ростом повезло дедалі менше. Висока талія допоможе візуально видовжити силует, розкльошені фасони приховають повноту верхньої частини ніг, а широкі джинси – приховають зайві сантиметри. Велику роль відіграє колір і тип тканини. Темні джинси допоможуть зробити силует візуально худшим. А світлі навпаки – підкреслять те, що варто приховати. Звичайно, можна вдатись до хитрощів зі взуттям чи правильним верхом. Але про це згодом.

Час для покупок!

Ще досі вагаєтесь стосовно покупок в мережі? Дарма! Наш інтернет-магазин одягу eButik.com.ua – створений для вигідних і комфортних покупок, просто не виходячи з дому. Ми цінуємо час і побажання кожного клієнта. Тому постійно збагачуємо асортимент стильним і трендовим вбранням. Також дивуємо покупців щоденними знижками, які неодмінно сподобаються любителям шопінгу. Дешеві жіночі джинси високої якості Ви також знайдете на eButik.com.ua. Переходьте на наш сайт вже сьогодні! 

Подивіться: Принт омбре у осінніх стилізаціях

Прочитайте ще: Бордо, хакі чи бежевий – ідеальний колір на осінь