Жіночі джинси – переглянь, який крій пасує до Твоєї фігури

Жіночі джинси – переглянь, який крій пасує до Твоєї фігури

Мабуть не важко здогадатись, що жіночі джинси – це номер один у жіночому гардеробі. Це універсальна основа, яка у будь-яку пору року є просто необхідною в щоденних і навіть святкових поєднаннях. Як вибрати відповідний крій до свого типу фігури? Питання, яке цікавить багатьох дівчат. І у нас є на нього відповідь! Проте за простотою приховано безліч важливих моментів, про які повинна знати кожна з нас. Про секрети правильного вибору розкажуть наші експерти. Поїхали!

Жіночі джинси – річ, для якої завжди знайдеться місце в гардеробі!

Серед переліку найулюбленішого вбрання неможливо не згадати про жіночі джинси. У сучасній моді – це невід’ємний елемент стильних, розслаблених і максимально актуальних поєднань, особливо у холодну пору року. Сьогодні вони обійшли жіночі сукні та спідниці, а все через універсальний крій та практичне застосування. Адже джинси – це база, без якої важко обійтись у щоденних образах. Вони бувають різними: від завужених, коротких до широких і високих моделей. Таке різноманіття дозволяє кожній обрати свій правильний фасон. Проте у виборі існує кілька деталей, про які варто пам’ятати. В першу чергу, особливість фігури. Її недоліки чи сильні сторони завжди повинні враховуватись. Стильні жіночі джинси у цьому сезоні – це про прості та лаконічні моделі. Однотонний колір, висока талія та потайні кишені ще настільки вдало не поєднувались у жодній моделі одягу. 

Коли йдеться про стиль у цьому сезоні, варто забути про надмірний декор, рвані елементи та вишиті ділянки. Саме такі прості джинси з легкістю поєднуватимуться з іншими елементами гардеробу, створюючи стильні комбінації лише за кілька хвилин. Якщо не знаєте, що сьогодні одягнути, жіночі джинси – Ваш ідеальний вибір. Для багатьох це елемент щоденного гардеробу та про його важливість знає чи не кожна жінка. Не варто зациклюватись лише на призначенні. Актуальні жіночі джинси повинні забезпечувати тіло максимальним комфортом, легкістю і свободою у пересуванні, а найголовніше – це стильний вигляд!

Широкі джинси темно-синього кольору в поєднанні з бежевим светром
Жіночі джинси – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Перегляд моделей, популярних у цьому сезоні

Про актуальні новинки любить знати чи не кожна жінка. Не завжди можливо крокувати в ногу з модними тенденціями, адже сьогодні мода є надзвичайно мінливою. Також особисті уподобання не часто збігаються з баченням відомих дизайнерів. Творці створюють не лише універсальні моделі, але й епатажні рішення для сміливих жінок, відомих зірок і неординарних особистостей. Проте трендові жіночі джинси для щоденних образів сьогодні цікавлять нас найбільше. У цій статті ми детально опишемо кожну модель, які за версією знавців моди лідирують у цьому зимовому сезоні. Отож, вперед!

  • жіночі джинси з високою талією

Про бедровки, мабуть, забули всі, оскільки в моду увірвались фасони з високою талією. І не дивно, адже улюблені моделі минулого часто повертаються в моду в новому вигляді. Джинси з високою талією у цьому зимовому сезоні вважаються просто необхідними. Вони зігрівають вразливі ділянки жіночого тіла, приховують дрібні недоліки фігури та значно видовжують силует. А ще вони дозволяють експериментувати з верхом. Часто в’язані светри, кардигани, сорочки та навіть кофти стилісти радять заправляти у джинси. Але лише передню частину чи навіть просто одну частину кінців. Такий трюк допоможе виглядати незвично, оригінально та надзвичайно стильно.

  • завужені жіночі джинси

Завужені фасони не поступаються місцем у жіночому гардеробі. Вони зібрали своїх відданих шанувальниць і часто з’являються у повсякденних образах. Дана модель джинсів ідеально підкреслює сильні сторони фігури та дозволяє почуватися впевнено в будь-якій комбінації.

  • широкі жіночі джинси

Широкі джинси сьогодні користуються неабиякою популярністю. Їх люблять носити високі дівчата, оскільки вони чудово видовжують силует. У поєднаннях виділяють розслаблений і вуличний стиль. Часто презентують свободу і просто обожнюють як короткі топи, так і об’ємні светри, байкові сорочки оверсайз і спортивні худі.

Жіночі джинси – який крій вибрати?

Сьогодні як бачите, різноманіття моделей у колекціях відомих дизайнерів просто вражає. Така кількість гарантовано не залишить кожну красуню без улюбленої пари джинсів. При виборі ідеальних джинсів, варто пам’ятати про тип і особливості фігури. Джинси-кльош у свою чергу пасуватимуть жінкам з широкими стегнами. Таким чином вони візуально видовжують силует і роблять його стрункішим. Але якщо Ви не можете похвалитись довгими ніжками, про ці джинси варто забути назавжди. Існує лише один вихід – високі підбори, при цьому довжина штанки повинна закривати каблук до середини. Завужені джинси щільно сидять по фігурі, тому носити їх можуть лише власниці стрункої фігури та вузьких бедер. Недаремно вони носять назву скінні, що в перекладі означає “шкіра”. Прямі жіночі джинси – вічна класика. Така модель є доволі універсальна, оскільки пасуватиме кожному типу фігури. Висока талія найкраще виглядатиме на власницях фігури типу пісочний годинник. У такому випадку джинси ідеально підкреслять талію. Бойфренди обожнюють високих дівчат, що мають вузькі стегна, адже додатковий об’єм їм так необхідний.

Час для покупок!

Якщо ж довгі черги в торгових центрах Вам набридли, вирушайте на шопінг в інтернет-магазин одягу eButik.com.ua. Це місце стильного та трендового вбрання за доступними цінами. Ми прагнемо робити моду доступною для кожного. Дешеві жіночі джинси Ви також знайдете на нашому сайті. Висока якість і різноманіття моделей Вас приємно вразять. Це чудова нагода виглядати стильно та максимально зручно. Не зволікайте з вибором! Перегляньте нову колекцію жіночих кофт на нашому сайті. Яскраві новинки цього сезону. Запрошуємо на покупки в eButik.com.ua

Читайте: Модна клітика на свята – як її стилізувати?

Подивіться: Кольори свят – який вибрати в цьому році?