Жіночі джинси – знайди свою модель!

Жіночі джинси – знайди свою модель!

Не відмовляйте собі у новій парі джинсів, адже це чудова інвестиція у Ваш гардероб! Жіночі джинси славляться універсальністю і практичністю. Без них неможливо уявити стильні комбінації, які ідеально пасуватимуть у будь-яку пору року. Лише одна річ, а скільки модних стилізацій можна створити за кілька хвилин. Почувайтесь стильно та комфортно в улюбленій моделі, яку з легкістю допоможуть вибрати наші експерти. Варто лише підібрати відповідний фасон і все Ви готові запалювати!

Жіночі джинси – Ваш маст хев цього сезону!

Кожен зимовий сезон просто неможливо уявити без затишного та базового вбрання. Адже низькі температури не дозволяють красуватись у легких сукнях, коротких спідницях чи жіночих футболках. Всі ми знаємо, що жіночі джинси – це ідеальна основа для створення будь-яких образів. Насправді, універсальності цього вбрання може позаздрити кожен. Вони легко комбінуються у різних стилях, допомагають виділити сильні сторони жіночої фігури, а також приховати дрібні недоліки. За допомогою одягу можна врівноважити силует і збалансувати пропорції тіла. 

Стильні жіночі джинси налічують велику кількість фасонів, які ідеально пасуватимуть кожному типу фігури. Таке різноманіття допоможе кожній почуватися комфортно та стильно. Досить перейматись про широкі бедра чи зайві сантиметри в області живота! Джинси допоможуть вирішити цю проблему. Це єдина річ, яка залишається актуальною вже кілька років поспіль. Колись вони використовувались, як робітниче вбрання, проте сьогодні популярність їх лише зростає. Відомі зірки не можуть уявити свій гардероб без цієї стильної бази. Вони формують образ, який з легкістю можна доповнити різними елементами одягу. Універсальні жіночі джинси – це про прості та базові моделі, які не містять жодного оздоблення. Лише якісна тканина та насичений колір. Якщо ж Ви в пошуку саме таких моделей, тоді потрапили у правильне місце. Саме наш інтернет-магазин одягу презентує широкий асортимент трендових фасонів для жінок різного віку та типу фігури. Перегляньте наші поради та обирайте свою модель!

Широкі джинси світло-голубого кольору з високою талією в поєднанні з короткою рожевою кофтою на замок
Жіночі джинси – актуальні фасони на eButik.pl!

Які фасони, якому типу фігури пасують найбільше?

Сьогодні ми поговоримо про фасони та особливості жіночої фігури. Адже успішні стилізації залежать від правильних моделей вбрання. Кожна з нас особлива та неповторна. У всіх є недоліки та переваги, які з легкістю можна приховати або ж виділити. Підказки модних експертів, які говорять про відповідність типу фігури та певного фасону одягу, допоможуть в майбутньому вибирати правильне вбрання. Таким чином Ви з легкістю скористаєтесь покупками в мережі, без жодних сумнівів. Давайте переглянемо, якому типу фігури пасують певні моделі джинсів. Отож, поїхали!

  • тип фігури «пісочний годинник»

Красиві бедра та пишні груди – основна родзинка жіночої фігури, під назвою пісочний годинник. Стилісти радять виділити ці переваги за допомогою джинсів з високою посадкою. Забудьте про моделі з низькою талією! Таким чином Ви порушите ідеальні пропорції Вашого тіла. Варто звернути увагу на джинси прямого крою, бойфренди та моми. Якщо ж Ви обожнюєте кльош, тоді високий каблук – Ваш ідеальний компаньйон. Завужені жіночі джинси також вимагають правильного взуття, для того щоб візуально витягнути бедра.

  • тип фігури «прямокутник»

Прямокутник характеризується не надто вираженою талією і достатньо прямими плечима та бедрами. Ідеальний варіант – джинси-кльош з розширенням від коліна. Такий фасон додасть об‘єму в бедрах і підкреслить жіночність. Також пасуватимуть прямі жіночі джинси та скінні, адже вони в найкращий спосіб підкреслять Ваші стрункі ноги.

  • тип фігури «яблуко»

Обирайте скінні та прямі фасони джинсів. Якщо ж прагнете наважитись на розкльошені моделі, не забувайте про високі підбори.

  • тип фігури «перевернутий трикутник»

Такому типу фігури найкраще пасуватимуть прямі та широкі жіночі джинси, виготовлені з цупкого джинсу. Обирайте насичені моделі з оздобленням, потертостями та заниженою талією. Адже за допомогою кольору можна з легкістю збалансувати силует. Оскільки у даній фігурі вузькі бедра губляться на фоні масивних плечей.

Жіночі джинси: як стилізувати?

Улюблена тема жінок, які активно крокують в ногу з модними трендами. Такі поради та приклади актуальних стилізацій тренують надивленість. Таким чином Ваші образи виглядатимуть по-новому, а кардинальні зміни приємно вразять оточуючих. Стильні образи вимагають сміливих рішень. Цієї зими з легкістю можна зустріти поєднання джинсів і байкових сорочок, в‘язаних светрів і довгих кардиганів. Базові жіночі гольфи та класичні піджаки також обожнюють комбінації з джинсами в головній ролі. Не забувайте про класичні сорочки, які варто доповнювати трикотажними жилетами в принт. Короткі топи, які поєднуються з сорочками в клітинку також лідирують серед успішних образів. Базові лонгсліви з кардиганами та широкими джинсами – ідеальний вибір для щоденної стилізації. Для святкових комбінацій варто звернути увагу на джинси-кльош і прямі моделі в поєднанні з блузками та жакетами оверсайз. Останні обожнюють яскраві аксесуари та високі підбори. Адже вільні фасони вбрання сьогодні на вершині популярності.

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl – ідеальне місце для стильного та доступного шопінгу в мережі. Лише кілька натискань відділяють Вас від омріяного фасону одягу. Швидка доставка та мобільність – головні переваги покупок в нашому магазині. Широкий асортимент трендового вбрання в привабливих цінах вразить навіть найвибагливіших модниць. Дешеві жіночі джинси також доступні на нашому сайті. Різноманіття моделей приємно вразить кожну з Вас, адже ми прагнемо робити моду доступною для кожної. Запрошуємо в eButik.pl!

Читайте: В‘язані светри – знову на вершині популярності в цьому сезоні!

Перегляньте: Зимові стилізації для святкування!