Жіночі гольфи — стануть у пригоді в створенні стильних образів!

Жіночі гольфи — стануть у пригоді в створенні стильних образів!

Чудовим варіантом для прохолоднішої погоди будуть жіночі гольфи. Читай далі, щоб дізнатися, які образи ми підготували спеціально для Тебе. Варто познайомитися й отримати долю натхнення, адже ми добре знаємо, що зараз найактуальніше!

Жіночий гольф це справжній must have!

Гольф – це елемент гардероба, який ніколи не вийде з моди. Зазвичай це блузка або светр з піднятим коміром на вирізі, який характерно облягає шию. Класика така яка вона є. Підходить як для повсякденних, так і для елегантних виходів. Гольф перетворить кожен Твій образ в щось особливе. Крім того, обтислий жіночий гольф відмінно підкреслить Твою фігуру й найбільші її переваги. Ти будеш почуватися в ній, як в другій шкірі. Гольф — це гарантія відчуття тепла й стильного вигляду. Гольфи з’явилися в XV столітті й спочатку виконували роль чоловічої спідньої білизни. Найохочіше його одягали під одяг або форму робітники та солдати. Цей тип одягу увійшов у повсякденну моду тільки після Другої світової війни й швидко став популярним. Деякі інтелігенти всупереч схемам одягають гольф під піджак замість сорочки, щоб підкреслити свій власний стиль.

Модні гольфи з асортименту магазину ebutik.com.ua
Трендовий гольф з довгим рукавом та вирізами на плечах — магазин ebutik.com.ua

Приталений гольф — гарантія тепла та витонченості

Шарф є незамінним елементом зимового образу, але не усі є його шанувальниками. Тому нам на допомогу приходить жіночий гольф, який захистить Твою витончену шию від холоду. На жаль, на літо нам ще потрібно трошки почекати, але це не так і погано. Зимові образи  мега стильні! Потрібно тільки знати, як змішувати й поєднувати різні елементи гардеробу, щоб усе це створювало згуртований наряд. Тому магазин ebutik.com.ua вже поспішає на допомогу! Приталений гольф, безсумнівно, ідеально підкреслить Твою фігуру, тому Ти будеш почувати себе жіночною та сексуальною. Не потрібно одягати блузки з декольте до пупка, щоб відчути свою витонченість та чуттєвість. Тому жіночий гольф ідеально підійде для побачення. Твому партнерові доведеться стримувати свої почуття, адже він не отримає усе одразу подане на блюдечку. Це дуже добре! Нехай трохи помучиться. А Ти в цей час будеш тішитися безперечно вдалому рішенню щодо вибору відповідного гольфу для побачення.

Зручний жіночий гольф oversize — хіт сезону!

Не на всіх справляє враження приталений гольф, адже не усім подобається обтислий одяг. Тому відмінною альтернативою є жіночі гольфи oversize. Попри те, що ми хочемо виглядати модно та стильно, важливим є також те, щоб ми відчували себе добре. Не кожен з нас любить одяг, облиплий до тіла. Жіночі гольфи oversize поєднують в собі комфорт та зручність. Якщо Ти обирай зимовий образ для школи або роботи, де Тобі не потрібно виглядати елегантно, то рішись на модель oversize. До такого трикотажного гольфу відмінно підійдуть штани з високою посадкою. Може, для різноманітності, цього разу зробити ставку на якийсь цікавий колір штанів?

Гольф і піджак — геніальне поєднання

Мало елементів гардеробу поєднуються між собою так само вдало як модний жіночий гольф в поєднанні з піджаком. У цьому випадку можна обрати приталений піджак або ширший. Він ідеально підкреслить гольф, що обвивається навколо Твоєї шиї. Якщо Тобі подобаються блискітки, то Ти можеш одягнути на цей комплект намисто. Також радимо зробити ставку на штани в кант. Жіночий гольф відмінно буде виглядати в поєднанні з жіночим костюмом. Піджак та штани темнішого кольору, а гольф однозначно світліший. Візьми також маленький клатч. Так одягненою, Ти можеш піти на ділову вечерю з босом, на зустріч з клієнтом, або на зустріч з друзями з роботи. Елегантний жіночий гольф з піджаком це безумовно шикарний комплект, тому для не формальної зустрічі варто обрати щось інше. Однак ми гарантуємо, що на усіх елегантних заходах, кожен буде кидати на Тебе погляди, якщо Ти обереш приталений тонкий гольф.

Модні візерункові гольфи з магазину ebutik.com.ua
Приталений гольф з тигровими смугами в образі зі штанами з екошкіри – магазин ebutik.com.ua

Жіночий гольф в образах на щодень

Якщо обираєш обтислий верх, то спробуй підібрати ширший низ. В такому випадку варто зробити ставку на розкльошену спідницю. Обтислий верх і вільний низ — це завжди відмінний комплект. Спідниця може бути з Твоїми улюбленими візерунками, а якщо Ти сумуєш за літом, то обери квітковий принт. Підбери до цього один з найбільших хітів цього сезону, який являє собою жіночий гольф в смужки, який нагадує класику моди. Мало того, що вони пропонують давно відомий людям фасон, так ще й поєднують його з традиційним візерунком. Смужки відмінно вписуються в естетику повсякденних образів й при цьому вони є дуже універсальними та стильними. Вони нагадують паризький стиль одягу, а також натякають на ультрамодний літній морський стиль.

Цікавим варіантом також є жіночі гольфи з коротким рукавом. Окрім спідниці, Ти також можеш поєднати їх зі штанами кльош. Це надасть Тобі шику. До цілого комплекту додай туфлі на підборах й велике намисто. Нічого приховувати, що цей тип верхньої частини одягу прекрасно виглядає в поєднанні з денімом. Тому сміливо одягай їх в поєднанні з джинсовими штанами та спідницями. У цьому, можливо, немає нічого нового, але найчастіше найпростіші рішення виявляються найкращими!

Жіночі гольфи з магазину ebutik.com.ua

Гольф – це модний та стильний елемент гардеробу, який домінує на усіх модних показах. Рідко зустрічаються колекції, де гольф не представляється в новій, цікавій варіації. Не відкладай більше, а просто стань власницею свого унікального гольфу, який Ти зможеш придбати на сайті магазину ebutik.com.ua. Ми піклуємося про Тебе, тому на нашому сайті Ти знайдеш продукцію найвищої якості. Ти будеш задоволена покупками й не захочеш більше розлучатися з ними. Але спочатку перевір, що ми для тебе підготували. А потім виріши, що покорило Твоє серце. Жіночі гольфи доступні в різних кольорах та розмірах!

 

Читай також: Які ботильйони для суконь – тенденції на осінь 2020

Дивись також: Жіночі комплекти спортивний костюм – хіт осіннього сезону!