Жіночі гольфи – з чим носити та який колір обрати?

Жіночі гольфи – з чим носити та який колір обрати?

Ця базова річ точно повинна з’явитись у Вашому гардеробі. Про що це ми? Звісно, що мова йдеться про жіночі гольфи. Цей предмет жіночого гардеробу вже давно з’явився у нашому гардеробі. Гольфи підкорили нас своєю універсальністю та беззаперечним комфортом. Бажаєте придбати новий гольф? Тоді ми із задоволенням розповімо Вам про найактуальніші моделі та трендові новинки! 

Актуальні жіночі гольфи: огляд моделей

У цьому сезоні широке різноманіття гольфів вражає. І ви точно здатні обрати найкращий варіант для себе:

  • класичні жіночі гольфи

Ця модель вирізняється приталеним кроєм та високим вузьким коміром. Такий варіант відмінно виглядає у будь-якому стилі. Тому така річ – це справжній маст хев для кожної жінки. 

  • теплі жіночі гольфи

У холодний сезон варто піклуватись про своє здоров’я та одягатись тепло. Утеплені моделі гольфів захистять Вас від пронизливого вітру. Вони точно підкорять Вас своїм теплом та беззаперечним комфортом. З ними Ви точно здатні створити не один стильний образ! Гольф легко стане частиною Ваших ділових та повсякденних образів.

  • безшовні гольфи

Цей варіант ідеально підійде для тих, хто впевнений у своїй фігурі на всі сто. Адже дана модель ідеально повторює усі лінії Вашого тіла. Тому з цим варіантом варто бути обережними.

  • гольф-боді

Таке боді – це найкращий варіант для холодного періоду. Він привабить Вас своєю зручністю та підвищеним відчуттям комфорту. В ньому Ви здатні провести цілий день з комфортом! Такий варіант підходить для тих, хто любить активно проводити час!

Гольф в рубчик бежевого кольору в поєднанні з коричневими тканинними штанами
Жіночий гольф – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Модні жіночі гольфи: як правильно обрати

Наші стилісти рекомендують Вам відмовитись від надто тісних та облягаючих моделей гольфів. Адже вони лише будуть підкреслювати всі недоліки Вашої фігури. Але і надто вільний та мішкуватий фасон – невдалий вибір. Такий гольф буде сильно дешевити Ваш образ та говорити про Ваш несмак. Обирайте гольф свого розміру. Найкраще надавати перевагу якісним речам з міцних матеріалів. Адже дешеві та неякісні моделі можуть швидко втратити свій привабливий вигляд та розтягнутись. Напівпрозорі моделі ніяк не можуть бути самостійним верхом. Ми рекомендуємо Вам носити їх лише у поєднанні з чимось. Красуням з пишними формами варто розуміти наступне: стильні жіночі гольфи можуть підкреслити зайві кілограми та небажаний об’єм. Тому поверх обов’язково варто одягати додатковий одяг вільного крою. Наприклад, піджак оверсайз чудово впорається із цим завданням. Гольф – доволі універсальна річ. Ми любимо гольфи за їх лаконічність та універсальність. Проте перед покупкою варто критично оцінити свою фігуру. Це допоможе Вам у створенні ідеального образу. 

Універсальні жіночі гольфи: яскраві кольори та аксесуари

Поговоримо про актуальні кольори. Гольф – це ідеальне полотно для створення стильного образу. І колір цієї річчі відіграє неабияку роль. Отож, який ж відтінок найкраще обрати? Ви прихильник консервативних рішень? Тоді Вам точно сподобаються варіанти у синьому, чорному, сірому та смарагдовому кольорі. Такі кольори легко комбінуються з будь-якими іншими. Зручні жіночі гольфи можуть бути і яскравим акцентом. Особливо, якщо мова йдеться про стильний рожевий, яскравий салатовий, сонячний жовтий та ніжний блакитний. Тут все залежить від Ваших уподобань. Тепер про прикраси. Чи доречні вони у образах з гольфами? Наша відповідь – “так”. Проте і тут варто знати кілька секретів. Не варто перевантажувати образ масивними моделями кольє. Все повинно бути стримано та лаконічно. Найкращим доповненням будуть невеликі сережки-кільця або сережки-гвоздики. Також Ви можете доповнити свій образ кольоровою хустинкою. Яку хустку краще обрати? До однотонного гольфу ідеальним доповненням буде хустка в яскравий візерунок. А до яскравого гольфу – хустка в спокійних тонах.  

Як носити жіночі гольфи: створюємо цікаві поєднання

Однотонні жіночі гольфи легко стануть основою для Ваших численних неперевершених образів. Така річ додасть будь-якому луку елегантності та стриманості. Тому і не дивно, що усі ми так обожнюємо носити гольфи! Комбінуйте гольф з сукнею на вузьких бретельках або з сарафаном. У Вас вийде неймовірно романтичний образ. Абсолютний хіт сезону – це образ з сукнею-футляр. В такому офісному образі Ви здатні здивувати кожного! Ось так можно креативно підійти до створення офісних образів. Настав час попрощатись з нудними стилізаціями! Для створення більш вечірнього образу Ви можете використати ажурний гольф або модель з прозорими вставками. Поєднуйте цю річ з брюками та спідницями. Практичний гольф легко доповнить будь-який Ваш образ! Він – ідеальна основа для створення повсякденних образів з Вашими улюбленими джинсами. Одягніть завужені джинси та додайте до свого образу яскравий шарф. Адже іноді так не вистачає яскравого акценту в образі! Бажаєте створити багатошаровий образ з гольфом? Поєднайте його з сорочкою контрастного кольору та жакетом оверсайз. Багатошаровість – однозначний тренд. 

Настав час для шопінгу!

Шукаєте дешеві жіночі гольфи? Вам надзвичайно повезло! Адже Ви опинились в правильному місці у правильний час. Наш інтернет-магазин eButik.com.ua здивує Вас своїм широким асортиментом стильного та якісного одягу. Якісний одяг за приємною ціною – це справжня рідкість у наш час. Наша команда невпинно слідкує за свіжими трендами та створює одяг для кожного. Адже ми віримо в співвідношення низької ціни та високої якості. Забудьте про втому від магазинів та сум від великих чеків. З нами пошук ідеальних речей для Вашого гардеробу більше не буде таким складним. Тепер Ви здатні придбати вбрання мрії лише за декілька хвилин. Наші каталоги створені для задоволення та комфорту покупців. Ми турбуємося про Ваше модне задоволення. Тому постійно розширюємо наші каталоги.  Довіртеся своєму смаку та нашій команді! Шукаєте зручні жіночі спортивні легінси? У нас Ви точно знайдете найкращий варіант. Тому не витрачайте час дарма та швидше купуйте у нас легінси! Ваш стиль у Ваших руках! Бажаємо Вам вдалого шопінгу та приємного дня!

Читайте ще: Сорочки в клітинку – гарячий тренд повертається!

Дізнайтесь більше: Сукні з довгим рукавом – Твій ідеальний вибір на холодні дні