Жіночі годинники — ідеальний аксесуар для укладання

Жіночі годинники — ідеальний аксесуар для укладання

Нам подобаються естетичні, але функціональні аксесуари. Годинники такі — добре підкреслюють укладку і відмінно візуально презентують, а також дають можливість завжди мати час під контролем. Сьогодні у нас для вас огляд найцікавіших моделей годинників, запрошуємо вас!

Класичні моделі

Ми любимо класику. Перевірені рішення роблять нас не дилемою або впевнені, що ми вибрали хорошу модель. Як виглядає класика жіночі годинники? Позачасових моделей дійсно багато. Примітними є срібні і золоті моделі на так званому браслеті. Мінімалістичний щит і тонкий браслет робить жіночі годинники вони підходять всім. Класика – це, на мій погляд, теж однорідні годинник з контрастними, наприклад, чорними елементами. Якщо ви хочете аксесуар були універсальними ви можете зробити ставку на кольори, такі як чорний, білий, коричневий, гранатовий, сірий або червоний. Також варто надіти бежевий, нюдистський або світло-рожевий. Сьогодні багато годин мають так званий унісекс крій, тобто підходить як жінкам, так і чоловікам. Ми повністю підтримуємо його, на наш погляд годинник є дуже універсальним доповненням.

Сучасні тенденції

Тенденції щодо годинників дійсно не вистачає. Ми можемо включити декоративні щити з принтом карти світу, геометричні візерунки, тварини (кошеня, слон, фламінго, сова), фрукти і їжа (макарони, ананас) або інші мотиви — серця, банти. Також заслуговують на увагу омбре щити, тобто затінені. Ось такий тренд в цьому сезоні. Такі годинник додати колір укладання і зробити нас більш оптимістичними. Персоналізовані гаджети також є гарячим трендом. Вони нараховуються їм наприклад жіночі годинники з написами або принтами, що посилаються на нашу пристрасть, інтереси або смаки. Одна з наших редакторів любить подорожувати до Франції, тому вона зробила ставку на модель з Ейфелевою вежею. У свою чергу, інші люблять домашніх тварин і зупиняють вибір на жіночому годиннику з кошеням. аксесуари, które nosimy mogą wiele o nas powiedzieć – i o to właśnie chodzi w trendzie personalizacji.

zegarek damski akcesoria prezent
Zegarek damski – sklep ebutik.pl

Оригінальні фасони

У магазині ebutik.pl є кілька дійсно незвичайних моделей у продажу. Оригінал додаткові мають, наприклад, щит у вигляді восьмикутника, а не кола. Вони мають відмінні смуги і браслети, а їх щити оригінально декоровані. Все ж гламурні, хоча вже трохи меншою популярністю користуються годинник гуми, які радують своїми неймовірно насиченими кольорами. Жіночі годинники оригінально виглядають також тоді, коли вони мають сильні відтінки. Червоний, фіолетовий, зелений або кобальтовий – відмінний вибір для будь-якої людини, яка любить інтенсивні кольори. Щоб ще більше виділити свій жіночий годинник ви можете зробити ставку на неонові відтінки.

Жіночі подарункові годинники

На нашу думку жіночі годинники є чудовою ідеєю для подарунок для коханої людини. Мабуть, їх не варто віддавати своїм партнерам, тому що вони відраховують час до розпаду, але на наш погляд це просто забобони. Кожна жінка обов’язково порадує шикарним годинником. У свою чергу, для запізнілий буде ідеальним аксесуаром, щоб завжди мати час під контролем. Жіночі годинники є гарною подарунковою пропозицією на свята або дні народження.