Жіночі весняні куртки — тренди 2019

Наближається весна, і це означає, що ми нарешті вкладаємо теплий одяг глибоко в шафи-купе. Ми не могли дочекатися того моменту, коли ми зможемо перестрибнути в щось світліше. Саме прихід весни, однак, не буде відразу забезпечувати комфортні температури. Тому нам потрібно озброїтися терпінням, але для цього ми можемо потихеньку думати про те, щоб поміняти зимові куртки на перехідні процеси. Тому в цьому записі ми покажемо вам жіночі весняні куртки, що варто тримати вкладки на цьому сезоні!

Жіночі весняні куртки з стьобаними

Стьобані куртки на сьогоднішній день найпопулярніші серед жінок. Коли стає трохи тепліше, більшість Полек охоче вибирає їх. Головна причина, по якій це відбувається, звичайно, надзвичайна благодать від них. Класичний дизайн такого френча сенсаційно вписується в будь-який силует і стає головною точкою наряду. Однак справа не в самій зовнішності. Жіночі весняні куртки такого типу зазвичай виготовляються з надзвичайно легкого матеріалу. У цьому заслуга сучасного поліестеру, який захищає від вітру і холоду і при цьому дуже м’який на дотик. Звичайно, не раз у вас склалося враження, що ви збиралися бути холодно в куртці, як це. І яке тоді було ваше здивування, коли з’ясувалося, наскільки ефективно стьобана куртка тримає тепло! Крім того, це світло, як перо, і в законі ми не відчуваємо, що ми носимо його взагалі. За це ми любимо жіночі весняні куртки — стильні образи, мала вага і функціональність.

Жіночі весняні куртки — з капюшоном або без?

Це питання – одвічна дилема не однієї жінки, яка стоїть перед вибором нової куртки на весну. Тому давайте розглянемо недоліки і переваги обох версій. Жіночі весняні куртки без капюшона деякі презентують себе краще на силуеті, адже ніщо не «лагне» у верхній частині. Відсутність капюшона жіночих деталей, до того ж, здається більш елегантним рішенням. Навпаки, перехідні куртки з капюшоном мають безперечну перевагу в тому, що ви можете захистити голову від холоду, вітру або дощу в будь-який час. Так що найкраще мати в колекції обидва варіанти, щоб просто ходити в них взаємозамінні. Чи не визначилися дами рекомендують весняні куртки з капюшоном відстібаються або висуваються в комірі на блискавці. Обидва ці рішення творчі і дають вам вибір.

Damskie kurtki wiosenne, modne kurtki przejściowe, kurtki damskie na wiosnę
Жіночі весняні куртки — дізнайтеся більше моделей на Ebutik.pl

Жіночі весняні куртки — аксесуари

Більшість жінок, які купують жіночі весняні куртки, хочуть, щоб вони були максимально простими в своїй формі. Класичний крій, позбавлений декору, є найбільш універсальним і елегантним. Легкі куртки, наповнені синтетичним пухом, підходять багатьом стайлінгу і можуть одягатися на будь-який випадок. Прекрасно випадає в ролі блейзера в зіставлення з сукні або опікуючи спідницями. Вони також відмінно впишуться в елегантну вібл: шикарна блузка з аплікаціями гламур, шпильки і ремінець сигарети увінчані стьобаним курткою буде чудово. Так само порадували будуть любителі спортивного шику. Жіночі весняні куртки відмінно поєднуються з витонченіше спортивним взуттям, джинси мама або з дірками і зі звичайними футболками. Стьобані адаптуються до стилю, який ви віддаєте перевагу або те, що вам потрібно для даного випадку.

На відміну від цього, для старателів нетрадиційних рішень ми знайшли два окремих типи курток навесні. Перший – стьобаний жакет з воланом по низу. Такий дизайн повинен сподобатися любителям оригінальності, які хочуть виділитися з натовпу чимось дивним. Друга ідея для урізноманітнення гардероба – двосторонній жакет. Така модель з одного боку буває, наприклад, стьобана, а з іншого, гладка, орталіонічна. Кращий ефект отримає wte