Жіночі велюрові сукні – якому типу фігури пасують?

Жіночі велюрові сукні – якому типу фігури пасують?

Велюр у цьому сезоні не втрачає своєї популярності. Розкіш, насичений колір і блиск – підкорять серце не однієї модниці. Жіночі велюрові сукні – це справжня знахідка для особливих подій. Про їх стиль і красу знає чи не кожна жінка. А зимові свята чудова нагода красуватися у велюровій сукні перед своїми рідними та близькими. У ній Ви гарантовано будете королевою вечора! Ще досі не знаєте, яку модель вибрати для себе? Тоді ця стаття саме для Вас!

Жіночі велюрові сукні – розкіш та ніжність в одному!

Про велюр ходять легенди. Ще в давнину його носили лише заможні та знатні люди, проте сьогодні про нього знає цілий світ. Модні дизайнери не могли залишити його без уваги, тому кожного року стильні новинки збагачують колекції відомих знавців моди. Жіночі велюрові сукні – невід’ємна складова жіночого гардеробу. Саме вони у святковий час вдало вписуються у новорічну атмосферу та змушують ловити на собі захоплені погляди оточуючих. Якщо хочете виглядати на всі сто, велюрові сукні – Ваш ідеальний вибір! Поєднання розкоші та ніжності ще ніколи настільки вдало не переплітались у жіночому вбранні. Насичений колір і легкий блиск не можуть залишитись не поміченими. Адже стильні жіночі велюрові сукні приваблюють не лише яскравими відтінками, але й вишуканими фасонами. Такого різноманіття моделей Ви ще точно не зустрічали!

Саме велюрові сукні додають впевненості, сміливості та рішучості. Вони в ідеальний спосіб підкреслюють жіночність і ніжність, а з іншої сторони багатство і розкіш. Вони не спричиняють жодного дискомфорту, чудово сидять по фігурі та в першу чергу виділяють її головні достоїнства. Трендові жіночі велюрові сукні – це справжній маст хев для святкових стилізацій. Вони не лише допоможуть виділитись з натовпу, але й забезпечують тіло легкістю і максимальним комфортом. Оскільки у сукні не повинно бути лише гарно, але й зручно. Тому не зволікайте з вибором. Поспішіть переглянути нову колекцію стильних суконь з велюру на нашому сайті вже сьогодні!

Коротка велюрова сукня з високою горловиною, відкритим плечем, довгим рукавом і стягнення знизу чорного кольору
Жіноча велюрова сукня – актуальні фасони лише на eButik.pl!

Як підібрати свою модель відповідно до типу фігури?

Відповідь на це питання цікавить практично кожну красуню. Адже правильно підібрана сукня не лише додасть впевненості в собі, але й в ідеальний спосіб підкреслить жіночність і ніжність. Також з легкістю приховає дрібні недоліки або ж виділить головні достоїнства Вашої фігури. Керуючись підказками наших стилістів, Ви з легкістю знайдете свою правильну модель жіночої велюрової сукні. Такі лайфхаки допоможуть не лише виглядати привабливо, але збережуть усю гармонію жіночого силуету.

  • тип фігури “круг”

Жінкам з типом фігури, що нагадує круг варто відвести погляд від живота, видовжити силует і підкреслити красу ніг. Ідеально пасуватимуть велюрові сукні з круглим вирізом і V-подібним декольте. Вибирайте сукні з довгим, облягаючим рукавом і довжиною вище колін. Щодо фасонів, виграшними будуть сукні у формі трапеції, прямого крою, сукні-сорочки, на запах і з високою талією.

  • тип фігури “пісочний годинник”

Обранницям даної фігури варто підкреслити красу грудей та лінію талії. Їм найкраще пасуватиме круглий і V-подібний виріз. Щодо рукава, реглан різної довжини – Ваш ідеальний вибір. Довжина сукні повинна сягати до середини колін. Ідеально пасуватимуть сукні-футляр, у формі трапеції, розкльошені та з високою талією.

  • тип фігури “перевернутий трикутник”

Основна ціль: візуально зменшити верхню частину тіла, змістити акцент на бедра та стрункі ноги. Тому вибирайте сукні з асиметричним декольте та V-подібним вирізом. Рукав повинен бути вузьким і прямого крою. Оптимальна довжина сукні від коліна та вище. Щодо суконь, вибирайте прямі моделі, сукні з воланами, сукні-сорочки та фасони на запах.

  • тип фігури “трикутник”

Жінкам варто привернути увагу до верхньої частини тіла та приховати бедра. Щодо декольте, відкриті плечі, човник і круглий виріз пасуватимуть найбільше. Вибирайте об’ємні рукава та сукні з довжиною від колін і нище. Виграшні фасони суконь у вигляді трапеції, сукні-кльош, сукні-сорочки та з високою талією. 

Жіночі велюрові сукні – популярні кольори цього сезону!

Безумовно колір має значення! Це те, на що ми в першу чергу звертаємо нашу увагу. Адже актуальні жіночі велюрові сукні користуються своєю сильною зброєю – насиченим кольором з блиском. Яскраві відтінки найкраще пасуватимуть для святкових поєднань. Вони допоможуть привернути погляди близьких, бути в центрі уваги та ідеально вписуються у клімат новорічних свят. Найпопулярнішими кольорами за версією інституту кольору Pantone є синій, червоний, зелений, помаранчевий та фуксія. Саме вони стануть головним акцентом, який Ви можете доповнити стильними аксесуарами чи високими підборами нейтральних кольорів. Про класику забувати не варто. Чорна жіноча велюрова сукня – маст хев у жіночому гардеробі! Пастельні відтінки також варті Вашої уваги. Вони дозволяють створити романтичний та стриманий образ, котрий ідеально пасуватиме для родинних урочистостей. Вибирайте сукні у світло-рожевому, персиковому, молочному, бежевому та оливковому кольорах. У такій сукні Ви не лише почуватиметесь гармонійно, але й надзвичайно привабливо.

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl – це місце вигідних і стильних покупок у будь-якому місці та у будь-який час. Саме у нас широкий вибір трендового вбрання у різноманітній кольоровій палітрі. Стильні та актуальні фасони гарантовано сподобаються навіть найвибагливішим модницям. На сторінках інтернет-магазину Ви гарантовано знайдете дешеві жіночі велюрові сукні для особливих подій і зимових святкувань. Не зволікайте з вибором. Адже найвигідніші пропозиції розлітаються як гарячі пиріжки. Запрошуємо на покупки в eButik.pl

Подивіться: Короткий базовий топ – основа для будь-якого образу

Перегляньте ще: Базова колекція для мам!