Жіночі бомберки – вбрання, яке ніколи не втратить своєї актуальності!

Жіночі бомберки – вбрання, яке ніколи не втратить своєї актуальності!

Жіночі бомберки підкорили нас у цьому році своєю універсальністю та беззаперечним стилем! Таке верхнє вбрання здатне додати Вашому образу певного шарму та елегантності. Так-так, саме елегантності! Ви можете носити ці куртки з будь-чим. Не вірите? Наша команда із задоволенням розповість Вам про актуальні моделі та трендові поєднання! Отож, поїхали! 

Трендові жіночі бомберки

Стильні жіночі бомберки – один з найкращих варіантів верхнього одягу. Сучасно, модно та зручно – це точно про них! Вони приваблюють з перших секунд завдяки своїй функціональності. Така куртка інших речей, потрапила до нас з чоловічого гардеробу. Ця жіноча куртка має зручна у застібку та оригінальні вставки у вигляді еластичних гумок. Також їх характерними особливостями є: укорочена довжина та щільні манжети. Найбільше жінки цінують цей верхній одяг за універсальність. Такий варіант може Вам підійти навіть для зимового періоду. Утеплені жіночі бомберки подарують Вам приємні відчуття комфорту. Бомбери – чудовий привід додати нотку молодіжності до Вашого образу. Адже кожна жінка бажає залишатись молодою та красивою як можна довше. А таке вбрання легко омолодить Вас на кілька років. Трендові кольори та актуальні принти на бомберах допоможуть створити стильний образ на кожен день та для особливих подій. Також існують цікаві варіанти з мережива та з прозорими вставками – для любителів екстравагантної моди. Отож, такі куртки точно претендують на місце у Вашому гардеробі! 

Бомберка кольору кемел в поєднанні з чорними штанами
Жіноча бомберка – трендові моделі на eButik.com.ua!

Актуальні бомбери

  • шовкові жіночі бомберки 

Шовкові та атласні моделі допоможуть створити неймовірно елегантний образ. А варіанти з декораціями з бісеру – це справжній витвір мистецтва. Така річ не дозволить Вам опинитись без уваги. Бомбер привертатиме до Вас захоплені погляди! 

  • бомбер з вишивкою 

Такий ніжний варіант ідеально личитиме до будь-якого одягу. Цей бомбер – відмінна покупка для прихильників лаконічного стилю. Проста майка та улюблені джинси – ідеальне доповнення. 

  • джинсовий бомбер

Джинсова ера захоплює нас з головою! Денім популярний у будь-яких проявах! Ви можете обирати подовжену або вкорочену модель бомбера. Така річ легко стане головним акцентом Вашого осіннього образу! 

  • довгий бомбер

Так, його довжина досить нестандартна для цієї моделі курток. Проте у цьому сезоні з‘явились нові гравці – довгі бомбери. Такі гібридні моделі залишаються доволі популярними серед молоді. 

  • мереживні бомбери 

Це ще один виняток з правил. Мереживо цікаво виглядатиме у нестандартних образів. Тому, якщо Ви любите щось цікаве, то така річ точно повинна опинитись у Вашому гардеробі! 

Як носити жіночі бомберки?

Така цікава річ легко вписується у будь-який образ. І зараз Ви у цьому переконаєтесь на власному досвіді. Спробуйте поєднати бомберку з шовковою сукнею. І навіть не сумнівайтесь у цьому поєднанні. Доповніть свій образ кросівками або шкіряними кедами. Ви будете в захваті від цього образу! Моделі зі шкіри Ви можете носити з елегантними брюками та топами. Ви не уявляєте свого життя без спідниць? Тоді сміливо одягайте улюблену модель спідниці та доповнюйте її елегантною блузкою. Щодо взуття? Ви можете одягнути вишукані туфлі-лодочки або стримані лофери. Обирати лише Вам! Екстравагантні моделі зі стразами та паєтками легко стануть завершенням Вашого образу для вечірки. Така річ відіграватиме роль вишеньки на торті. Яскраві жіночі бомберки допоможуть Вам опинитись у центрі уваги! Для створення повсякденних образів ми рекомендуємо Вам зупинити свій вибір на базових кольорах. Чорний, синій, смарагдовий, бордовий – ідеальні варіанти. З такою кольоровою палітрою у Вас ніколи не виникнуть проблеми зі створенням образу. Адже база легко комбінується з будь-чим. 

Якісні жіночі бомберки: кілька порад для вдалого вибору 

Ви прихильник класики? Тоді Вам варто зупинитись на однотонних моделях. Базові жіночі бомберки – мінімалістичні куртки спокійних кольорів без декоративних елементів. Ви вважаєте себе креативною персоною? Тоді надавайте перевагу моделям з принтами та яскравим кольорам. У цьому сезоні дизайнери вирішили здивувати нас вибуховою палітрою! Салатовий, помаранчевий, рожевий, жовтий – серед цього різноманіття Ви точно здатні відшукати свій ідеальний варіант! Цікаво виглядатимуть бомбери з контрастними вставками на рукавах та плечах. Серед принтів у цьому сезоні абсолютними фаворитами залишаються анімалістичні, флористичні та геометричні мотиви. Перед покупкою обов’язково оцініть свій гардероб. Це дозволить Вам зрозуміти, яку модель Вам краще обрати. Ви не боїтесь модних експериментів? Тоді обирайте щось зі сміливого асортименту. Не забудьте звернути увагу на якість та рівність швів. Якщо є можливість, то перед покупкою обов’язково приміряйте бомбер. Він не повинен обмежувати Вас у рухах. Таку річ не так важко обрати, головне – визначитись зі стилем! 

Настав час для шопінгу!

Набридло витрачати час на неякісний одяг в мас-маркеті? Наш інтернет-магазин eButik.com.ua вірить в якісний одяг за доступною ціною. Забудьте про довгі та нудні черги в торгових центрах! Настала нова ера – ера онлайн-шопінгу! Наші ціни завжди залишатимуться доступними для клієнтів! Наша головна місія – бачити покупців щасливими та задоволеними. Тому не гайте час в інших магазинах! В нашому інтернет-магазині Ви здатні знайти все необхідне для створення неймовірних образів! Дешеві жіночі бомберки вразять Вас своєю неймовірною якістю. Адже навіть одна річ може докорінно змінити Ваш стиль на краще. Наша команда eButik.com.ua завжди слідкує за актуальними тенденціями в світі моди. Тому наші каталоги пропонують Вам широкий вибір найновіших дизайнів та гарних моделей. Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент базових жіночих спідниць. Наші каталоги зачарують Вас своїм дивовижним асортиментом! Виглядайте на всі сто щодня! Не обмежуйте себе у задоволені завжди бути на висоті! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Подивіться: Пальто з альпака – новинка, на яку всі так довго чекали!

Перегляньте: Сукні в принт – гарантовано підкорять серце кожної модниці!