Жіночі блузки в візерунки – яку модель обрати на осінь?

Жіночі блузки в візерунки – яку модель обрати на осінь?

Бажаєте швидко та без проблем створити елегантний образ? У цьому Вам допоможуть жіночі блузки в візерунки! Квіткові мотиви, горошок, смужка, анімалістика – серед широкого різноманіття Ви точно здатні віднайти свій ідеальний варіант! Одна лише блузка здатна стати головним акцентом Вашого образу! Ви ще до сих пір не придбали цю річ? Тоді наша команда із задоволенням допоможе Вам обрати ідеальний варіант! 

Зручні жіночі блузки в візерунки: обираємо актуальну довжину 

  • довжина максі 

Довгі жіночі блузки в візерунки зараз як ніколи актуальні. Подовжені моделі – абсолютний хіт року. Вони чудово приховують недоліки Вашої фігури в області стегон та талії. В них Ваш образ виглядатиме більш жіночно. Ми рекомендуємо Вам носити такі жіночі блузки з брюками та джинсами. Щодо взуття? Тут у Вас є можливість обирати: взуття на підборах або на плоскому ході. 

  • коротка довжина 

У цьому сезоні ми активно демонструємо наше тіло. Ми носимо бралети, топи. То чому б не приміряти укорочені жіночі блузки в візерунки? Особливо стильно виглядають моделі з об‘ємними рукавами та кроєм на запах. Такі блузки активно привертають увагу до талії. У Вас є зайвий об‘єм в області живота? І Ви вважаєте, що не зможете носити такі блузи? Ось і ні! Справа у речах-компаньйонах. Підберіть щось з високою талією і насолоджуйтесь стильною блузою. 

  • асиметрія

Ще один беззаперечний тренд року! Найчастіше такі асиметричні жіночі блузки в візерунки мають незвичайний крій подолу. Така річ легко додасть родзинки будь-якому образу. Ви сміливо можете її використовувати для створення найрізноманітніших образів. 

Блузка з довгим рукавом у рослинний принт бежевого кольору в поєднанні з джинсами
Жіноча блузка в візерунки – актуальні фасони на eButik.com.ua!

Актуальні жіночі блузки в візерунки: огляд принтів

  • квіткові мотиви

Цей принт вважається одним з найпопулярніших варіантів. В моді польові рослини. Вони можуть бути досить великими, проте популярністю користуються і дрібний розсип. Бажаєте створити більш яскравий образ? Тоді зверніть увагу на моделі з великими квітами. Така блузка точно допоможе Вам опинитись в центрі уваги! 

  • смужка та горошок

Ці два принти актуальні завжди! Вони вважаються класичними принтами. Звісно, щороку відбуваються деякі зміни. Але в загальному, принти користуються шаленою популярністю. Смужка має деякі видозміни. Тепер ми можемо носити трендові жіночі блузки в візерунки з кількома видами смужок. Наприклад, на плечах можуть бути смужки з горизонтальним напрямком. А на іншій частині блузки – вертикальні смужки. Або вузька смужка може чергуватись з широкою. Горошок також може бути різнокольоровим та зустрічатись у найрізноманітніших варіантах розміру. 

  • анімалістичні мотиви

Так-так, хижі принти знову опинились на модних теренах! Продемонструйте свою індивідуальність за допомогою яскравого принта! Не бійтесь опинитись у центрі уваги! 

Вишукані жіночі блузки в візерунки: як обрати принт в горох

Матеріал в горох – тренд поза часом. Він завжди залишатиметься з нами. Речі у цей принт точно повинні бути в гардеробі кожної жінки. Елегантні жіночі блузки в візерунки гороху легко допоможуть Вам створити стильний образ та додати Вашому образу жіночності. Ми рекомендуємо Вам носити цей принт з чимось нейтральним. Іноді можна спробувати навіть створити образ на контрастах. Як на рахунок чогось брутального? 

Варто пам‘ятати про один дуже важливий момент: принт в горох здатний збільшувати обсяги Вашого тіла. І тут не грає ролі розмір горошку. Адже дрібний принт та моделі з великим горошком здатні однаково додати небажаного об‘єму. У Вас є зайва вага? Тоді ми рекомендуємо Вам уникати об‘ємних блуз з цим принтом. Сильно облягаючі речі також несуть в собі деяку небезпеку. Вам варто зупинити свій вибір на моделі вільного крою та зі стриманим кольором. Найкращим рішенням буде придбати блузу в чорному кольорі. Ви володієте ідеальною фігурою? Тоді Ви точно можете дозволити собі носити будь-які варіації гороху. Ви можете бути спокійними та спробувати створити безліч стильних образів!

Стильні жіночі блузки в візерунки: флористичні мотиви 

Важко уявити жіночий образ без флористичного принта. Ніжні жіночі блузки в візерунки з квітами допоможуть Вам виглядати на всі сто! Цей принт не зникає з подіуму вже кілька десятків років. Він завжди асоціюється з романтичним настроєм. Правильно підібрана річ личитиме жінкам з абсолютно будь-яким типом фігури. Квітковий принт вважається більш універсальним, аніж клітинка чи горох. Цей принт набагато легше поєднується з іншими речами. Невелика дрібна квітка найкраще виглядає на мініатюрних жінках. У зовнішності красунь не повинні бути надто різкі кути. Жінкам з гострими кутами в обличчі така дрібна квіточка точно не підійде! І до цього потрібно бути готовим! До того ж, таким красуням найкраще такі ніжні речі доповнювати чимось вольовим. Наприклад, шкіряна куртка-косуха стане найкращим доповненням! У Вас низький зріст? Тоді Вам краще уникати блузки з об‘ємними та великими квітами. Такі великі квіти найкраще виглядатимуть на жінках з пишними формами. Проте, перш за все, варто критично оцінити свій зовнішній вигляд. У всьому варто знати міру. Пам’ятайте про це! 

Настав час для шопінгу!

Ви обожнюєте купувати одяг та не уявляєте свого життя без моди? Але Вам набридли довгі черги у магазинах та дорогі ціни? А ще Вас засмучує сумнівна якість речей? eButik.com.ua – ось ідеальний простір для здійснення Ваших стильних мрій! Шопінг у eButik.com.ua – суцільне задоволення. Ми вважаємо, що мода повинна бути доступною для кожного! Каталоги інтернет-магазину eButik.com.ua створені спеціально для жінок! З нами Ви легко та без зайвих клопотів можете придбати якісний одяг за приємною ціною. Ми завжди слідкуємо за усіма модними новинками. Тому наші колекції трендового одягу здатні задовольнити всі Ваші бажання! Наші дешеві жіночі блузки в візерунки приємно здивують Вас своїм актуальним кроєм та високою якістю пошиття! Створюйте моду власноруч. Не бійтесь втілювати свої найстильніші модні забаганки. Експерименти зі стилем – це завжди весело! З eButik.com.ua  це можливо! З нами Ви можете виглядати на всі 100 щодня! Ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих сорочок. Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Прочитайте ще: Шкіряні штани – знову повертаються, щоб підкорювати!

Дізнайтесь більше: Денім в осінніх стилізаціях: поради наших експертів