Жіночі бермуди – історія та приклади літніх стилізацій

Жіночі бермуди – історія та приклади літніх стилізацій

Мода постійно змінюється. Але деякі речі залишатимуться актуальними завжди. Наприклад, шорти. Цей елемент гардеробу – справжній маст хев у літній сезон! Цього року особливою популярністю користуються вільні подовжені моделі шорт. Жіночі бермуди – ось те, що точно Вам знадобиться для ідеального образу! Вперше вони здобули свою популярність ще у 40-их роках минулого століття. Пізніше, у 90-их, вони знову опинились на модних просторах. Сьогодні ми знову маємо можливість насолоджуватись цією річчю! Вирішили придбати собі такі шорти? Наша команда із задоволенням поділиться з Вами усією необхідною інформацією для вдалої покупки!

Жіночі шорти бермуди: історія виникнення

Ці подовжені шорти отримали свою назву завдяки Бермудському архіпелагу. На початку створення ця річ користувалась широкою популярністю серед британських військовослужбовців. Через шалену спеку військові не могли ходити в довгих штанах. Тому вони вирішили їх вкоротити.Так просто і з’явилась ця річ.  Головна відмінність від шорт – це довжина. Бермуди зазвичай на 10 сантиметрів нижче коліна. Згодом їх універсальність оцінили скаути. І ще пройшло трохи часу, як  базові жіночі бермуди завоювали серця мільйонів. Люди швидко розгледіли в них комфорт. Сьогодні ми здатні насолоджуватись ними щодня. Адже вони чудово інтегруються у безліч образів та легко комбінуються з будь-чим. Щосезону дизайнери тішать нас стильними новинками. Цікаві кольорові рішення та нестандартні фасони – серед широкого різноманіття Ви точно здатні знайти свою улюблену пару! До того ж зустрічаються цікаві варіації по довжині : до коліна або трохи нижче коліна.

Якісні жіночі бермуди: матеріали

Для виготовлення бермудів дизайнери переважно використовують натуральні дихаючі тканини. А ось для спортивні жіночі бермуди виготовляють з синтетичних або міксованих матеріалів. Зараз си разом із Вами розглянемо найпопулярніші варіанти:

  • бавовна 

Найпопулярніший варіант матеріалу. Бавовна може похвалитись своєю гіпоалергенністю та практичністю. Бавовняні жіночі бермуди – хороша базова покупка.

  • денім

Цей різновид бавовни вважається одним з найміцніших та найдовговічніших матеріалів.

Темно-рожеві жіночі бермуди з асортименту магазину https://ebutik.com.ua
Шорти бермуди відмінно підкреслять талію та допоможуть в створенні модних літніх образів! Доступні в https://ebutik.com.ua!
  • льон

Найкращий варіант для літньої пори року. Ви навіть не відчуєте річ на собі. Льон – Ваша друга шкіра. Єдиний момент : цей матеріал важко піддається прасуванню.

  • віскоза

Приємна на дотик та надзвичайно м‘яка віскоза – чудовий варіант для пошиття спортивних моделей.

  • спандекс

Цей матеріл може похвалитись своєю міцністю та стійкістю до деформацій. Але, на жаль, матеріал доволі таки швидко вигорає на сонці.

  • лайкра

Цей матеріал славиться своєю щільністю та еластичністю. Лайкра допомагає речам зберігати свою еластичність.

Як вибрати стильні жіночі бермуди

Ця універсальна річ личить абсолютно кожному. І неважливо, чи Ви струнка красуня з довжелезними ногами чи дама з соковитими формами. Трендові жіночі бермуди легко допоможуть зробити стегна візуально меншими та приховати животик. Єдине : жінкам з низьким зростом та об’ємними бедрами краще все ж таки їх уникати. Адже подовжені шорти будуть ще більше вкорочувати жіночі ноги. Також при покупці варто звертати увагу на принти. Дрібний принт здатний візуально зменшити об‘єм стегон. А ось великий принт, навпаки, лише привертатиме увагу до проблемних зон. Ще один фактор, через який ця річ так цінується – жінка будь-якого віку може дозволити собі одягнути бермуди.  Жодних вікових обмежень! Для літньої пори року ми рекомендуємо Вам зупинити свій вибір на моделях з легких дихаючих матеріалів. У холодну пору року краще обрати щось з більш щільного матеріалу. Наприклад, вовна та твід – ідеальні варіанти для осені та зими. Перед покупкою не забудьте оцінити якість та міцність швів виробу.

Створюємо довершений образ

Літні жіночі бермуди відмінно комбінуються з футболками вільного крою та елегантними топами на бретелях. Також цікаво виглядатиме поєднання з легкою блузою. Доповніть образ зручним взуттям : мокасини, балетки або сандалі. Влітку можна дозволити собі доповнити образ стильним соломяним капелюшком. Також не забудьте про сонцезахисні окуляри! Хоча цей аксесуар можна сміливо назвати всесезонним. Яскрава біжутерія здатна довершити Ваш образ. Створюєте образ для осіннього дня? Тоді Вам точно знадобляться щільні колготки. Розгляньте цікаві варіанти з кольоровими колготками. Цього року – це справжній тренд! Пуловер, водолазка, джемпер або кардиган – ідеальні доповнення до бермудів. Денім сорочка цікаво виглядатиме у поєднанні з білими бермудами. Джинсова куртка також вдало впишеться у образ. Спортивний образ доповнять улюблені кросівки чи шкіряні кеди. У прохолодний день можна одягнути снуд або шарф. Ви вже точно переконались, що ця річ легко інтегрується у Ваш гардероб. Тому обов’язково придбайте собі бермуди та насолоджуйтесь їхньою універсальністю!

Настав час для шопінгу!

Ви понад усе цінуєте свій час? Ви втомились від довгих черг та шалених цінників у торгових центрах? Настав час рухатись далі! Шопінг у торгових центрах – це минуле століття! Настала нова ера – ера онлайн-шопінгу! Швидко, зручно та безпечно – це все про онлайн-шопінг. Інтернет-магазин https://ebutik.com.ua здивує Вас демократичними цінами та неймовірною якістю. Ми вважаємо, що мода повинна бути доступною для кожного. Наш широкий асортимент Вас приємно здивує різноманіттям моделей та кольорів. Ми слідкуємо за останніми модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. Наша команда старанно розробляє кожен дизайн та створює модні речі лише з найякісніших матеріалів. З нами Ваші смак та гаманець залишаться в безпеці! Наші колекції – це унікальне поєднання якості та привабливої ціни. Дешеві жіночі бермуди з https://ebutik.com.ua легко стануть основою для створення численних неперевершених образів! Будьте собою та демонструйте свою індивідуальність за допомогою якісного одягу від https://ebutik.com.ua! Не забудьте переглянути наш асортимент якісних жіночих сорочок з деніму! Виглядайте на всі сто щодня! Бажаємо Вам гарного дня та вдалого шопінгу!

Читай також: БАВОВНЯНІ ВЕЛОСИПЕДКИ В СТИЛІЗАЦІЯХ НА КОЖЕН ДЕНЬ – ІДЕЇ

Тема для Тебе: СУМКИ НА ЛІТО – ОГЛЯД НАЙАКТУАЛЬНІШИХ МОДЕЛЕЙ