Жіночий смарт-годинник – чи повинен бути у Тебе такий?

Жіночий смарт-годинник – чи повинен бути у Тебе такий?

Динамічний розвиток сучасних технологій з року в рік сприяє появі нових електронних гаджетів, метою яких є полегшення нашого життя. Одним з них, безумовно, є винахід під назвою smartwatch, який викликав симпатію як чоловіків, так і жінок. Що це та як обрати жіночий смарт-годинник? І чи потрібен він взагалі? Ознайомся з нашим новим записом та дізнайся усе про цей електронний гаджет!

Жіночий смарт-годинник – що це?

Якщо ти, як і я, досі не знала усіх подробиць про те, чим же є насправді smartwatch, то я вже пояснюю. Це свого роду смарт-годинник, що володіє різними функціями та працює зі смартфоном. Зазвичай він поєднує в собі характеристики класичного таймера, пристрою для моніторингу життєвих функцій та фізичної активності й портативного органайзера. Smartwatch (тобто з англійської дослівно “розумний годинник”, як і смартфон, може замінити кілька пристроїв. Він має електронний, як правило, сенсорний дисплей зі змінними циферблатами й операційну систему (напр. WatchOS, Android Wear), за допомогою якого він працює. Спортсмени із задоволенням використовують його, але до нього все частіше звертаються і звичайні люди, яким подобаються технологічні новинки. Модний жіночий смарт-годинник може бути супер доповненням до повсякденного стилю, тому варто замислитись про покупку. Його футуристичний дизайн відмінно підійде до спортивних нарядів в casual стилі. Для використання усіх можливостей жіночого смарт-годиннику необхідне підключення до Інтернету й сполучення його зі смартфоном.

 

Смарт-годинник це поєднання елегантного дизайну та сучасних можливостей - магазин ebutik.com.ua
Елегантний смарт-годинник RONEBERG RH2 вражає своїм зовнішнім виглядом та можливостями – доступний в магазині ebutik.com.ua

Які функції має жіночий смарт-годинник?

Окрім сучасного вигляду жіночого смарт-годинника, звичайно, найважливішу роль відіграють його додаткові функції (адже зображення поточної дати та часу — це само собою зрозуміле). Для їх правильної та безперебійної роботи необхідне постійне підключення до Інтернету, іноді також bluetooth або спеціальний додаток на телефоні. За допомогою smartwatch ти отримаєш:

  • Дистанційне керування камерою у смартфоні.
  • Навігацію за допомогою модуля GPS.
  • Здійснення або приймання дзвінків, відправлення та отримання повідомлень за допомогою окремої SIM-карти. Розумний годинник без SIM-карти може працювати за допомогою гучних дзвінків – Тобі не потрібно витягувати телефон з сумки або рюкзака
  • Музику завдяки вбудованому аудіоплеєру – зберігай музичні файли в пам’яті пристрою та відтворюй їх, наприклад, через бездротові навушники через Bluetooth під час роботи. Смартфон можна залишити вдома!
  • Вимірювання пульсу, кров’яного тиску та насичення його киснем завдяки вбудованому пульсометру, сфігмоманометру і оксиметру.
  • Вимірювання кількості кроків і пройдену протягом дня відстань.
  • Запис тривалості та якості сну.
  • Отримання на екрані повідомлень про вхідні дзвінки, SMS, електронну пошту або повідомлення з соціальних мереж.

Цікаво, що спортивний жіночий смарт-годинник часто має додаткові функції – наприклад, вони допомагають скласти план тренувань та стежити за їх прогресом в залежності від виду спорту.

Більш прогресивні жіночі смарт-годинники також оснащені bluetooth, wi-fi або технологією NFC, що дозволяє здійснювати безконтактні платежі за допомогою годинника. Необхідно також правильно зіставити smartwatch з операційною системою свого смартфона. Смарт-годинник з програмним забезпеченням Android Wear сумісний зі смартфонами Android, а для iPhone вам знадобиться пристрій WatchOS. Цікаво, що smart-годинники з програмним забезпеченням Tizen сумісні як з Android, так і з iOS. Деякі пристрої без проблем взаємодіють з програмним забезпеченням кожного смартфона.

Смарт-годинник серії R09 задовольнить навіть найвимогливіших клієнтів - магазин ebutik.com.ua
Жіночий смарт-годинник серії R09 забезпечить комфортне користування та вразить своїм спортивним дизайном – знайдеш в магазині ebutik.com.ua

Як обрати жіночий smart-годинник?

Якщо ти задумуєшся над покупкою жіночого смарт-годинника, то варто перш за все, порівняти свої потреби з функціями конкретних моделей. Якщо ти потребуєш тільки основних функцій смарт-годинника, то в такому разі обери дешевшу та менш просунуту модель, яка коштує близько 700 грн. З іншого боку, якщо Тобі необхідно більше опцій та додаткових функцій, таких як водо- чи пило стійкість, то зроби ставку на дорожчу модель. Але май на увазі, що ціни на більш просунуті моделі досягають декількох тисяч гривень. Різниця в ціні між деякими smart-годинниками також обумовлена якістю використовуваних в них компонентів, місткістю батареї або типом дисплея. Завжди корисно уважно прочитати опис конкретної моделі, перш ніж обрати її.

Якщо ти вирішила зробити ставку на дешевий жіночий смарт-годинник, тоді ми рекомендуємо, наприклад, модель RONEBERG RY1 в пастельно-рожевому кольорі. Цей розумний годинник з сучасним спортивним дизайном має ряд основних функцій, включаючи вимірювання пульсу, лічильник калорій та кроків. Він сумісний з більшістю популярних смартфонів, спрощує щоденне спілкування при вставці SIM-карти, а також виступає як особистий тренер. Модель пропонує відмінне співвідношення ціни та якості, а також наявних функцій, відмінно підійде як практичний гаджет на кожен день. Хочеш мати більше можливостей? Ти полюбляєш хвалитися перед друзями сучасною електронікою? Тоді обирай елегантний жіночий смарт-годинник RONEBERG RKW20 з дуже красивим золотим браслетом. Ця модель також дозволяє контролювати фізичну активність та стан здоров’я й, окрім цього, дозволяє відстежувати менструальний цикл. Він також має потужну батарею, достатню для декількох днів та високоякісний цифровий дисплей. Його унікальний дизайн підходить як для повсякденного, так і для вечірнього наряду, тому smart-годинник RONEBERG RKW20 це відмінна ідея для подарунка.

Ми сподіваємося, що цей пост допоможе Тобі в виборі жіночого смарт-годинника згідно до Твоїх потреб. Обов’язково повідомте нас, про свою думку щодо цих годинників та чи маєте Ви вже досвід в користуванні ними!

 

Читай також: Жіноче пальто в 3 модних скріпках

Дивись також: Для цибулі, тобто як зігрітися і зручно одягнутися