Жіночий піджак у чоловічому стилі – знайди свою модель

Жіночий піджак у чоловічому стилі – знайди свою модель

Ви обожнюєте створювати неповторні образи? Бажаєте додати своєму стилю трохи маскулінності? Жіночий піджак у чоловічому стилі допоможе Вам впоратись із цим завданням. Його неповторний крій допоможе розкрити Вашу неповторну красу та додати образу ніжності та крихкості. Ви ще не знайшли свій ідеальний варіант? Тоді наша команда поспішає Вам на допомогу! 

Стильний піджак у чоловічому стилі: особливості 

Такий об‘ємний та доволі строгий предмет жіночого гардеробу нагадує чоловічий костюмний піджак. Неодмінно, звикнути до такого піджака буде непросто. І таку річ важко назвати коханням з першого погляду. Проте ті жінки, які здатні оцінити цю річ, приречені на модний успіх! І зараз ми із задоволенням переконаємо Вас у цьому! Чому ж деякі жінки роблять свій вибір на користь цих стильних піджаків? Вся справа у тому, що деякі красуні не здатні встояти перед об‘ємними плечима чоловічого піджака. Цей елемент додає неабиякої зручності та відчуття затишку. Особливо, коли жінка взуває підбори. З‘являється бажання збалансувати незручність підборів з чимось комфортним. Трендовий жіночий піджак у чоловічому стилі здатний задовольнити цю потребу. Також цей момент відслідковується у нашій любові до поєднання спортивних речей з чимось елегантним. Піджак у такому стилі створює правильні протилежності та дарує неймовірно широкий діапазон для створення неперевершених образів. Ви давно у пошуку стильного комфорту? Тоді Вам точно знадобиться ця річ! 

Піджак у чоловічому стилі чорного кольору в поєднанні з чорними шортами та майкою
Жіночий піджак у чоловічому стилі – актуальні фасони лише на eButik.com.ua!

Зручний жіночий піджак у чоловічому стилі: чому ми його обожнюємо 

Ця річ здатна створити абсолютно унікальний настрій. Кожна жінка, примірявши такий піджак, відчуває себе більш впевненою, цілеспрямованою та жіночною. Здавалось би, річ у чоловічому стилі. А скільки переваг ми отримуємо! Зі стильним піджаком легко створити контрастний образ. Контрастні стилізації завжди виглядають неймовірно цікаво. Об‘ємна та трішки грубовата річ як найкраще поєднується з чимось облягаючим. В такому піджаку Ви відчуєте себе крихкою. Базовий жіночий піджак у чоловічому стилі допоможе Вам підкреслити Вашу красу та створити неймовірно привабливий образ з довгою сукнею. Варто також згадати і про унікальність та універсальність такої річчі. Такий піджак буде цікаво виглядати з найрізноманітнішими блузками та топами. Проте ми вимушені Вас попередити: з таким жакетом Ви не зможете створити банальний образ. Але хіба це проблема? Це перевага! Адже така річ точно не дозволить Вам залишитись без уваги. Піджак без проблем впишеться в діловий образ. І саме з ним Ви можете спробувати вийти за звичні рамки дрес-коду. Продемонструйте свою неповторну індивідуальність!

Як носити жіночий піджак у чоловічому стилі?

Жіночий піджак у чоловічому стилі на осінь ідеально впишеться у будь-який образ. Цікаво виглядає поєднання з трендовими велосипедками та кроп-светром. Сюди ж Ви можете додати елегантні туфлі-човники на невисокому каблуці або свої улюблені кросівки. Боїтесь виглядати повнішою у такому піджаку? В такому випадку носіть цю річ разом із вузькими брюками або джинсами. Також Ви можете спробувати створити образ зі спідницею-олівець. Бажаєте візуально виглядати вищою? З цим Вам допоможе пара взуття на підборах. А додати акценту на талії Ви можете за допомогою пояса. З таким піджаком Ви здатні створити навіть сексуальний образ. І зараз ми розповімо Вам, як це легко та швидко зробити! Підберіть до свого піджака штани в тон. А ось сам піджак одягніть на голе тіло. Щоб додати елегантності образу, одягніть красивий кулон на довгому ланцюжку та туфлі-човники. Бажаєте створити образ з вечірньою сукнею? І тут цей піджак стане яскравим доповненням! Він легко може слугувати чудовою альтернативою верхньому одягу. Таке вдале рішення слугуватиме яскравим доказом Вашого неповторного відчуття стилю! 

Комфортний жіночий піджак у чоловічому стилі: яку модель вибрати?

Ще у далеких 60-их роках минулого століття геній моди Сен Лоран вирішив одягнути жінок у чоловічий костюм. Його сміливий вчинок викликав справжню хвилю нерозуміння та протестів. Проте згодом жінки передивились своє ставлення до чоловічого гардеробу. Сьогодні дизайнери набагато сміливіше інтерпретують чоловічу моду в жіночу. І запозичення речей з чоловічого гардероба стало цілком нормальним. Ви шукаєте свій ідеальний піджак у чоловічому стилі? Жіночий піджак у чоловічому стилі oversize стане Вашою найкращою покупкою сезону! Саме цей фасон ми Вам рекомендуємо придбати. Адже він допомагає створити неповторний образ за лічені хвилини! При виборі жакета важливо звернути увагу на моделі зі щільного матеріалу. Це допоможе Вам уникнути неприємної ситуації, коли річ на Вас некрасиво «висить». Обов‘язково зверніть увагу на плечі. Вони повинні добре тримати свою форму. Oversize моделі з підплечниками будуть малювати крутий та чіткий обрис Вашого силуету. Також ми рекомендуємо Вам уникати варіантів у принти. Найкращим вибором стане звичайна однотонна модель! 

Настав час для шопінгу! 

Дешевий жіночий піджак у чоловічому стилі стане вдалим завершенням будь-якого Вашого осіннього образу. Ми запрошуємо Вас відвідати наш інтернет-магазин жіночого одягу та аксесуарів eButik.com.ua. З нами Ви здатні здійснити всі свої найзаповітніші модні мрії. Наша команда щодня наповнює асортимент стильними новинками. Ви будете приємно здивовані якістю наших речей та доступними цінами. Так, мода може бути доступною! Більше не потрібно витрачати купу грошей на неякісний одяг з торгових центрів. З eButik.com.ua Ви здатні заощадити гроші та час! Створюйте щодня неповторні образи та отримуйте задоволення від свого зовнішнього вигляду! Будьте собою та дозвольте собі більше вже сьогодні. Забудьте про всі жахливі попередні покупки. Онлайн-шопінг у eButik.com.ua дозволяє насолодитись процесом на повну. Ми запрошуємо Вас переглянути наш широкий асортимент стильних щоденних суконь для жінок. Яскрава сукня допоможе Вам створити цікавий осінній образ. Бажаємо Вам вдалого шопінгу та приємного дня! 

Читайте більше: 5 ідей як носити жіночі накидки

Подивіться ще: Джинсовий одяг – маст хев у жіночому гардеробі