Жіночий короткий топ – як його стилізувати, щоб виглядав чудово?

Жіночий короткий топ – як його стилізувати, щоб виглядав чудово?

З настанням тепла хочеться з головою поринути в атмосферу весняного стилю. Якщо Ви теж за модні експерименти, тоді наша стаття стане Вам у нагоді. Жіночий короткий топ – стильна основа, яка повинна бути у гардеробі кожної запеклої модниці. Його універсальності не має меж, а стильні комбінації з ним у головній ролі, підкорять не лише жінок, але й чоловіків. Короткі топи ідеально поєднуються у різних стилях, яких саме читайте у нашій статті. Отож, поїхали!

Жіночий короткий топ – поєднання стилю та комфорту!

Про нього знає чи не кожна модниця, адже саме він додає сміливості та впевненості в собі. Його обирають далеко не всі. Хтось переймається про стан своєї фігури, комусь не подобається надмірна відкритість, а інші – просто не вміють поєднувати його з іншими елементами одягу. Жіночий короткий топ з легкістю впишеться у стилістику будь-якого образу. Він ідеально пасуватиме як і у класичних рішеннях, так і у спортивних образах. Повсякденні стилізації обожнюють даний елемент гардеробу. Особливо у весняну пору, коли можна збагатити власну шафу різними моделями та кольоровими рішеннями. Не бійтесь експериментувати, адже це завжди цікаво. Жінкам з певними недоліками фігури також варто наважитись на короткі моделі. Поєднайте їх з низом з високою талією та одягніть зверху сорочку, куртку чи кофту на застібку. Таким чином Ви делікатно замаскуєте зайві об‘єми, а Ваш образ виглядатиме цікавіше. 

Стильний жіночий короткий топ цієї весни підкорює яскравими кольорами. Адже всі тренди про насичені кольорові рішення. Актуальна палітра презентує також і базові рішення без яких важко обійтись. Оскільки стильна основа повинна бути однотонною та нейтральною. Тепер сучасна класика виглядає саме так! Актуальний жіночий короткий топ – це про простий крій та широку палітру тонів. Гладкі моделі займають чи не най першу сходинку популярності в цьому сезоні. Адже саме їх найчастіше можна зустріти в повсякденних образах. Про всі секрети стильних комбінацій читайте далі. Бажаємо успіху!

Короткий топ яскраво-зеленого кольору в поєднанні з короткою спідницею
Жіночий короткий топ – актуальні фасони знайдете на eButik.pl!

Які короткі топи вибрати у цьому сезоні?

Весна вже почалась, тому покупки легкого вбрання набирають шалених обертів. Більшість стилістів не можуть пройти повз короткі топи, які вже давно стали стильною основою у жіночому гардеробі. Саме вони створюють особливі образи з нотками сміливості та оригінальності. Сьогодні ми поговоримо про актуальні моделі коротких топів, які запалюють в цьому сезоні. Насамперед, вони відрізняються тканинами, пошиттям і дизайном. Якщо розглядати їх в якості бази, то однотонні моделі – Ваш ідеальний вибір. Для вечірніх поєднань знайдуться свої оздоблені моделі, котрі стануть головною родзинкою у Вашому майбутньому поєднанні. Ще досі вагаєтесь, яку модель вибрати? Тоді ця коротка презентація стане Вам у нагоді.

  • жіночий короткий топ в рубчик

Фасони в рубчик ідеально вписуються у стилістику повсякденних образів. Ребриста тканина допомагає кожній проявити свою індивідуальність. Про особливість даних топів говорити не варто, адже саме вони виділяють головні достоїнства жіночої фігури.

  • жіночий короткий топ з бавовни

Гладка бавовна приваблює своєю простотою та лаконічним дизайном. У кольорових рішеннях такі топи гарантовано не залишать нікого байдужими, адже створені для універсальних комбінацій.

  • жіночий короткий топ з довгим рукавом

Топи з довгим рукавом виглядають по-особливому в будь-яких модних рішеннях. Вони допоможуть приховати надмірну відкритість, додадуть впевненості та сміливості. А ще стильно доповнять образи в різних стилях. Запалюйте в них на вечірці, гуляйте з друзями чи поєднуйте зі спортивними джогерами. Вибір за Вами!

Жіночий короткий топ: як стилізувати?

Мабуть, це найулюбленіша частина нашої статті. Адже саме тут кожна з Вас знайде стильні ідеї та натхнення для майбутніх стилізацій. Сьогодні ми поговоримо про короткі топи. Однотонні фасони стали частиною базового гардеробу, тому поєднання з простими моделями виглядатиме доречно та гармонійно. Це можуть бути базові штани з розрізами, улюблені джинси та навіть спортивні спідниці. Для яскравого образу варто поєднати кольоровий жіночий короткий топ з білими штанами. Таким чином Ви створите відповідний контраст, який виділить Вас з натовпу. Топи в поєднанні з піджаками відносяться до вечірньої стилізації. Додайте прикраси в мінімалістичному стилі і все стильна комбінація за кілька хвилин готова! Топи зі спортивними джогерами стануть частиною повсякденних образів. Їх можна одягати для різного виду активностей, спортивних занять і простих прогулянок на свіжому повітрі. Додайте стильну косуху або ж стьобану куртку і Ваш образ збагатиться нотками оригінальності та легкої брутальності. Щоб ще більше підкреслити спортивний стиль образу, можна додати толстовку чи кофту на застібку з капюшоном. Тут прикраси в вигляді підвіски стануть недоречними. Зверніть увагу на кепки та спортивні сумки на одне плече. Короткі топи в поєднанні з жіночими спідницями створять типово романтичні образи. Перше побачення стане особливим, коли Ви поєднаєте короткий топ з атласною спідницею міді. Отож, не зволікайте! 

Час для покупок! 

Інтернет-магазин одягу eButik.pl – місце стилю та вигідних цін. Лише кілька натискань відділяють Вас від омріяного вбрання. Широкий асортимент трендового вбрання чекає на нашому сайті. Щоденні знижки та тематичні акції приємно здивують любителів гарячих модних тенденцій. Ми прагнемо робити моду доступною для кожної красуні. Стильні поєднання допоможуть наважитись на кардинальні зміни цієї весни. Дешева сукня міні в рубчик стане актуальною основою для щоденних рішень. Не зволікайте з покупками, запрошуємо на eButik.pl!

Подивіться: Спортивний костюм – відкрийте найбільший хіт цієї весни!

Перегляньте: Голубий колір в моді – кому пасує і як його стилізувати?