Жіночий кардиган – що це і з чим його поєднувати?

Жіночий кардиган – що це і з чим його поєднувати?

Жіночі кардигани – незамінна частина нашого гардеробу. Ми обожнюємо їх за відчуття затишку та комфорт! З ними нам не страшні ніякі холоди! Кардигани – це справжня есенція для нашого гардеробу! Тому кожна жінка має у своєму гардеробі хоч один кардиган! Ви обожнюєте їх так само, як і ми? Бажаєте придбати новий? Ми із задоволенням розповімо Вам актуальну інформацію та зробимо Ваш шопінг максимально комфортним! 

Актуальні кардигани 

  • укорочені жіночі кардигани

Цей різновид кардигану з ґудзиками більше нагадує трикотажну кофту чи жакет. Зазвичай, такий кардиган має приталений фасон. Ця річ легко може стати базою для створення ділового образу. 

  • класичні жіночі кардигани

Цей варіант без ворота має середню довжину. Його можна назвати класичним варіантом для будь-якого життєвого випадку. Базові відтінки роблять ці моделі універсальними. 

  • жіночі кардигани-пальта

Для виготовлення таких кардиганів дизайнери використовують більш щільні матеріали. Надзвичайно вишукано виглядають кардигани з хутряними коміром. 

  • жіночі кардигани-пончо

Ця незвичайна модель привертає до себе увагу ще з перших секунд. Від пончо цей предмет жіночого гардеробу відрізняється відсутністю горловини та наявністю застібок. Обожнюєте стиль бохо та гранж? Тоді така річ точно для Вас! 

  • жіночі кардигани-жилети

Легкий та подовжений кардиган додасть Вашому образу певного шарму. Таку модель найкраще поєднувати з брюками або джинсами-скінні. 

  • жіночі кардигани максі

Найкращий варіант для холодної осені та зими. Вони можуть бути як з рукавами, так і без них. 

Довгий кардиган з ґудзиками темно-сірого кольору в поєднанні з чорними штанами та майкою
Жіночий кардиган – трендові фасони знайдете на eButik.com.ua!

Стильні жіночі кардигани: кольорові рішення

Ми обожнюємо кардигани за широку палітру кольорів. Це дозволяє нам підібрати різні варіанти для найрізноманітніших життєвих ситуацій. Розглянемо найпопулярніші варіанти:

  • чорний

Чорні жіночі кардигани завжди будуть асоціюватись з чимось класичним. Це доволі універсальний варіант, який Ви точно зможете носити будь з чим. Головне – врахувати особливості Вашої фігури. Такі кардигани виглядають стильно у контрастних образах. 

  • білий

З цим варіантом у Вас також не виникне багато проблем щодо кольорових поєднань. Так, білий не відрізняється своєю практичністю. Проте він завжди робить кожний образ особливішим. Найлегший спосіб стилізувати образ з цим кольором – додати чорний низ. 

  • сірий

Один з найтрендовіших кольорів цього року. Сірий відмінно поєднується з багатьма спокійними та яскравими кольорами. Спробуйте поекспериментувати. Це завжди дуже весело! 

  • блакитний

Ніжний колір неба приваблює з перших секунд. Бажаєте створити ніжний та спокійний образ? Поєднайте блакитний кардиган з білим низом. Також Ви можете спробувати кольорові комбінації з пастельними тонами. 

Вишукані жіночі кардигани: обираємо за типом фігури

Цей стильний та зручний предмет гардеробу можуть собі дозволити носити жінки з будь-яким типом фігури. Не варто відмовлятись від задоволення. Знайдіть свій ідеальний варіант! У Вас тип фігури «трикутник»? Тут потрібно попрацювати над бедрами. Об‘єм у бедрах легко можна приховати за допомогою яскравих акцентів у верхній частині кардигану. Модель з ефектним коміром – Ваш ідеальний варіант. Ми рекомендуємо Вам уникати коротких та об‘ємних моделей. Ви власниця типу фігури «прямокутник»? Довгий кардиган – Ваше спасіння. Проте потрібно, щоб на кардигані був один ґудзик в області талії. Ця маленька деталь допоможе створити ідеальну лінію талії. Або Ви можете скористатись паском. 

У Вас тип фігури «перевернутий трикутник»? Тут головна проблема у широких плечах та надто вузьких стегнах. Потрібно звузити верх та розширити лінію бедер. Елегантні жіночі кардигани короткої довжини впораються з цим завданням якнайкраще! Надавайте перевагу моделям з ґудзиками. І застебніть лише перший верхній ґудзик. Такий хитрий стилістичний прийом допоможе Вам зробити бедра візуально ширшими. 

Як носити жіночі кардигани?

Вони не покидають модні терени вже протягом кількох сезонів поспіль. Кардигани у цьому сезоні вразили нас своїм широким різноманіттям. Тому кожна модниця здатна обрати найкращий варіант для себе. А, можливо, навіть одразу кілька! Трендові жіночі кардигани обожнюють за їх універсальність та комфорт. Ви прихильниця класичних образів? Тоді діставайте зі своєї шафи улюблені спідниці-олівець. Доповніть образ короткою облягаючою кофтинкою та взуттям на підборах. У Вас вийде неймовірно стильний діловий образ! З джинсами та короткими спідницями Ви можете комбінувати абсолютно будь-яку модель кардиганів! Короткі моделі кардиганів одягайте з облягаючими сукнями класичного фасону. Такий стриманий образ стане одним з найкращих варіантів офісного вбрання. Довгі кардигани – це таємна зброя Вашого гардеробу. Вони відмінно приховують недоліки фігури. Такі моделі круто дивляться з короткими в’язаними сукнями. Такий образ виглядає доволі свіжо та геть не стандартно. Як би Ви не носили кардигани, вони завжди будуть робити Ваш силует стрункішим та більш витонченим. 

Настав час для вдалого шопінгу!

Ви не знаєте де придбати дешеві жіночі кардигани? Наш інтернет-магазин eButik.com.ua точно допоможе Вам у пошуках! Наша команада невпинно слідкує за тижнями моди та завжди створює одяг за найголовнішими трендами світу. Для вдалих покупок Вам не потрібно виходити з дому! Ми віримо в справжню якісну моду. Вам більше не доведеться витрачати багато грошей на неякісні речі. За декілька кліків Ви зможете знайти ідеальні речі та придбати їх за низькою ціною. Забудьте про довгі пошуки, черги та високі ціни! Нас надихають стильні та щасливі люди! Тому ми прагнемо робити наших покупців саме такими. Адже мода – це щастя нашого буденного життя. Дайте своїй фантазії зелене світло та створюйте неймовірні образи за власним бажанням. Не вагайтеся та збагачуйте свій гардероб модними новинками! Наші каталоги завжди допоможуть Вам при виборі якісних речей. Ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих сорочок з принтами! Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Перегляньте: Демісезонні куртки – переглянь, що зараз носять

Подивіться також: Довгі накидки – як правильно стилізувати на щодень?