Жіночий кардиган – затишний вибір на зиму!

Жіночий кардиган – затишний вибір на зиму!

Затишні комбінації – справжній маст хев зимового сезону. Вони приваблюють максимальним комфортом, універсальністю і легкістю. Якщо ж Ви в пошуку такого вбрання, то варто звернути увагу на жіночий кардиган. Стильний і надзвичайно практичний, він ідеально пасуватиме у різних комбінаціях. Вільний крій та оригінальний дизайн приваблюють своїм виглядом не лише у повсякденних образах. Тому якщо Вам не вистачає зручності, а низькі температури даються в знаки, поспішіть на покупки!

Жіночий кардиган – поєднання стилю та комфорту!

Перший кардиган було створено відомою на весь світ Коко Шанель. Адже у далекому минулому кардигани становили невід’ємну частину чоловічого гардеробу. Мабуть, Ви вже помітили, що чоловічого стилю вбрання користується колосальною популярністю у жіночому гардеробі. З розвитком моди та рівності в одязі, кардигани виготовлялись у різних фасонах і приваблювали увагу жінок різного віку. Відомі люди, вчителі та любителі модних трендів сприяли розвитку популярності цієї моделі вбрання. Ще належне варто віддати практичності, малій вазі та оригінальності. 

Жіночий кардиган з легкістю подарує естетичне задоволення не одній жінці. Його можна носити у будь-який спосіб: як звичайний светр або в якості накидки. Наприклад, жіночий кардиган оверсайз ідеально виконуватиме роль верхнього вбрання. Стильні додатки у вигляді шапки чи шарфа у зимовий сезон гарантовано не будуть зайвими. Зверніть увагу на в’язані вироби. Вже кілька років поспіль триває боротьба візерунків і різноманіття в’язки. Грубі коси чи делікатне плетіння конкурують у колекціях модних дизайнерів. Якщо Ви обожнюєте неординарні комбінації, слід звернути увагу на стильні жіночі кардигани. Вони відрізняються сміливим дизайном, пошиттям, які неодмінно привернуть погляди оточуючих. У цьому сезоні колір має значення. Не варто ховатися за базовими відтінками, а наважтесь на цікаві експерименти у світі моди. Адже лише ми можемо кардинально змінити свій стиль і смак. Бажаємо успіху!

Довгий кардиган на зав'язку сірого кольору в поєднанні з чорними штанами та лонгслівом
Жіночий кардиган – актуальні фасони на eButik.pl!

Моделі, які користуються популярністю у цьому сезоні

Презентація стильних фасонів, мабуть, найулюбленіша частина для багатьох красунь. Саме тут Ви гарантовано знайдете те, що так довго шукали та наважитесь на кардинальні чи часткові зміни. Серед різноманіття моделей стильних кардиганів можна знайти як і базові, так і цікаві фасони. Все залежить не лише від пошиття та дизайну, а також від вдалої комбінації. Кардигани часто відіграють головну роль в образі, адже саме вони Ваш найкращий вибір для затишку та максимального комфорту. Погодьтесь, важко знайти таку практичну річ, яка б ідеально пасувала у різних стилях. З кардиганами можливо все! Давайте переглянемо моделі, попри яких неможливо пройти повз цієї зими. 

  • довгий жіночий кардиган

Довгі фасони у цьому сезоні часто дивуватимуть нас цікавими образами. Вони стильно виглядають з базовими моделями гардеробу, що дозволяє впевнено використовувати їх на кожен день. Довгі кардигани гарантовано підкорять затишком і теплом навіть найвибагливіших модниць. Їх Ви з легкістю можете використовувати як і для активного відпочинку, так і для довгих вечорів біля каміну.

  • жіночий кардиган з альпака

Популярна модель цієї зими. Кардиган з альпака відрізняється м’якістю та ніжністю. В більш теплішу погоду його сміливо можна використовувати замість верхнього вбрання. Такі кардигани доволі стильно виглядають не лише з повсякденними елементами одягу. Їх часто стилізують у образах для особливих подій, адже альпака це не зовсім дешеве задоволення.

  • жіночий кардиган з ґудзиками

Ґудзики у багатьох кардиганах відіграють роль своєрідної родзинки. Вони можуть з легкістю змінити характер образу на більш елегантний чи навпаки брутальний. Кардигани з ґудзиками – справжня знахідка цього сезону. Тому не зволікайте з вибором, адже таке вбрання ще довго залишатиметься актуальним.

  • жіночий кардиган на зав’язку

Альтернатива для жінок, які не люблять ґудзики чи блискавки. Моделі на запах з додатковим в’язанням на лінії талії, допоможуть підкреслити всі сильні сторони жіночої фігури. Такі кардигани не потребують додаткової презентації, адже б’ють усі рекорди продажу.

Жіночий кардиган – як вибрати правильну модель?

Якщо ж Ви вирішили збагатити свій гардероб затишним кардиганом, тоді до вибору правильної моделі варто віднестися серйозно. Не забудьте врахувати всі особливості Вашої фігури, щоб зрозуміти на яку модель варто звернути свою увагу. Наприклад, якщо Ви власниця вузьких плечей, слід додати об’єму. В такому випадку кардигани з пишними рукавами, в’язані моделі з товстими косами чи в масивний принт – Ваші головні компаньйони. Кардигани оверсайз пасуватимуть далеко не всім. Особливо тендітним жінкам не варто ховатися за масивним оверсайзом. Щодо довгих фасонів, врахуйте власний зріст, а короткі у свою чергу пасуватимуть усім без виключення. Щодо дизайну тут варто вибирати за покликом душі, настроєм і уподобаннями. У цьому сезоні дизайнери презентують сміливі та кольорові моделі, які гарантовано привернуть увагу оточуючих. Проте про класичні рішення цієї зими забувати не варто. 

Час для покупок!

У час розвитку покупок в мережі, шопінг приносить ще більше задоволення. Адже тут Ви не переймаєтесь довгими чергами, брудним вбранням і відсутністю потрібного розміру. Наш інтернет-магазин eButik.pl створений з турботою про Вас. Ми кожного дня збагачуємо асортимент трендовими та стильними новинками, від яких неможливо встояти. Дешеві жіночі кардигани Ви також знайдете на нашій сторінці. Адже ми прагнемо робити покупки доступними для кожного. Щоденні знижки на eButik.pl – чудова можливість заощадити власні кошти і при цьому виглядати на всі сто!

Читайте також: Стилізації на День Святого Валентина – на що зробити ставку?

Подивіться: Стьобані костюми – хіт цієї зими!