Жіночий день вже скоро — зробіть їй подарунок!

Жіночий день вже скоро — зробіть їй подарунок!

З чим асоціюється у Вас жіночий день? Тому що нам з красивими букетами квітів, невеликими подарунками від найближчих, коробкою цукерок та майбутньою весною. Тому сьогодні досі важко повірити, що до встановлення цього свята світ змобілізував колишню експлуатацію й несправедливість стосовно працівниць. Дізнайтеся про його походження та суть, а також про наші пропозиції для цікавих подарунків!

Боротьба за рівні права та гідність

Історія обговорюваного свята налічує вже понад сто років, а його початки походять від подій 8 березня 1908 року. Саме тоді в Нью-Йорку пройшов марш працівниць швейних заводів, які вимагали зробити права рівними для обох статей. У ньому взяли участь близько 15 тисяч жінок. Протест надихнув пізніше ще одну групу працівниць (в основному іммігранток), які на рубежі 1909 і 1910 років влаштували страйк проти експлуатації їх власниками фабрик. В ознаменування цієї першої події 28 лютого 1909 року відбулася маніфестація, організована Соціалістичною Партією Америки. Це було якраз перше у світі святкування цього свята, яке, звичайно, ще не мало назви. Коли ми святкуємо Жіночий День? Щороку люди в багатьох країнах світу відзначають його завжди 8 березня та це є вираженням поваги щодо жінок. У цей день представниці прекрасної статі отримують квіти, подарунки та побажання, а також організовуються конференції, присвячені історії жіночої рівноправності.

Біжутерія для подарунка на День Жінок з магазину ebutik.com.ua
Ніжні прикраси відмінно підійдуть в якості подарунка для дружини або мами – знайдеш в магазині ebutik.com.ua

Що подарувати на Жіночий День? Вже підсказуємо!

У наш час свято жінок має набагато комерційніший характер, тому, тим більше давайте не будемо забувати про його історію. Сьогодні багато людей, найчастіше чоловіки, загадуються над питанням, що купити на Жіночий День важливим у їхньому житті жінкам. Орім цукерок або квітів, ми хочемо запропонувати Вам кілька амбітніших пропозицій для подарунків, які допоможуть вам відчути себе по-справжньому цінними. Однією з ідей, що заслуговує на увагу, є, наприклад, модна сумочка — це дуже практичний та універсальний предмет, який подобається більшості жінок. Якщо Ви хочете зробити сюрприз, то зробіть ставку на універсальні та класичні моделі, які ніколи не вийдуть з моди. Наприклад, зробіть ставку на бежевий або червоний клатч, який відмінно підійде для вечірніх виходів. Також гарною ідеєю будуть чорні поясні сумки на довгому ремінці або ланцюжку, оскільки вони легко поміщають в собі необхідні дрібниці. Зробіть ставку на модель із застібкою-блискавкою або магнітним клапаном, в залежності від вашого бюджету, оберіть версію зі штучної або натуральної шкіри.

Пропозиція подарунків для дружини

Не дає Тобі спокою думка, що купити дружині на Жіночий День? Ми поспішаємо на допомогу. Перш за все, подумайте про те, що подобається Твоїй коханій, й спробуй влучити в її смак. Обраниця часто робить макіяж? Подаруй їй якісну, фірмову помаду в її улюбленому відтінку або обери туш, яку вона використовує найчастіше. А може, коханій подобаються прикраси? Тоді зроби ставку на красивий комплект, що складається з сережок, браслета та намиста, який можна знайти, наприклад, в магазині ebutik.com.ua. Якщо Ви не впевнені щодо її вподобань у цій темі, то так само як у випадку з сумочкою, зробіть ставку на простоту та класику. Ніжні прикраси підійдуть як для повсякденних, так і для вечірніх прогулянок. Є шанс, що шанувальницям ювелірних виробів також сподобаються елегантні жіночі годинники з браслетами або ремінцем. Вони є сенсаційною прикрасою до будь-якого образу й, до речі, вони дуже практичні. Обирайте класичні моделі в золоті або сріблі.

Парфуми на День Жінок з магазину ebutik.com.ua
Подарунок, який обов’язково порадує будь-яку жінку, незалежно від віку це парфуми – магазин ebutik.com.ua

Ще однією відмінною ідеєю для вдалого подарунка на 8 березня може стати еротична спідня білизна. Якщо Ви добре знаєте її смак, то проста справа, а якщо ні, то краще запитати про колір, фасон та розмір. Таким чином, простіше обереш жіночий комплект, що складається, наприклад, з мереживних трусиків, бюстгальтера й сексуальної нічної сорочки.

Подарунок для мами на 8 березня

Ти не знаєш, що купити мамі на Жіночий День? В цьому випадку також усе залежить від смаку, віку або способу життя Твоєї Мами, але ми постараємося допомогти Вам щось придумати. Тут повертається вже вище згадана ідея з сумочкою — може, мама мріє про нову шикарну модель зі шкіри? Або ходить з тією самою сумочкою, яку завжди не має часу змінити? Якщо ми вже в темі модних виробів, то хорошим подарунком для мами може стати й жіночий гаманець. Зробіть ставку на універсальну модель коричневого або чорного кольору й отримаєте задоволення, яке йде рука об руку з функціональністю. Більш того, подарунковий гаманець також ідеально підійде для Вашої дружини, подруги або сестри! У магазині ebutik.com.ua знайдете дуже широкий вибір кольорів та форм гаманців, тому Ви обов’язково знайдете відповідний.

Давайте ще раз розглянемо пропоновані подарунки на Жіночий День для дружини, тому що більшість з них також підійдуть й для мам. Хоча б косметика для макіяжу, якщо мама фарбується, або засоби по догляду за обличчям, як, наприклад, креми. В інтернет-магазині ebutik.com.ua Ви знайдете багато фірмових косметичних засобів за привабливими акціями для будь-якого типу шкіри. Якщо ваша мама носить прикраси, то оберіть браслет або намисто, це також принесе їй задоволення. Або, можливо, бажаєш обрати щось з одягу? Багато дочок повинні спробувати купити мамі з цієї нагоди нову блузку або сукню! Нічого страшного, якщо Ви промахнетеся з розміром — в ebutik.com.ua ви швидко повернете товари та оберете інший розмір у новому замовленні.

Подарункові чашки до Дня Жінок з магазину ebutik.com.ua
Керамічні кружки з принтом це хороша ідея подарунка для однокласниці-магазин ebutik.com.ua

Подарунок на Жіночий День для однокласниці

Традиція святкування Жіночого Дня сформувалася теж в… шкільних стінах. Так само як на День Святого Миколая багато хлопчиків в школі роздумують про те, що купити для дівчаток з класу в Жіночий День. Що підходить, а що ні? Що купити, щоб вона випадково не подумала, що мені подобається? Хлопці, замість того, щоб витрачати гроші на непотрібні дрібнички, що збирають пил, зробіть краще практичний й при цьому приємний подарунок! Для підлітка ми рекомендуємо модні сумочки, які носять на поясі, щоб у неї завжди були під рукою необхідні дрібнички. Також буде гарною ідеєю стильна пляжна сумка або екологічна сумка, яка ідеально підходить для міського стилю. Цікаві пропозиції щодо подарунків для однокласників ви також знайдете на сайті ebutik.com.ua на закладці HOME. Підлітки люблять модні гаджети, тому зробіть ставку, наприклад, на стильну пляшку з водою, термос або кумедну чашку з кришкою. Універсальним й безпечним, і водночас доступним подарунком також стане фоторамка або безбарвний блиск для губ. Хіба це не просто?

Якщо Вам потрібен терміново подарунок на Жіночий День, то завітайте сьогодні до інтернет-магазину ebutik.com.ua, там ви знайдете усі вище перераховані пропозиції, й замовлення прибуде до Вас миттєво!

 

Читай також: Тепла сукня взимку поєднують модний образ з комфортом

Дивись також: Укладання для чоловіків не тільки на зиму – розповімо, чим ходити в