Жіночий гольф – дізнайся топ 5 моделей!

Жіночий гольф – дізнайся топ 5 моделей!

Переглядаючи улюблені моделі одягу для жінок, варто виділити жіночий гольф. Це базова річ, яку обожнюють жінки будь-якого віку. Він створений для стильних і затишних образів, вдало виділяє головні достоїнства жіночої фігури та просто ідеально пасує для зимових комбінацій. Вважаєте його занадто простим і банальним? А ось і ні! Різноманіття моделей Вас приємно вразить. У цій статті наші експерти представлять топ 5 моделей, які гарантовано сподобаються навіть найвибагливішим модницям. Отож, поїхали!

Жіночий гольф – повинен бути у Вашому гардеробі!

Про нього знає чи не кожна жінка, адже саме універсальність і просте пошиття завоювали жіночі серця. Висока горловина, довгий обтислий рукав і приталений крій – ідеальний вибір для зимової пори. Гольфи не лише характеризуються практичністю і довговічністю. Вони ідеально комбінуються з іншими моделями одягу та без перебільшень готові до модних експериментів. Жіночий гольф повинен бути в гардеробі кожної жінки. Він стильно виглядає у самостійних комбінаціях, а також у багатошарових поєднаннях. Сорочки, жилети, кардигани – його улюблені компаньйони. Якщо ж говорити про зовнішній вигляд, на ринку лідирують однотонні моделі. Вони служать основою для базових комбінацій у мінімалістичному стилі. Якщо ж душа прагне експериментів, тоді масивні аксесуари чи принтовані фасони стануть Вам у нагоді. 

Стильний жіночий гольф презентує колекцію трендових принтів. Це можуть бути як і тваринні мотиви, квіти або ж улюблена геометрія. Зимовий сезон славиться тваринними принтами. Леопард, зебра та змія – головні хіти цього сезону! Саме вони ідеально пасуватимуть для самостійних комбінацій. Щодо оздоблення, нерідко можна зустріти гольфи з аплікацією, ґудзиками на рукавах, нашивками та вишиттям. Щодо тканини, у цьому сезоні лідирують вироби з трикотажу. Трикотажний жіночий гольф – просто маст хев для жінок, які обожнюють прості, проте надзвичайно комфортні поєднання. Не зволікайте з покупкою, адже це чудова інвестиція у Ваш гардероб!

Гольф в рубчик коричневого кольору в поєднанні з синіми джинсами
Жіночий гольф – актуальні фасони на eButik.pl!

Топ 5 моделей цього сезону!

Якщо ж говорити про гарячі тренди, жіночий гольф теж має чим похвалитись. Різноманіття моделей дозволить кожній обрати свій улюблений фасон, який не лише пасуватиме для повсякденних образів, але й для святкових стилізацій. Про базові гольфи чула чи не кожна жінка. Сьогодні мода надзвичайно різноманітна, тому ми поговоримо про оригінальні фасони, які пасуватимуть кожній з нас. Адже основа може бути не лише простою та універсальною, але й надзвичайно стильною. І діло не в дизайні, а у пошитті та фасоні. Отож, розпочинаємо!

  • жіночий гольф з вирізом

Це доволі цікава модель, яку часто поєднують у святкових комбінаціях. Виріз додає оригінальності, впевненості та сексуальності. Такий образ вже не можливо назвати простим і банальним. Поєднуйте дану модель гольфа з короткими спідницями, класичними брюками чи базовими джинсами. У даному випадку від аксесуарів на шию варто відмовитись, адже головний акцент припадає на виріз.

  • жіночий гольф з мереживними вставками

Ще один варіант для стилізацій на свята. Делікатне мереживо значно урізноманітнює базову модель гольфа. Це своєрідна родзинка, яку оцінить кожна красуня. Це вдалий варіант для посиденьок з друзями, рідними та навіть для офіційних урочистостей.

  • жіночий гольф в рубчик

Про трикотажний гольф в рубчик знає чи не кожна жінка. Це доволі універсальна модель, яка відрізняється ребристою текстурою тканини. Такий вигляд додає затишку. Тому якщо Ви не хочете далеко відходити від класичних моделей, гольф в рубчик – Ваше ідеальне рішення.

  • гольф з відкритими плечима

Ще одна спокуслива новинка цього сезону. Відкриті плечі автоматично роблять образ привабливим і жіночним. Якщо ж Ви маєте на меті здивувати всіх своїм зовнішнім виглядом, тоді поспішіть із замовленням.

  • гольф з ґудзиками

Модель з ґудзиками допоможе урізноманітнити простий крій. Зазвичай, делікатні ґудзики кольору гольфа знаходяться у нижній частині рукава, тим самим додаючи легкої оригінальності Вашому виробу. Такі гольфи часто обирають жінки, які не носять прикрас, проте полюбляють цікаві новинки. 

Жіночий гольф: з чим носити?

Як ми вже згадували раніше жіночий гольф – це чудова база для стильних і простих комбінацій. Їх часто можна зустріти у поєднаннях з брюками і спідницями. І це не дивно. Адже будь-який верх комбінується з базовим низом. Якщо ж говорити про стильні та сучасні образи з гольфами, тоді варто доповнювати майбутню стилізацію іншими елементами гардеробу. Наприклад, сорочки, кардигани, трикотажні жилети та джинсові куртки просто обожнюють брати участь у багатошаровій комбінації. Сорочки в клітинку світлих кольорів доволі стильно виглядають з кольоровими, контрастними моделями гольфів. В ‘язані кардигани потребують основи. Тому гольфи – ідеальне для цього рішення. Трикотажні жилети в принт в поєднанні з однотонними гольфами створюють стильну та затишну комбінацію на холодний сезон. А джинсові куртки та сорочки у свою чергу додають зухвалості та свободи майбутньому образу з приталеними гольфами. Саме Ви творите власний стиль, тому не бійтесь експериментувати!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl дає нам багато можливостей для вигідного та стильного шопінгу. Саме у нас Ви знайдете гарячі новинки сезону, про які так мріють жінки, які уважно слідкують за модними тенденціями. Широкий асортимент дозволить кожній знайти свою омріяну модель у максимально приємних цінах. Щоденні знижки та тематичні акції чекають саме на Вас! Дешевий жіночий гольф – знахідка цього сезону. Тому не зволікайте з замовленням. Найкращі моделі завжди зникають у перший день. Слідкуйте за нашими новинками на eButik.pl!

Подивіться: Теплі шкарпетки для зимових стилізацій – подивись як їх носити!

Перегляньте: Модна клітика на свята – як її стилізувати?