Жіноче пальто — познайомся з його 3 модними варіаціями

Жіноче пальто — познайомся з його 3 модними варіаціями

Тренч, плащ або пальто — визначень для жіночого пальта існує багато, в залежності від його призначення та товщини. Ми любимо цей верхній одяг, тому що, незалежно від сезону, воно додає шику та елегантності нашим нарядам. Дізнайся, яке жіноче пальто варто мати у своєму гардеробі та дізнайтеся з чим його поєднувати!

Тренч, тобто класика серед пальт

Плащі, запозичені з чоловічого гардероба, раніше створювалися в основному для солдатів. З того часу дизайнери намагалися придумати наряд, який захистив би військових від негоди, а заодно і не утрудняв рухів. Цей верхній одяг, як і демісезонні куртки відмінно підходять особливо на рубежі сезонів. Творцем першого плаща був шотландський хімік Чарльз Макінтош і британський промисловець Томас Хенкок. Протягом багатьох років модель удосконалювалася, і в 1901 році за неї взявся англійський підприємець Томас Барберрі. Він створив непромокальний і вітрозахисний плащ з габардину, що доходить до самих щиколоток, з кишенями, пряжками та погонами. У 40-ві рр. XX століття тренч також увійшов до громадянської моди, і його стали носити й жінки.

Універсальний жіночий тренч завжди буде в моді - магазин ebutik.com.ua
Класичний бежевий тренч відмінно підійде до будь-яких нарядів – магазин ebutik.com.ua

Тренч сьогодні — це класичне бежеве жіноче пальто на весну та осінь, одночасно міський та елегантний, з поясом та ґудзиками. Обирай обтислу або злегка oversize модель, в залежності від уподобань. Бежевий жіночий плащ є універсальним та шалено пасує до лиця. Підходить для багатьох образів та для будь-якого випадку. Найкраще поєднувати його з чорним, сірим та коричневим одягом й джинсами, а також носити з підборами або … кросівками! Комплект, наприклад, бежеве пальто з однотонним камелевим світшотом, чорними штанами в обліпку та, біло-чорними кросівками й чорною сумкою з довгим ременем. Толстовку можна замінити на сірий светр з високим коміром або білу сорочку, а кросівки на ботильйони. Полюбляєш поєднувати елегантні жіночі пальта зі спортивним одягом? Під бежевий тренч одягни однотонний спортивний або в’язаний комплект, до того ж спортивне взуття й невеликий рюкзак. Такий наряд ідеально підійде для міських повсякденних образів, а також для школи й роботи.

Жіноче пальто альпака на весну

Для тепліших місяців також буде ідеальним так зване жіноче пальто альпака. Це вільніша модель, пошита з матеріалу з домішкою м’якої вовни альпака, завдяки якій вона є набагато приємнішою на дотик. Ця модель також має характерно завужені рукави від ліктів до зап’ясть, що надає їй цікавої форми. Це, безумовно, буде ідеальним варіантом на перше весняне тепло, коли температура буде вже на кілька градусів вищою та буде світити сонце. Однотонне бежеве, сіре або чорне жіноче пальто альпака настільки ж є універсальним, як і класичні бежеві тренчі або картаті моделі. Поєднуйте таке пальто на щодень з блузками або светрами з високим коміром, обтислими штанами та чоботями на підборах. Класичне однотонне жіноче пальто — це must have, однак, коли у Ваші руки потрапляє візерункова модель цього типу, не вагайся. Обери чорно-біле пальто з принтом зебри, одягни однотонну чорну водолазку, білі тканинні штани й білі ботильйони. Заверши образ капелюхом.

Комфортне та стильне пальто альпака з магазину ebutik.com.ua
Приємне на дотик пальто альпака це ідеальний варіант на весну – магазин ebutik.com.ua

Образи з жіночим пальтом в клітку

Ще одним видом пальто, який стане у пригоді у Твоєму гардеробі протягом усього року є будь-яка картата модель. Цей класичний й позачасовий дизайн регулярно повертається на подіуми, а пальто – це елемент гардеробу, який ми обираємо найчастіше. Хітом є також комбінування клітинки з гусячою лапкою або ялинкою, що ми також рекомендуємо робити Вам. Образ з картатим жіночим пальто може бути класичним й елегантним або натхненним вуличним стилем, здатним поєднувати обидва ці напрямки. Обидві версії ідеально підходять для повсякденної роботи або зустрічі з друзями в місті. Жіноче картате пальто поєднуйте з однотонною базою, але не бійтеся поєднувати його й з іншими візерунками (горошками, квітами), а також з великими квітами. Колись існувала думка, що клітинку ми поєднуємо тільки з однотонним одягом, але сьогодні це вже застаріло. Картате пальто, безумовно, буде виділятися в супроводі з однотонною водолазкою та штанами в обліпку, але воно також ідеально доповнить look з візерунковою сукнею.

Тепле пальто в клітку це відмінний варіант для щоденних образів - магазин ebutik.com.ua
Стильне картате пальто це саме те , що потрібно для прохолодної погоди – доступні в магазині ebutik.com.ua

Якщо Ти в пошуках стильного пальто для прохолодної погоди, то зроби ставку на зимове картате жіноче пальто. Обери oversize модель, яка ідеально поєднується як зі спортивними костюмами так і з елегантними штанами. Цікавий ефект отримаєш, одягнувши під нього светр з високим коміром, декольте якого красиво заповнить оголену шию. Не забувайте про зимові шапки та довгі широкі шарфи, які обов’язково стануть у пригоді взимку. Для більш елегантного образу з таким пальто оберіть, наприклад, білу сорочку й довгі штани зі штучної шкіри. Додайте до цього ботильйони на підборах й велику шкіряну сумку через плече. Потім заміни в’язану зимову шапку модним кашкетом або французьким беретом. Якщо в холодну погоду ви хочете додатково захистити голову, то зробіть ставку на жіноче пальто з капюшоном, яке надасть наряду спортивнішого вигляду. Такі моделі є практичнішими й можна поєднувати їх зі світшотом або светром, а також з вільними джинсами типу mom.

Сама бачиш, що пальто є абсолютно необхідним елементом в гардеробі кожної жінки. Не варто позбавляти себе можливості створення так багато цікавих образів, тому ми сподіваємося, що наша стаття надихне Тебе.

 

Читай також: Жіночі клатчі – сумочки для особливих завдань 

Дивись також: Барвисті шкарпетки – спосіб оживити укладання