Жіноче пальто оверсайз – до якого типу фігури пасує?

Жіноче пальто оверсайз – до якого типу фігури пасує?

У холодний сезон не обійтись без затишного та стильного верхнього одягу. Але не всім красуням вдається з першого разу знайти свою улюблену модель. Пошуки можуть тривати вічно, проте не з нами! Жіноче пальто оверсайз – новинка, яка пасуватиме практично кожній модниці. Це вільна та максимально комфортна модель, яка повинна бути у Вашому гардеробі.  Наші стилісти з легкістю допоможуть розвіяти всі сумніви, а також підкажуть як виглядати стильно, витрачаючи мінімум зусиль. Переконайтесь у цьому самі!

Жіноче пальто оверсайз – must have цього сезону!

Сьогодні стиль оверсайз диктує нову класику в світі модної індустрії. Адже великий розмір і мішкуватий об’єм у цьому сезоні набирають колосальної популярності. Жіночі пальта оверсайз не стоять осторонь, а навпаки привертають увагу жінок, які обожнюють поєднання свободи та стилю. Це чудова можливість приховати певні недоліки фігури, зберігаючи при цьому гармонію силуету. Але ж варто пам’ятати, що не все об’ємне вбрання відноситься до цього стилю. Йому притаманні широкі рукави, спущене плече та більший об’єм. Більшість з Вас вагаються, стосовно жіночності та ніжності в мішкуватому одязі. Варто розвіяти дані сумніви, адже з його допомогою можна створити витончені та делікатні поєднання. Існує одне просте правило, яким користуються всі модні стилісти: об’ємний верх повинен поєднуватись лише з завуженим низом. Тобто при створені образу варто дотримуватись балансу та обирати  одне акцентне та мішкувате вбрання.

Стильне жіноче пальто оверсайз обожнює яскраві та сміливі рішення. У цьому сезоні неможливо обійтись без кольору! Популярні відтінки за версією Pantone неодмінно привернуть увагу любителів модних експериментів. Це чудовий спосіб виділитись з натовпу та продемонструвати свою індивідуальність. Звичайно, універсальне жіноче пальто оверсайз завжди залишатиметься актуальним у будь-якому сезоні. Адже це вічна класика, яка не потребує змін. Будь-який простий та практичний образ можна доповнити кольоровими додатками та сміливими аксесуарами. Тому, не бійтесь експериментувати, адже лише від Вас залежить стиль майбутнього образу.

Пальто оверсайз чорного кольору з кишенями та ґудзиками в поєднанні з чорними джинсами
Жіноче пальто оверсайз – стильні моделі на eButik.com.ua!

Кому пасує пальто оверсайз?

Жіноче пальто оверсайз не має жодних вікових обмежень. Воно стильно виглядатиме як і на молодих дівчатах, так і на зрілих жінках. Все завдяки універсальності та характерному пошитті. Вільні моделі ідеально пасують високим жінкам, проте і не мають чітких обмежень для низьких ростом. За рахунок об’ємного фасону можна з легкістю приховати певні недоліки фігури, а взуття на високих підборах стане Вашою чарівною паличкою. Існує кілька видів пальто оверсайз, які пасуватимуть певному типові фігури. Наприклад, дівчатам у кого тип фігури прямокутник або трикутник слід звернути увагу на двобортні моделі, довжиною до коліна. Такий фасон зробить силует візуально стрункішим. І взагалі двобортне пальто залишиться актуальним завжди, тому це чудова інвестиція у свій гардероб. Коротке пальто у формі жакету пасуватиме всім без виключення. Це демісезонна модель, з якою стилісти обожнюють створювати весняні та осінні образи. 

Пряме жіноче пальто оверсайз – річ, яка не має жодних обмежень. Воно максимально універсальне, практичне та в найкращий спосіб віддзеркалює любов до класичних рішень. Пряме пальто стилісти вважають зразковою моделлю у стилі кежуал. Тому, це ідеальний варіант для щоденного носіння. Для любителів особливого комфорту існують моделі оверсайз з капюшоном. Вони не поступаються місцем звичайним фасонам і приваблюють своєю оригінальністю. Щодо довжини, її варто обирати зважаючи на Ваші індивідуальні параметри. Для власниць маленького росту варто звернути увагу на пальто до колін або ж і трішки вище. Адже така довжина візуально видовжить не лише ноги, але й силует в цілому. Довгі пальта, як Ви вже зрозуміли, найкраще пасуватимуть високим дівчатам, тому що не створять чіткого ефекту вкорочення росту.

Жіноче пальто оверсайз – оригінальні принти цього сезону!

Великий вплив на наш вибір відіграє зовнішній вигляд виробу, а саме: дизайн, колір і пошиття. Адже ми жінки любимо очима, тому все яскраве та цікаве привертає нашу увагу. У цьому сезоні модні дизайнери презентують безліч колекцій не лише у актуальних відтінках, але й принтах. Перехідний сезон ще не був настільки наповненим принтованими моделями, котрі презентують класичний та стриманий характер. Погодьтесь, звучить цікаво та неординарно! Проте саме трендові жіночі пальта оверсайз в актуальний принт “гусяча лапка” б’ють усі рекорди продажу. Цікаве поєднання кольорів гарантовано не залишить нікого байдужим. Подейкують, що це улюблений принт аристократів, тому представники королівства часто обирають його для гучних подій. 

Також у цьому сезоні нам випала цікава нагода поекспериментувати з класичними рішеннями у повсякденних образах. І даний мікс здивував усіх. Леопардовий принт не відстає у модних перегонах. Від вульгарного та сміливого він перетворився на покірний та лаконічний. Звичайно, з вогняними нотками, які додають своєрідної родзинки будь-якому образу. Щодо принта “зебра” у цьому сезоні їй теж не має рівних. Проте це вибір любителів, які обожнюють доповнювати власні образи кольоровими та сміливими аксесуарами. 

Час для покупок!

Ще досі не можете наважитись на покупки в мережі? Дарма! Це чудова можливість придбати омріяне вбрання, просто не виходячи з дому. Інтернет-магазин eButik.com.ua створений спеціально для поціновувачів власного часу та комфорту. Ми пропонуємо широкий вибір трендового одягу за доступними цінами. Ми обожнюємо робити моду доступною для кожного, тому на нашому сайті Ви з легкістю знайдете дешеві жіночі пальта оверсайз. Висока якість і актуальний дизайн – чекають саме на Вас! Розпочніть покупки в eButik.com.ua вже сьогодні. 

Перегляньте: Сорочки в клітинку на зиму – тренд цього сезону

Подивіться ще: Святкові стилізації з блузкою – переглянь з чим її поєднувати!