Жіноче пальто з принтом гусяча лапка – втілення французького шику!

Жіноче пальто з принтом гусяча лапка – втілення французького шику!

Чи говорить Тобі про щось назва pied-de-poule, гусяча лапка чи собачий зуб? Усе це назви неймовірно трендового та стильного принта, який вже встиг стати класикою, яка ніколи не вийде з моди! Ми впевнені в тому, що Ти його зустрічала на багатьох речах, але жіноче пальто з принтом гусяча лапка – це те, що підкорює усіх жінок! У Твоєму гардеробі ще не має такого? Тоді читай далі і познайомся зі справжньою іконою стилю блище! 

Принт гусяча лапка – улюбленець найвідоміших зірок та дизайнерів

Як ми вже сказали, жіноче пальто з принтом гусяча лапка – це класика, яку вже давно визнали однією із самих найстильніших та найбезпроіграшних речей у жіночому гардеробі. Особливо гармонійно даний принт виглядає саме на теплих та шерстяних виробах, які ми носимо у прохолодну погоду. Цікавим фактом є те, що в свої часи, гусячу лапку неймовірно обожнювала відомий дизайнер Габріель Шанель. А в 1950 році у коханні до цього принту признався й Крістіан Діор. А в наші часи, гусячу лапку можна зустріти у колекціях таких дизайнерів як –  Versace, Christian Dior, Nina Ricci та Gucci.

 Але ж з чого починалась історія принта? Почалося все із шотландської прядильної традиції, але за його популяризацію можно бути вдячними “вершкам” англійського суспільства. Таким чином, син королеви Вікторії – принц Уельський, перетворив гусячу лапку на справжній символ аристократії. Ще в 1930-х роках він активно носив речі прикрашені цим принтом. Якщо говорити про жіночий гардероб, то до нього принт потрапив завдяки Коко Шанель у 1920-х роках. І навіть під час революції 1960-х, принт зберігся на міні-спідницях та високих чоботях. А ось блище до 1970-х, гусяча лапка стала справжнім уособленням французького шику, який залишається популярним і до сьогодні.  

Кому пасує гусяча лапка?

Можна з упевненістю сказати те, що при виборі будь-якої трендової та популярної речі, варто також враховувати й свої зовнішні дані. А це потрібно для того, щоб вдало підкреслити всі свої переваги, та замаскувати дрібні недоліки. Тому, пальто з принтом гусяча лапка також не стало виключенням. Таким чином, варто зауважати те, що класична чорно-біла гусяча лапка пасує далеко не всім. Наприклад, жінки зі світлою шкірою та волоссям ризикують загубитися на її фоні. Тому, у цьому випадку краще звернути увагу на принт в біло-жовтих відтінках, або ж на гусячу лапку з металевим відливом. До того ж, з особливою насторогою варто обирати й масштаб візерунка. Струнким та невисоким жінкам рекомендується носити дрібний та середній принт, а власницям високого росту або ж пишних форм, варто звернути увагу на крупний візерунок.  

З чим носити пальто з принтом гусяча лапка?

На вулиці стає все холодніше, а Ти в пошуках ідеального теплого верхнього одягу? У такому разі, довге пальто з принтом гусяча лапка стане Твоїм найкращим рішенням! До того ж, цей візерунок дає цілковиту свободу вибору одягу. Гусяча лапка відмінно поєднується як зі строгими речами у діловому стилі, так і з повсякденними речами. У будь-якому випадку, даний принт буде завжди виглядати виграшно! Що нам потрібно для вдалого образу? Перш за все, потрібно подумати над тим чи усе буде добре поєднуватися між собою. Потрібно врахувати усі деталі – взуття та аксесуари, головний убір та одяг, який буде одяг під пальто. 

Бежево-біле пальто з принтом гусяча лапка
Пальто з принтом гусяча лапка додасть Твоїм образам вишуканості та елегантності! Цю та інші моделі знайдеш в https://ebutik.com.ua!

Таким чином, під низ ми рекомендуємо вибрати однотонні речі спокійних кольорів. Для створення повсякденного образу ідеально підійдуть чорні чи сині джинси, а для класичного образу, спідниця-олівець чи брючний костюм. На щодень, таке пальто також сміло поєднуй з трендовими спортивними костюмами пастельних кольорів. Не забувай також про завжди вдалий total look в одному кольорі. Таким чином, під пальто Ти можеш одягнути одяг повністю у білому, чорному чи бежевому кольорі. Якщо говорити про взуття, то тут в Тебе широкий вибір – від спортивних варіантів до підборів. 

Пальто з принтом гусяча лапка – які зимові аксесуари підібрати?

Можна сказати те, що багато зірок та модниць вважають, що пальто з принтом гусяча лапка на зиму – це найкращий вибір для холодних днів. А все тому, що цей принт вміло розбавляє сірі дні та робить образи яскравими та ефектними. Але ж як ми усі знаємо, такий принт досить самостійний і підібрати до нього відповідні аксесуари та доповнення не завжди всім вдається. Що ж стане вдалим вибором? Якщо Твій вибір впав на класичну чорно-білу гусячу лапку, то тут усе дуже зрозуміло. Найпростішим способом буде підібрати чорні або білі аксесуари. Це може бути чорна шапка чи берет, або ж білий шарф чи рукавички. Важливе правило, якого варто дотримуватися – усі доповнення мають бути однотонними. Також не забувай про сумочку з якою можна поекспериментувати і зробити її яскравим акцентом в образі.  Таким чином Ти можеш підібрати аксесуари і до інших модних кольорів гусячої лапки – чорно-помаранчева, червоно-помаранчева, біло-коричнева та інші. 

Де купити модне пальто з принтом гусяча лапка?

Тобі набридли пошуки ідеального верхнього одягу на холодні дні? Тобі вже давно подобається, наприклад, коротке пальто з принтом гусяча лапка, а Ти ніде не можеш його знайти? Спеціально для Тебе у нашому інтернет-магазині https://ebutik.com.ua ми зібрали усі самі актуальні моделі сезону! Ми впевнені в тому, що Твоє ідеальне пальто вже чекає на Тебе! 

Читай також: ЖІНОЧІ БЕЗРУКАВКИ – ОНОВЛЮЄМО ПОВСЯКДЕННИЙ ГАРДЕРОБ

Тебе також може зацікавити: БОРДОВЫЙ, ХАКИ ИЛИ БЕЖЕВЫЙ — МОДНЫЕ ЦВЕТА НА ОСЕНЬ