Жіноче пальто в клітинку – знайди свій омріяний фасон!

Жіноче пальто в клітинку – знайди свій омріяний фасон!

Ви ще досі в пошуку стильного верхнього вбрання? Тоді потрапили у правильне місце! Жіноче пальто в клітинку – незмінна класика, яка поєднує в собі елегантність, стиль і оригінальність. Адже клітинка – це завжди про яскраві та актуальні образи! Наважтесь на модні експерименти з кольором у цьому сезоні. Яскраві чи пастельні поєднання гарантовано привернуть не лише Вашу увагу. Щоб дізнатись більше, читайте нашу статтю!

Жіноче пальто в клітинку – гарячий хіт цього сезону!

Говорячи про клітинку, не варто забувати про її актуальність. Цей принт настільки подобається кожній модниці, що просто не втрачає своєї популярності вже кілька років поспіль. Клітинку в давнину обожнювали аристократи, дизайнери та заможні люди. Його використовували для народного вбрання не лише у Шотландії, але й в Україні. Адже плахтами в клітинку також славиться культурна спадщина нашого народу. З роками клітинка настільки завоювала авторитет у багатьох стилістів, що сьогодні практично у кожному виробі знаходить своє місце. Жіноче пальто в клітинку не є виключенням. Це трендовий елемент гардеробу, який вдало комбінується у найрізноманітніших поєднаннях. Не лише класичні образи можна доповнювати пальтами в клітинку, але й вуличні та навіть спортивні. Все залежить від пошиття і Вашого бачення. Ні для кого не секрет, що у цьому сезоні лідирують легкість, максимальний комфорт і універсальність. Ці всі якості Ви гарантовано знайдете у пальті в клітинку. 

Поєднання класики та спорту в сучасній моді досить популярне. Тому без вагань одягайте улюблений спортивний костюм і трендове жіноче пальто в клітинку. Не забувайте про цікаві додатки та аксесуари. Створюйте контрастні поєднання за допомогою дизайну, тоді Ваш образ не залишить нікого байдужим. Жіночі пальта просто обожнюють головні убори, шарфи, сумки та взуття. Адже саме вони з легкістю можуть змінити характер Вашої стилізації. Це чудова можливість кожного дня виглядати по-новому. Отже, поспішіть переглянути стильні новинки цього сезону!

Довге пальто на запах в клітинку чорно-білого кольору в поєднанні з чорними штанами
Жіноче пальто в клітинку – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Актуальні моделі на зиму: оберіть щось для себе

З настанням холодного сезону ми все частіше звертаємо увагу на затишні моделі верхнього вбрання. Адже у зимовий час наш гардероб потребує кардинальних змін. Не важко зрозуміти чому. Стильне жіноче пальто в клітинку налічує велику кількість моделей, які гарантовано варті Вашої уваги. І тут йдеться не лише про величину та колір клітинки, а в першу чергу про особливості пошиття. Дизайнери створили безліч універсальних моделей, які пасуватимуть кожній жінці. Тому не варто перейматись. Давайте переглянемо, які фасони повинні бути у Вашому гардеробі цієї зими:

  • жіноче пальто в клітинку на запах

Моделі на запах обожнюють жінки, які ведуть активний спосіб життя. Адже дана модель немає блискавки чи ґудзиків лише фіксується поясом на лінії талії. Пальто на запах часто комбінують у вуличних і повсякденних образах. Стилісти обожнюють поєднувати їх з костюмами, об’ємними светрами та спортивними худі. Це доволі універсальна модель, яка створена для насиченого дня.

  • жіноче пальто в клітинку з ґудзиками

Найулюбленіша модель багатьох жінок. Це доволі класичне рішення для стриманих образів. Пальто з ґудзиками цінується своїм привабливим і лаконічним виглядом. Приваблює жінок, які люблять простоту та елегантність в одному виробі. Такі моделі ніколи не вийдуть з моди. Варто врахувати базовий дизайн і Ваше улюблене пальто залишається актуальним ще на кілька сезонів.

  • жіноче пальто в клітинку на замок

Для жіночого пальта на замок завжди знайдеться місце в гардеробі. Це доволі практична модель, створена для любителів затишку та тепла. Такі пальта часто з’являються у повсякденних образах, оскільки обожнюють базові елементи гардеробу. Вибирайте стильні комплекти, зручне взуття і насолоджуйтесь максимально комфортним образом.

  • жіноче пальто в клітинку оверсайз

У цьому сезоні неможливо забути про оверсайз. Адже він слугує чарівною паличкою для жінок, які страждають від зайвих сантиметрів. Пальто оверсайз – це про вільні та розширені фасони зі спущеним плечем, які обирає чи не най кожна жінка. Довгі чи короткі моделі – ідеально пасуватимуть у будь-яких поєднаннях. Не зволікайте, обирайте свою модель вже сьогодні!

Жіноче пальто в клітинку – популярні кольори

Мабуть, для кожної з нас дизайн відіграє чи не найважливіше значення. Адже саме колір і принт – перше, на що ми звертаємо свою увагу. Далі вже задовільняємо власні потреби стосовно пошиття, умов використання і практичності. У цьому сезоні лідирують кольорові моделі. Наші стилісти радять звернути увагу на поєднання синього, зеленого, червоного, помаранчевого, рожевого, білого, сірого та чорного кольорів. Саме вони за версією інституту кольору найпопулярніші у цьому сезоні. Не бійтесь екстравагантних рішень. Саме вони додають впевненості, значно покращують емоційний стан і приваблюють погляди оточуючих. Якщо ж Ви все таки за класику та базові колірні рішення, ніжні та пастельні відтінки – Ваш ідеальний варіант. Зверніть увагу на оливкові, фісташкові, лавандові, персикові та голубі моделі. Адже не лише чорно-білі пальта повинні бути у Вашому гардеробі.

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua – це місце вигідних і комфортних покупок в мережі. Адже з нами Ви зможете придбати омріяну річ, просто у будь-якому місці. Ми працюємо цілодобово, тому і час для Вас не повинен відігравати особливе значення. Широкий асортимент стильного вбрання дозволить Вам обрати те, що найбільше до вподоби. Ми цінуємо кожного клієнта, тому дивуємо щоденними знижками та тематичними акціями. Перевіряйте щодня, що нового з’явилось на eButik.com.ua! Дешеве жіноче пальто в клітинку Ви також знайдете на сторінках нашого магазину. Ми прагнемо робити моду доступною для кожного. Тому, поспішайте!

Прочитайте: Топ 5 стилізацій на свята!

Подивіться ще: Жіночі кофти оверсайз – надихайся стилем знаменитостей!